Şimdi Ara

Diablo 3 Reaper of souls en uygun ön sipariş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
5.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eğer key eklenmesi 31 den önce yapılmazsa kanat gelmiyor..:) atıyorum aralın eline 50 tane geldi ve siz 55. siniz.. ve sizin teslimatınız ayın 2 sinde yapıldı misal.. sizin ön siparişiniz kanat alamıyor.. ben bu yüzden dijital olarak almayı ve oyun açıldığı gün keyi eklemeyi düşünüyorum.. kutulu olarak almayı ben de isterim ama bu 31 mart olayı işi bozuyor..
  • duboisi D kullanıcısına yanıt
    Teşekürler ben de aldım sonunda en ucuz yöntem bu şu anda.
  • İnşallah öyle bir hata yapmaz aral.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feverfire

Kargoyla bilmemneyle uğraşmayıp serverlar aktif olduğu anda oynamak isteyen benim gibi arkadaşlara:

https://us.battle.net/shop/en/product/diablo-iii-reaper-of-souls?utm_source=internal-shop&utm_medium=carousel&utm_campaign=d3x-presales&utm_content=d3x

Üstte verdiğim adresten kendime gift olarak aldım oyunu. Kendi hesabımdan kendi mail adresime gönderdim, gelen kodla da oyunu aktif ettim. Toplam 88 liraya (39.99 dolar) mal oldu. Bilginize.

tşkler. ben de bu yöntemle satın aldım az önce.

• ben de gift yöntemiyle 39 dolara aldım ama hesabıma ekleyip eklemediğimi tam anlamadım. sadece account bölümünde diablo 3 ün altında prepurchase gibi bir şey vardı şimdi o yok inşallah eklemiştir keyi
  • feverfire kullanıcısına yanıt
    Ben de bu yöntemle aldım oyunu teşekkürler.
  • quote:

Kargoyla bilmemneyle uğraşmayıp serverlar aktif olduğu anda oynamak isteyen benim gibi arkadaşlara:

https://us.battle.net/shop/en/product/diablo-iii-reaper-of-souls?utm_source=internal-shop&utm_medium=carousel&utm_campaign=d3x-presales&utm_content=d3x

Üstte verdiğim adresten kendime gift olarak aldım oyunu. Kendi hesabımdan kendi mail adresime gönderdim, gelen kodla da oyunu aktif ettim. Toplam 88 liraya (39.99 dolar) mal oldu. Bilginize.

Verdiğiniz link üzerinden hediye olarak alımı yapıp kendi e-posta adresime key gönderdim. Daha sonra EU üzerinden hesabıma birip keyi aktifleştirdim. Sonuçta EU üzerinden battle.net hesabıma girdiğimde oyun Diablo 3 Standart Edition görünürken hesabıma US olarak battle.net hesabıma girdiğimde oyun Diablo 3 Reaper of Soul.
    Bu durumda klan ile veya arkadaşlarla beraber oyun oynamak istediğimizde oyun girişinde Europa seçersem normal diablo 3, Americas seçinde RoS olarak girecek sanırım.
    Tek başına oymak için farketmez ama Klan ve arkadaş oyunlarında sorun olur gibi. Sizlerde hesap durumu nasıl acaba?

Diablo 3 luncher ile Avrupa server seçip girdiğimde oyunda normal standart Diablo 3 karakterleri duruyor. Girişte Amerika server olarak girdiğimde Paladinli RoS olarak açıyor oyunu. Fakat Avrupa serverdeki hiç bir karakter ve klan arkadaşları yok tabi. Her iki server de de paladin görünüyor ama seçilemiyor bu normal ama . RoS erişimi açıldığında Eğer Avrupa server ile girişte RoS a erişim olmazsa sıfırdan Amerika serverde oyuna başlayıp O serverden çevre edinmeye çalışmak gerekecek sanırım.
    Diablo 3 ve RoS için Region Free olacak deniliyordu. Yani nereden alırsan al her yerden girilecek. Ama Avrupa serverden hesabımın sitesine girdiğimde D3 Standart. Amerika serverinden hesabımaın sitesinegirdiğimde D3 RoS standart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostAssassin -- 8 Mart 2014; 15:55:15 >

• diablo 3 teki karakterlerim ile ROSta devam edemeyeceksem bu dolar kuru ile almamın bi anlamı yok o zaman..
  • LostAssassin kullanıcısına yanıt
    server seciminde america secersen zaten avrupa karakterlerinle oynayamazsin.. yani avrupa, amerika ve korea ayri serverlar. ANCAK Battle.net uygulamasi ile avrupayi sectiginizde, oyun amerika serverinda aciliyorsa; battle.net desktop uygulamasinda reset game setting deyip tekrar giriniz...

Amerika serverine baska diablo avrupa serverina baska diablo aciliyor diye bisey yok.. Hepsinde ros'taki temada aciliyor olacak.. Ama ros ile gelecek ozellikleri kullanamiyoruz, zira daha cikmadi eklenti...

ben bu sekilde abime aldim. hicbir sorun cikmadi... yontem canavar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

server seciminde america secersen zaten avrupa karakterlerinle oynayamazsin.. yani avrupa, amerika ve korea ayri serverlar. ANCAK Battle.net uygulamasi ile avrupayi sectiginizde, oyun amerika serverinda aciliyorsa; battle.net desktop uygulamasinda reset game setting deyip tekrar giriniz...

Amerika serverine baska diablo avrupa serverina baska diablo aciliyor diye bisey yok.. Hepsinde ros'taki temada aciliyor olacak.. Ama ros ile gelecek ozellikleri kullanamiyoruz, zira daha cikmadi eklenti...

ben bu sekilde abime aldim. hicbir sorun cikmadi... yontem canavar

Oyunun farklı serverlerde farklı karakterlerle açılması normal her karakter o serverde kayıtlı buna itirazım yok. Fakat
    us.battle.net
    Blizzard Login
    https://us.battle.net/login/en
    adresinden hesabıma girdiğimde oyun D3 ROS olarak görünürkenhttps://eu.battle.net/login/en/ sitesinden hesabıma girdiğimde ROS görünmüyor D3 Standart görünüyor.

Bende sıkıntı yok EU hesabıma girdiğimde oyun ROS olarak görünüyor. Masaüstünde battle.net uygulamasını açtığınızda ne olarak görünüyor peki?
  • quote:

Bende sıkıntı yok EU hesabıma girdiğimde oyun ROS olarak görünüyor. Masaüstünde battle.net uygulamasını açtığınızda ne olarak görünüyor peki?

Oyun keyini
    us.battle.net
    Blizzard Login
    adresinden aldığımız için US serverine anında işleniyormuş oyun. Fakat arada güncelleme zaman farkı olduğundan dolayı EU serverinde bir süre eski hali görülmeye devam ediyormuş. Şimdi düzelttiler.
    Panik oldum bir ara
    us.battle.net
    Blizzard Login
    adresi ilehttps://eu.battle.net/login/en/ adresinden aynı hesabımda farklı oyunlar görünce.

• Yani bu yöntem çalışıyo mu son durum itibar ile hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThaDe

Yani bu yöntem çalışıyo mu son durum itibar ile hocam?

Ben biraz tezcanlılık etmişim ilk başta US ile başlayan battlenet sitesinde hesabım D3 ROS standart, EU ile başlayan battlenet sitesinde hesabım D3 standart görünüyordu. Ama şu an bir problem yok her iki sitede de D3 ROS standart görünüyor. Yani basit bir serverler arası güncelleme zamanı olayı. Benim sabrsızlığım işte.
    Mantıken de region sınırlaması olmayan oyunlarda keyi alıp gir de illegal sahte key olmadığı sürece nereden kaça alırsan al.
    Yani sorun yok. 40 dolar bu oyun için şu anda en hesaplı fiyat gibi.

Milletin aklına bir kılçık daha atıyım..... :-) Hadi blizzart deseki, benim gibi oyunu direkt kendi hesabından almayıp hediye olarak alanlara " sen bu oyunu kendin satın almamışsın, başkası hediye etmiş sana kanat manat yok" derse.... :-))))

Hatırladığım kadarıyla blizz o konuda belirli bir tarihe kadar oyunun aktive edilmesi gerekli demişti. Misal sistem 20 marttan önce kodu girip sürümü ROS a yükselten oyuncuları kanatlandıracak. ROS a nasıl geçtiğinizin bir önemi olmayacak diye biliyorum.
  • Tamam hocam çok teşekkür ederim süper o zaman.
    Ayrıca bir teşekkür de size hocam @feverfire
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crawlin'

quote:

Teşekkürler bu yöntem ile Deluxe Edition satın aldım 131 TL ye geldi.Sitelerde 205 TL den aşağı satan yok Deluxe Edition cdkeyini.

• quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

quote:

Orijinalden alıntı: clabnick

quote:

Orijinalden alıntı: Crawlin'

quote:

Teşekkürler bu yöntem ile Deluxe Edition satın aldım 131 TL ye geldi.Sitelerde 205 TL den aşağı satan yok Deluxe Edition cdkeyini.

bu yöntemle alırken,sayfada 39.9 euro yazıyor,balansımız 39 euro olması şartmı yoksa elimde mesela 30 euro olsa yeter mi battlenet hesabında?

açıkcası battlenet hesabına gold satarak para ekleyeceğim gem falan satıp,39 euroya tamamlamaya ugraşıyoruz,eğer 30 euro ile gift alabileceksem okadar satayım,çünkü ben açınca halen euro yazıyor dolar yazmıyor

oyunda gold satarak alacaksan sen 39,90 euro olarak alabilirsin.Hesabında 39,90 euro olması lazım

• beyler bana da bir yardımcı olur musunuz? benim hesapta 19 euro var, bunu Ros almak için nasıl kullanabilirim?
    Benim aklıma gelen fikir şöyle: 19 euro yu paypal a aktararak , paypalla satılan bir siteden oyunu almak. Biraz kesinti olacak ama En azından o parayı kullanmış olurum.
  • feverfire kullanıcısına yanıt
    bir teşekkür de benden, ben de dün akşam bu method ile.. siteden bağlandığımda reaper of soul u gçörüyorum.. herhangi bir sorun yok.. platform üzerinden nereden görebiliyoruz bulamadım? ya da şimdiden görebiliyor muyuz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.