Şimdi Ara

Diablo 3 - ROS tatmin etti mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
5.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni fazlasiyla tatmin etti... ayrica adventure mode ve rifting sonra gambler.... sonra craft yapma materyalleri... legendlar... zorluk derecesinin guzelligi.. beni cok ama cok tatmin etti...

hatta level 70lik wizardima o kadar cok kaptirdim ki, crusader acamadim bile:D.... bir ara acacam insalla:)

• sırf adventure bile yeter :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

sırf adventure bile yeter :)
    21:30 da falan başladım oynamaya daha yeni 70 oldum wizardımla.güzelde bir staff düştü 64 levela kadar torment 1 de ilerliyordum sonra baktım zorluyorlar mastera aldım ama yinede zorlandım baya.mathaeli denedim tek yedim neredeyse oyunun zorluğu müzikleri haritaların genişliği tasarımı hepsi ayrı bir konu oyun kesinlikle efsane olmuş
    #Guin2836 battletag dün 60 yapmıştım bugün 70

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ungalath -- 26 Mart 2014; 5:54:17 >

• dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Aynen üstat, ben de Wizard'ı geliştirmekten, yeni skillerle uğraşmaktan Crusader'e fırsat bulamadım henüz
  • vallahi elestirecek bir sey bile bulamadim blizz efsane yapmis bu sefer diablonun hakkini vermis bosslari ilk seferde aldigim bile olmadi desem yeridir tor 1 de daha 70 olamadim 68 im dh ile yuruyorum ve hala tor 1 de zaman zaman zorlaniyorum su advanture modunu falan bakamadim ama onlarda anlatilana gore baya saglammis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhodes

vallahi elestirecek bir sey bile bulamadim blizz efsane yapmis bu sefer diablonun hakkini vermis bosslari ilk seferde aldigim bile olmadi desem yeridir tor 1 de daha 70 olamadim 68 im dh ile yuruyorum ve hala tor 1 de zaman zaman zorlaniyorum su advanture modunu falan bakamadim ama onlarda anlatilana gore baya saglammis
    Tüneller ayrı bir efsane olmuş içeri girdiğiniz anda keman resitali başlıyor. Sokaklar, çevre ayrı ayrı güzel. Her sokakta da bir olay var

Bende dün akşam işten gelince ancak level 66 yapabildim benim monku, tabii bunda çevreyi inceleme ve acaba buradan mı gitsem oradan mı gitsem düşüncesi de var

Kısacası gayet güzel bir ek paket olmuş ve işten çıkıp eve gitmeyi iple çekiyorum

• Bayağı etti. Act V bitirmeden Crusader açtı. Herkes Crusader kasıyor. 4 Crusader geziyoruz Ben Crusader'ı da çok sevdim. Gayet başarılı bir karakter ama ben bu ek pakette 2 karakter beklerdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

Bayağı etti. Act V bitirmeden Crusader açtı. Herkes Crusader kasıyor. 4 Crusader geziyoruz Ben Crusader'ı da çok sevdim. Gayet başarılı bir karakter ama ben bu ek pakette 2 karakter beklerdim.
    Yaptı yapacağını yine Blizzard..Aynen Diablo 2 gibi oldu..Bir ek paket oyun tavan.. Mevcut karakterimle haritaları gezmekten ve şahane müzikleri dinlemekten daha crusader a bakamadım Haritalar,adventure modu,müzikler herşey çook çok iyi..yani fazlasıyla tatmin etti diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

Bayağı etti. Act V bitirmeden Crusader açtı. Herkes Crusader kasıyor. 4 Crusader geziyoruz Ben Crusader'ı da çok sevdim. Gayet başarılı bir karakter ama ben bu ek pakette 2 karakter beklerdim.
    ben buldum eleştirilecek birşey mysticde başka bi statı değiştirdiğim halde esas değişmesini istemediğim stat 480den 240 a mın e düştü. diğeriyse mystic de değişim yaparken ezik lvl mavi itemleri kırınca elde edilen materyalleri istemesi çooooook büyük saçmalık topladığım kırdığım saatleri harcayıp düşürdüğüm farm yaptığım yerde olmayan malzemeleri toplamak için uğraşmaya beni mecbur etmemeliydi diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

ben buldum eleştirilecek birşey mysticde başka bi statı değiştirdiğim halde esas değişmesini istemediğim stat 480den 240 a mın e düştü. diğeriyse mystic de değişim yaparken ezik lvl mavi itemleri kırınca elde edilen materyalleri istemesi çooooook büyük saçmalık topladığım kırdığım saatleri harcayıp düşürdüğüm farm yaptığım yerde olmayan malzemeleri toplamak için uğraşmaya beni mecbur etmemeliydi diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Bir de şu var:

"Mistik" 60 altı levelli itemleri kırınca çıkan craft malzemelerini istiyor. Diyelim ki oyunda tüm karakterlerinizi 60'üstü yaptınız ne olacak. Sanırım bir güncelleme getirirler ya da 60 üstü levelli craft malzemelerini değiştirme imkanı vs.

• nlp N kullanıcısına yanıt
    Hocam lvl 60 itemler için geçerli o durum 70 lv eşyalarda yeni materyallerden istiyor

• warmkitty kullanıcısına yanıt
    Daha düşük seviye stat çıkabileceği söylenmişti zaten, orada bir tutarsızlık yok
  • Umarım bebelerin ağlayıp zırlamasına oyunun zorluğunu düşürmezler d3 teki gibi...

• Dün gece daha da fazla tatmin etti:)
    Çılgın bir bracer, iki set plan, bir leg plan, üç tane de Jeweler plan düştü.

Act 1 - 4'de ki mob sayılarının fazla olması çok iyi olmuş, kes kes bitmiyorlar;)

• Khoradasein kullanıcısına yanıt
    dostum ben değiştirdiğim statın düşük çıkmasından bahsetmiyorum değiştirdiğim stat haricindeki statlarda azalma olduğundan bahsediyorum ve ciddi ciddi bir azalma söz konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kylo Ren

Dün gece daha da fazla tatmin etti:)
    Çılgın bir bracer, iki set plan, bir leg plan, üç tane de Jeweler plan düştü.

Act 1 - 4'de ki mob sayılarının fazla olması çok iyi olmuş, kes kes bitmiyorlar;)
    D3 ilk çıktığında gelen tüm eleştiriler dinlenmiş çok belli(RMAH DAHİL). Yani, sanki ilk oyun yeni oyuncu çekmek için herkese göre yapılmıştı. Ama plan buymuş sanırım, ilk ek pakette mıhladılar bizi sandalyeye.. Kalkamıyorum :(
  • duboisi D kullanıcısına yanıt
    Bir sürü zorluk seviyesi var, herkes istediğini oynasın. Bence ellemezler bi süre. BETA'dan sağlam çıkmış oyun pek bug yok. Bahsi geçen 61-67 arası item düşmeme bugı var galiba, başka birşey duymadım.
  • warmkitty kullanıcısına yanıt
    Şimdi anladım üstat, haklısın bu duurm kabul edilecek bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khoradasein

Şimdi anladım üstat, haklısın bu duurm kabul edilecek bir şey değil.
    oyuna crusader ile yeni başladım, şuan 9 levelim
  • Ek paket olmus arkadas. Oyuna ayri bi tat geldi gercekten. Yapabileceklerin cogaldi. Itemin ister statlari degistir ister gorunusunu degistir. Hele hele advanture mode harika cok keyif aldim acikcasi.

Ek paketi almak isteyenler dusunmesinler derim alin oyunun tadina varin.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.