Şimdi Ara

Diablo 3 Reaper of souls en uygun ön sipariş (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
5.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Of aral gibi yaa..Diablo 2 ve LoD da kutulu şekilde koleksiyonumda duruyor, D3 gibi. Şimdi bunu ön sipariş almak istiyorum ancak kutulu ön sipariş veren ve fiyatı uygun olan hiçbir yer yok. Ne güzel 88TL'ye alacaktım araldan, stokta kalmamış. Mail attım bakalım yarın dönerler.
  • Anlaşılan PC DIABLO 3: REAPER OF SOULS CE pek talep yok

Standart oyun stokları bitmiş ama CE sürüm stok bitmemiş. Üstelik Aral facebook dan CE sürüm için acele edin stok bitiyor diyordu tam tersi standart sürümün stokları bitmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Anlaşılan PC DIABLO 3: REAPER OF SOULS CE pek talep yok

Standart oyun stokları bitmiş ama CE sürüm stok bitmemiş. Üstelik Aral facebook dan CE sürüm için acele edin stok bitiyor diyordu tam tersi standart sürümün stokları bitmiş.

Ce almak için sebep bulamadım bende standart aldım geçtim. Diablo 3 Ce almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: decard_cain

beyler... oyunu.. yani ek paketi..... gift olarak aldım...

cd keyide... gerekli yere yazdım ama...

kanat filan gelmedi...

oyunun aktif olup olmadıgını nereden öğrenebilirim...

detaylı bilen varsa yazabilir mi ??

alıntı yaparsanız sevinirim....

25 martta oyun çıktığı zaman gelecek kanat.
  • kanatlar gelmeye başladı şuan bana gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ZeratuL_

kanatlar gelmeye başladı şuan bana gelmiş

Vay be aksam kanat ile takilak ozaman geliyorsa tabi gercekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akşam biz de hemen takalım kanatlarımızı o zaman..:)
  • clabnick kullanıcısına yanıt
     Diablo 3 Reaper of souls en uygun ön sipariş
  • arkadaşlar taksitle alınabilecek güvenilir bir site var mı acaba?
  • In Nox kullanıcısına yanıt
    Aral'dan alabilirsin. Az önce aldım. Stoklarına gelmiş. Pepsi kodunu da girdim 88TL'ye geldi. Ben tek çekim aldım ama siz taksit yapabilirsiniz.

Pepsi kodu için de bir tane 330ml kutu pepsi alın. Açma halkasının arkasında veya oralarda bir yerde (ben 1 litre almıştım, kapağın altındaydı kod) bir kod göreceksiniz. Onu girin alışveriş yaparken, işlem tamamdır
  • valla çok çok sağol dostum kaptım hemen bir tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In Nox -- 21 Mart 2014; 11:55:27 >
  • Oyun vaktinde elime ulaşsında kanatsızda ucarız :D sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

Aral'dan alabilirsin. Az önce aldım. Stoklarına gelmiş. Pepsi kodunu da girdim 88TL'ye geldi. Ben tek çekim aldım ama siz taksit yapabilirsiniz.

Pepsi kodu için de bir tane 330ml kutu pepsi alın. Açma halkasının arkasında veya oralarda bir yerde (ben 1 litre almıştım, kapağın altındaydı kod) bir kod göreceksiniz. Onu girin alışveriş yaparken, işlem tamamdır

bende araldan ce alacaktım öyle 205 denk geliyor vatandada yüzde 30 indirim var 190 denk geliyor ama ön sipariş yok göremedim... gift yöntemi dolar olarakta riskli görünüyor çoğunluk yapmasına rağmen ve kutulu istiyorum.

• _ZeratuL_ _ kullanıcısına yanıt
    Sıfır karakter açınca mı ekleniyor. Bir de diğer bir karakterimize verebilme şansı var mı?
  • Tüm karakterlerde kullanabiliyorsunuz
  • Dün Crusader karakterine ait bir video izledim. Daha önce izlediğim başka videolar vardı ama fark etmemiştim. Bu yeni karakter sanki biraz karma bir karakter olmuş.

Bir ara Diablo 2 deki Paladin'i bir ara Diablo 3 deki Monk'u bir arada Barbarı hatırlattı.

Ek paket gelince önce barbar ile ACT 5 bitirip sonra Crusader mi oynamaya başlasam yoksa direk onla mı başlasam bilemiyorum.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    her açtığınız karaktere geliyor sol altta mail simgesi çıkıyor tıklayıp alıyorsunuz bu kadar
  • Teşekkür ederim.
  • Ben sanırım direk crusaderla bastan baslicam
  • In Nox kullanıcısına yanıt
    Rica ederim :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.