Şimdi Ara

Diablo 3 - ROS tatmin etti mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
5.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gene Diablo 2 de yaptıkları gibi 3te de exp ile oyunu çok harika hale getirdiler. Şu an oyalanacak çok fazla şey var, ayrıca zamanla Blizzard mutlaka yenililerde ekleyecektir...
  • Zorla aldıracaksınız oyunu bana . En iyisi biraz daha beklemek.
  • Şu an herkes için bir progress var. Herkes gear derdinde.

RoS çıktığından beri hiç nasıl exp kasarım diye bir şey duydunuz mu mesela?

1 ay sonra bakmadan kıracağınız sarılar şu anda hem dmg hem de toughness olarak katkı yapıyor. İtem olarak herkes doygunluğa ulaşsın. Tekrar şikayetler başlayacaktır.

Droplar neden bu kadar kötü. Neden trade yapamıyoruz? Gibisinden...
  • Oyunun zorluğu çok hoşuma gitti fakat duyduğum kadarıyla Greater Horadric Cache betadn sonra kaldırılmış.Kaldırılmasaydı iyiydi.
  • Juvixted kullanıcısına yanıt
    Aynı içerik rift bosslarını kestikten sonra düşüyor. Bir de ufak çanta veriyor ödül olarak bir haritadaki bütün adventure evenletlerini bitirince, o da tatminkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Aynı içerik rift bosslarını kestikten sonra düşüyor. Bir de ufak çanta veriyor ödül olarak bir haritadaki bütün adventure evenletlerini bitirince, o da tatminkar.

Aynı içerik derken Greater olan kutudan çıkacak olan eşyalar Nephalem Rift bosslarından mı düşüyor yani?
  • Ben açıkçası Legendary item'ler için trade'in tekrar açılacağını düşünüyorum.Çok yakında bir patch ile gelir ve bu sıkıntı sonra erer bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecronLord -- 26 Mart 2014; 16:32:45 >
  • Juvixted kullanıcısına yanıt
    Evet, yağmur gibi bırakıyorlar. Bütün ödülün bossu keser kesmez gelmesi daha güzel olacak diye düşünüp değiştirmişler, ki bence de mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Evet, yağmur gibi bırakıyorlar. Bütün ödülün bossu keser kesmez gelmesi daha güzel olacak diye düşünüp değiştirmişler, ki bence de mantıklı.

Ben 3 kez tamamladım ama klasik Horadric'den bi farkını göremedim açıkcası.
  • Diablo 3ü ilk çıktığında alıp daha sonra 1 kez bile girmeyenlerdenim.Sizce bu paket ne derece etkili olur.Açıkçası o kadar para verip max 1 ay oynayıp tekrar bırakmak istemiyorum.O kadar ümitsizdim ki ek paket haberlerini bile doğru düzgün takip etmedim ama yorumların bu denli olumlu olması ilgimi çekti açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangez

Diablo 3ü ilk çıktığında alıp daha sonra 1 kez bile girmeyenlerdenim.Sizce bu paket ne derece etkili olur.Açıkçası o kadar para verip max 1 ay oynayıp tekrar bırakmak istemiyorum.O kadar ümitsizdim ki ek paket haberlerini bile doğru düzgün takip etmedim ama yorumların bu denli olumlu olması ilgimi çekti açıkçası.

hiç düşünme al...çok şaşırıcaksın...efsane bi paket.
  • Arkadaşlar şimdi ben diablo 3 ros'u alsam oyuna girebilir miyim? yoksa bu ek paket , oyuna girmem için bi de diablo 3 mü satın almam lazım ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gold bitmek üzere . Tek sıkıntım gold fazla ihtiyacım olmaz diye rmahtan satmıştım , gold için önerileriniz varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratos44

Arkadaşlar şimdi ben diablo 3 ros'u alsam oyuna girebilir miyim? yoksa bu ek paket , oyuna girmem için bi de diablo 3 mü satın almam lazım ??

Ros ek paket.ilk diablo3 ü alıp üstüne ros alacaksınız. Sadece ros ile oynayamazsınız.

• nzm13 kullanıcısına yanıt
    adventure modda her map bitirisinda 70k veriyor. 5 tame vardi. 5*70k=350k.... birde oyundan topluyorsun.. yani deli gibi gem craftlarsan su gibi gidiyor... ben o yuzden 3 er tane son level craftladim.... sonra cikar tak yapmiyorum.. daha iyi bir chest mi buldum. onu gidiyorum kirdiriyorum. gemler geliyor... eski chest gidiyor ama gitsin...:D

oyun ilk ciktiginda 670m idi suanda 550me dustu.. ama 2 gundur hep ayni seviyede
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

adventure modda her map bitirisinda 70k veriyor. 5 tame vardi. 5*70k=350k.... birde oyundan topluyorsun.. yani deli gibi gem craftlarsan su gibi gidiyor... ben o yuzden 3 er tane son level craftladim.... sonra cikar tak yapmiyorum.. daha iyi bir chest mi buldum. onu gidiyorum kirdiriyorum. gemler geliyor... eski chest gidiyor ama gitsin...:D

oyun ilk ciktiginda 670m idi suanda 550me dustu.. ama 2 gundur hep ayni seviyede

Ben mystic ile uğraşırken fazla harcadım goldu. Gem işine girersem çıkamam Adventure modu oynayacam sürekli artık. Cevap için sağol hocam.
  • sahsen ben ıyı bıseyler beklıyordum o ''NO ONE CAN STOP DEATH'' sloganından sonra ancaaaak beklentılerımden cook daha ıyısı cıktı arkadas.

blızz dersıne ıyı calısmıs.

o malthael fıghtı bıle baslı basına yeter yıllarda wow oynayan bırı olarak bazı wow bosslarından fazla ugrastırdı dıyebılırım
  • Gambler cidden kötü item atıyor shard ile horadric cache alınamaması kötü olmuş betada alınıyordu sanırım.Para su gibi gidiyor ama hiç düzgün para kasacak yer yok onun dışında içerik olarak cidden doyurucu olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecronLord

Ben açıkçası Legendary item'ler için trade'in tekrar açılacağını düşünüyorum.Çok yakında bir patch ile gelir ve bu sıkıntı sonra erer bence.

Kesinlikle açılmasın. Oyun böyle güzel.

• klavyemde arti isareti yok.. ama yaziyla "arti bindokuzuz bes"
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.