Şimdi Ara

Diablo 3 Reaper of souls en uygun ön sipariş (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
0
Favori
5.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • G2a dan aldım, Gift Card lar ile birlikte alırsanız %10 indirimi var, 25.2 Euro ya denk geldi bana. 75-76 TL yapıyor, şu andaki en iyi fiyat sanırım.
  • G2a'dan rosu aldım fakat şuan key gelmedi.25 marttan sonramı gönderecekler bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Orijinalden alıntı: VaramiR

Arkadaşlar aral game dahil diğer bütün siteleri gezdim ama en uygunu sanırım bu sitede. 90 tl uygun geldi yani. Site güvenilir galiba buradan aldım bakalım

https://www.durmaplay.com/product/diablo-3-gold-cdkey-blizzard

link vermek yasak mı bilmiyorum ama buradan aldım

Bu siteden alan var mı?

Ben aldim kod daha gelmedi

Bende TL olarak taksitle alabileceğim bir yer araştırıyorum. Acaba key gönderimleri başladı mı? Yani şimdi alsam hemen key elime geçecek mi? daha önce bu ön sipariş mevzusundan sıkıntı yaşayan biri olarak tereddütteyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fevri Pil

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar aral game dahil diğer bütün siteleri gezdim ama en uygunu sanırım bu sitede. 90 tl uygun geldi yani. Site güvenilir galiba buradan aldım bakalım

Bu siteden alan var mı?

Bende TL olarak taksitle alabileceğim bir yer araştırıyorum. Acaba key gönderimleri başladı mı? Yani şimdi alsam hemen key elime geçecek mi? daha önce bu ön sipariş mevzusundan sıkıntı yaşayan biri olarak tereddütteyim.

Hala gondermediler 31 ine kadar gonderirler ins kanatlar onemli benim icin yoksa parami geri isterim zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fevri Pil

quote:

quote:

quote:

Bu siteden alan var mı?

Hala gondermediler 31 ine kadar gonderirler ins kanatlar onemli benim icin yoksa parami geri isterim zaten

Az önce canlı sohbet ile konustum 24 saat kala dediniz surda oyunun dijital olarak çıkmasına 10 saat kaldı dedim,akşama kadar butun keyler yollancak dedi.Bakalım eğer gece 12'e kadar key görmezsem mailimde iptal etcem siparişimi bidadaha alışveriş yapmam ordan öyle bişi olursa

• Arkadaşlar araldan alanların durumu nedir acaba ? Bana herhangi bir gönderim bildirimi gelmedi... Bu gün kargolanacaktı oyunlar güya ? Durum hakkında bilgisi olan var mı
  • Ebay den aldım bugün , 5 dakika sürmedi gelmesi . Aktive ettim beklemedeyim .

Diablo 3 Reaper of souls en uygun ön sipariş

TR saati 01:00 itibari ile live

Diablo 3 Reaper of souls en uygun ön sipariş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 25 Mart 2014; 1:34:33 >

• Durmaplay keyleri yolllamış süperler :D
  • G2a dan keyi aldım dün, aktive ettim oyunu ve oyuna girdim ama kanat manat göremedim, nasıl alacağız ?
  • Selam arkadaşlar, Diablo 3: Reaper of Souls almayı düşünüyorum %50 indirime girmiş. Fakat normal Diablo 3 yok bende oynamak için ikisinidemi almak lazım ?. Cevaplarınız bekliyorum.
  • İkisini birden almanı tavsiye ederim. Reaper of Souls paketi diablo 3 olmadan calışmaz zaten. Sadece diablo 3 alayımmı dersen hiç alma derim oyundan zevk alamazsın sadece karakterleri ve skillerini öğrenirsin . buarada diablo 3 ve reaper of Souls battlenet de %50 indirimde. Diablo 3 indirimi ise mağazalara yansıdımı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazor -- 4 Ekim 2014; 0:35:53 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazor

İkisini birden almanı tavsiye ederim. Reaper of Souls paketi diablo 3 olmadan calışmaz zaten. Sadece diablo 3 alayımmı dersen hiç alma derim oyundan zevk alamazsın sadece karakterleri ve skillerini öğrenirsin . buarada diablo 3 ve reaper of Souls battlenet de %50 indirimde. Diablo 3 indirimi ise mağazalara yansıdımı bilmiyorum.

Banada ordan mail geldi ikiside indirime girmiş 20 € tanesi yani 2 sini almak zorundayiz 40 € yapar . Teşekkürler bilgi için
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.