Şimdi Ara

Diablo 3 - ROS tatmin etti mi? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
5.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bazı efsane 3 elite pack içinde 85 takla atarak can çekişip hayatta kalmaya çalışmayı o sınıfı yüceltmek için yeterli gören, oyunun en mükemmel sınıfı dediği %30 az hasar alan ve üzerine bir sürü dps buff skill'i olan softoğlusoft barbarın hiçbir zaman anlayamayacağı bir şeydir HC.
    Bilip bilmeden, görmeden etmeden, oyunun bu kısmını yaşamadan T1'de takla atmak olarak atıp tutman zaten benim çok umrumdaydı. T3 yaptığımı yazayım, daha da umrunda olmasın.

Tek bildiğin kelimeleri, insanları sınıflandırmak, gruplamak, aşağılamak; çok das şeyimde tabi, yok yok senin deyiminle çok da "oturma organımdaydı" yazıp çizmen, atıp tutman. Oturma organı kelime grubu kaç yaş seviyesine ait oluyordu pardon? Uzmanına sormak yerinde olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 20 Nisan 2014; 10:42:40 >

• Abiler konuyu bayağı bir hortlamış olacağım da LYS yüzünden ara vermiştim şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum açıkcası d3 aşırı anlamda beni üzmüştü sıkılmıştım aynı şeyleri yaşamak istemiyorum arkadaşların yazdığı herşeyi okudum ancak bazı arkadaşlarımızın dediği gibi yeni çıktığı içi hevese kapılmış olabilirler diye düşündüm ve 1-2 ay geçtikten sonra tekrar yazayım sıkılan var mı rutine döndü mü diye.Kısacası şuan almalı mıyım öyle hemen sıkılıp bırakmak istemiyorum şuan için tek karakter devam edicem hani hepsini oynama gibi bir alışkanlığım da yok sizce idare eder mi beni yoksa almamalı mıyım ?
  • killer01 K kullanıcısına yanıt
    Eger 1 char ile oynayacaksan oyunun omru 1-2 ay. Ama simdi ladder geliyor( 1-2 aya kadar gelir tahminen) ozamanda 1-2 ay daha katar. Sonuc olarak bir char ile 2-4 ay goturur seni. Bence d3 tam bi fiyaskoydu ros ise oyunun betadan çıkmış hali. Patch 2.1 ise oyunun ilk gerçek güncellemesi... Ramazanda geliyor. Ramazanda diablo öldürerek sevabını katlarsın hem:)

Geçmiş olsun sınav bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi adıma pvp olmadığı sürece % 25 tatmin olurum :). karakterler arası adaletli bir pvp gelmesi de herhalde çok çok zor.
  • xmanbilgic kullanıcısına yanıt
    Pvp bekleme boşuna... O jay wilson'un LOL dan heveslendiği ama batırıp bıraktığı bir projeydi.

• xmanbilgic kullanıcısına yanıt
    üzeri full sarı itemden oluşan 200K lık adam T4 public içinde kendini yer buluyorsa neden 1.5m lu bi pet doctor 600k lık adamın karşısına çıkmasın bu sistemde..

adaletli pvp dediğiniz olay imkansız.
  • 100 tl ye değecek mi peki değer diyorsanız alıyım. Ayrıca teşekkür ettim sınav için :)

Edit: Abi benim act 1'den benim başlamamı istiyor çok saçma ben bitirmiştim neden böyle olmuş olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killer01 -- 24 Haziran 2014; 18:16:03 >
  • 100tl ye deger mi sorusuna cvp ddgisir.. Bnce deger ama baskasina degmez.. Ayrica 100 degil 40 dolar= 80 tl

Yeni char actiysan en bastan baslarsin

• eski karaktere devam ediyorum ama başa sardı çok saçma ya oyunda 120 tl ye bulabıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: husserdd

quote:

Orijinalden alıntı: Grommash

Güzel kardeşim biliyorum ww barbarın öldüğünü. Sen orda benim anlatmak istediğim şeyi anlayamamışsın. Bir build gidiyor yerine başka build geliyor ve sonuçta ona bağımlı oluyorsun. Cm, ww isimler önemli değil.

Grafik meselesi benim için çok geri planda. Ben oyunun içeriğine ve sunduklarına bakarım. Ona bakarsan Torchlight'da çizgi film.

bahsettiğiniz tek tip char olayı ros ile bitti neyse ki. artık neredeyse her act'ta farklı skill seçmek zorundasın.

skill çeşitliliği konusunda haklı olabilirsin ama "gerçekçilik" açısından aynı zamanda 7-8 skill kullanmakta olmaz. pasif'ler için poe'yi örnek vermeyeceğim çünkü wiz olarak başladığın yolculuğua barbar olarak devam edebiliyorsun.

şu yazdığın şeyi bir tekrar oku.

• quote:

Orijinalden alıntı: killer01

eski karaktere devam ediyorum ama başa sardı çok saçma ya oyunda 120 tl ye bulabıldım

Elden teslimde 90 Tl oluyor diye biliyorum , ayrıca act bölümünden seç hangi görevdn devam etceğini
  • 200-250 TL'niz oldugundan mi boyle bir baslik actiniz?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.