Şimdi Ara

Diablo 3 Reaper of souls en uygun ön sipariş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
5.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: clabnick

quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

quote:

Orijinalden alıntı: clabnick

quote:

Orijinalden alıntı: Crawlin'

quote:

Orijinalden alıntı: feverfire

Kargoyla bilmemneyle uğraşmayıp serverlar aktif olduğu anda oynamak isteyen benim gibi arkadaşlara:

https://us.battle.net/shop/en/product/diablo-iii-reaper-of-souls?utm_source=internal-shop&utm_medium=carousel&utm_campaign=d3x-presales&utm_content=d3x

Üstte verdiğim adresten kendime gift olarak aldım oyunu. Kendi hesabımdan kendi mail adresime gönderdim, gelen kodla da oyunu aktif ettim. Toplam 88 liraya (39.99 dolar) mal oldu. Bilginize.

tşkler. ben de bu yöntemle satın aldım az önce.

Teşekkürler bu yöntem ile Deluxe Edition satın aldım 131 TL ye geldi.Sitelerde 205 TL den aşağı satan yok Deluxe Edition cdkeyini.

bu yöntemle alırken,sayfada 39.9 euro yazıyor,balansımız 39 euro olması şartmı yoksa elimde mesela 30 euro olsa yeter mi battlenet hesabında?

açıkcası battlenet hesabına gold satarak para ekleyeceğim gem falan satıp,39 euroya tamamlamaya ugraşıyoruz,eğer 30 euro ile gift alabileceksem okadar satayım,çünkü ben açınca halen euro yazıyor dolar yazmıyor

oyunda gold satarak alacaksan sen 39,90 euro olarak alabilirsin.Hesabında 39,90 euro olması lazım

merhaba bende son satışlarla hesabımdaki parayı 27 euro yaptım. şimdi geri kalan parayı nasıl tamamlayabilirim ? kredi kartımdan Battlenet hesabıma nasıl para ekleyeceğim bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ThaDe

Tamam hocam çok teşekkür ederim süper o zaman.
    Ayrıca bir teşekkür de size hocam @feverfire

Tam da e-bayden cd key almak üzereydim ama dedim ki kendi kendime ulan dur şu bizim foruma bakayım millet kessin bi uyanıklık bulmuştur ve bu sayfaya girince BAAAAM

çok teşekkürler arkadaşlar hemen alıyorum oyunu şimdi aynı yöntem ile
  • darknorrec kullanıcısına yanıt
    siteden ( battle.net ) account tan add balance diyerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feverfire

Kargoyla bilmemneyle uğraşmayıp serverlar aktif olduğu anda oynamak isteyen benim gibi arkadaşlara:

https://us.battle.net/shop/en/product/diablo-iii-reaper-of-souls?utm_source=internal-shop&utm_medium=carousel&utm_campaign=d3x-presales&utm_content=d3x

Üstte verdiğim adresten kendime gift olarak aldım oyunu. Kendi hesabımdan kendi mail adresime gönderdim, gelen kodla da oyunu aktif ettim. Toplam 88 liraya (39.99 dolar) mal oldu. Bilginize.

Sizinle aynı yöntemi kullandım fakat Account kısmında hala Diablo III Standart Edition yazıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: fahrettin75

siteden ( battle.net ) account tan add balance diyerek.

teşekküeler cevap için. bu arada bende şu gift yöntemiyle oyunu satın alabilir miyim
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    Kısa bir süre öyle kalıyor ama güncelleme oluyor ve ros olarak görünmeye başlıyor
  • Bu arada, birkaç ay önce battle.net'ten Deluxe Edition olarak satın alınan ROS, şu an Collector Edition görünüyor, Blizzard güncelleme yapmış, hayırlısı...
  • Arkadaslar bu yontemin tamamen dogru oldugu ve eu serverlarinda oynayabilecegi kesin. Cunku bu yontem ile delux paket aldigimi soylemistim ve oyun icinde delux pakette bulunan hediyeler geldi kitap pet filan. Suan pet arkamda kosuyor her ne kadar birseye yaramasada :) yani sorunsuz guvenle alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada'dan ön siparişle alınca kanat geliyor mu? 25 liralık çeki kullanınca 83 liraya geliyor
  • Anexilea kullanıcısına yanıt
    ön sipariş ile alman önemli değil.. o aldığın kutunun eline ne zaman geçip, senin oradaki keyi ne zaman hesabına girdiğin önemli.. eğer bu işlemi 31 marttan önce yaparsanız kanat geliyor, evet.
  • pepsi kapaklarındaki şifre ile aral da 20 tl indirim oluyor oradan alacaklar için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caga17 -- 20 Mart 2014; 14:32:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

ön sipariş ile alman önemli değil.. o aldığın kutunun eline ne zaman geçip, senin oradaki keyi ne zaman hesabına girdiğin önemli.. eğer bu işlemi 31 marttan önce yaparsanız kanat geliyor, evet.

standart edition alsam kanat gelicek mi usta 31 inden önce girilse kod...
  • caga17 C kullanıcısına yanıt
    reaper of souls ister standart sürüm ister deluxe olsun, ister kutulu ister digital olarak alınmış olsun 31 marttan önce key girilmesi halinde evet, kanat gelecek..
  • 31 Mart günü pasifik saatine göre gece 12 ye kadar vaktiniz var aksi taktirde kanatlar cehennem atesinde yanar :D
  • Minionu nasıl çıkartıyoruz gençler ben deluxe aldım oyunu ama minion oyun çıktığı zaman mı gelicek ?
  • bu arada aklıma geldi dolar üzerinden alacağımıza kore para birimi üzerinden KRW olarak alsak 77 liraya filan geliyor sanırım :) öyle birşey deneyen oldumu ki
  • Ben araldan alacaktım ancak stoklarında kalmamış..Daha bugün sepetimde duruyordu gündüz. Pepsi almıştım kod için. Bir kaç saat boşladık, millet abanmış bitirmiş. Çölde gezsem kutup ayısı gelir... anlayın gerisini. Bu kadar olur.

Bir de bu durmaplayden alsam oyunu, kutulu gelir değil mi? Cd key olarak almak istemiyorum ve 31 marta kadar teslim edilir herhalde?
  • oyun 25 inde çıkacak . peki 25inden sonraki bir tarihte alsak oyunu yine kanat kazanabiliyormuyuz ?
  • Kobrakai kullanıcısına yanıt
    mantıken düşünüsek; kanatlar ön sipariş için mevcut.. 31 mart olayını da yine ön sipariş olarak alıp ta keyi hemen ekleyemeyenler için uzun tutmuş olabililer.. 25 inden sonra ön sipariş olmadığından dolayı kanat gelmeyebilir..
  • beyler... oyunu.. yani ek paketi..... gift olarak aldım...

cd keyide... gerekli yere yazdım ama...

kanat filan gelmedi...

oyunun aktif olup olmadıgını nereden öğrenebilirim...

detaylı bilen varsa yazabilir mi ??

alıntı yaparsanız sevinirim....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.