Şimdi Ara

Diablo 3 - ROS tatmin etti mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
5.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ah ve rmah kesinlikle geri gelmemeli.. oyun bu haliyle gereken tatmin ediliciğe sahip..

oyunu ben de çok beğendim.. çok dolu dolu olmuş.. ben de dün girdim ilk defa.. haikatten yere marquiseler imperiallar düşüyor.. ama tabi bunlar artık en düşük.. flawless imperal ler var ilerde.. öncelikle buradaki yorumlardan bakarak t1 girdim, sonra bir aşğıya çektim.. saat 1 di yttım.. son boss u göremedim daha.. bu akşam nasipse..

ayrıca şu silahlardaki özellik değiştiren olayı da pek tutmadım gibi.. istediğimiz özelliği ekleseydi güzeld ama değişim yaptıryor.. ve bunu da ne yazık ki yine seçeneklere bölmüşler.. mesela 3000 hela per kill yerine soket alamıyorsunuz.. bunu pek sevmedim.. yalan değil 1 haftadan beri sadece yüzük düşüyor bana.. 16 tane olmuştur herhalde.. bozdurdujlarmı da sayarsak belki 22 falan olmuştur.. sinir etti beni.. ama bi tane de zunimassa düştü yüzük..:) ona bişey demiyorum..

• Ros ek paketiyle yeni karaker acip 60 level yapmak icin en bastan baslayip ardarda oyunu mu bitirmek gerek ille. Başka yollar var mi adventure mod tam olarak ne ise yariyor mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neuro kullanıcısına yanıt
    Şuanda bir t4 de bile elit değer değmez ölüyoruz. istediğimiz düzeye ulaşmamız bu düşen itemlerle çooooook çok zor olacaktır. Daha tek el 2,5k dpsli item harici item düşüreni görmedim mesela bize bunlar lazım fragmanlarda 3k 4k dpsli itemler vardı onlar olmadan max t3 yapılabilir. Bu itemlerin drobunu da ya koymadılar yada düşük zorlukta düşmesini(t3 altı) ciddi anlamda azalttılar ki kimseye daha düşmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

Şu an herkes için bir progress var. Herkes gear derdinde.

RoS çıktığından beri hiç nasıl exp kasarım diye bir şey duydunuz mu mesela?

1 ay sonra bakmadan kıracağınız sarılar şu anda hem dmg hem de toughness olarak katkı yapıyor. İtem olarak herkes doygunluğa ulaşsın. Tekrar şikayetler başlayacaktır.

Droplar neden bu kadar kötü. Neden trade yapamıyoruz? Gibisinden...

Aynen hocam, millet büyük rakamların gazında resmen şuan. Bu oyunun temel sorunları hala çözülmüş değil.

• Grommash kullanıcısına yanıt
    İki mesajda bahsettikleriniz önceki oyundan kalma tortular gibi, bu sefer "olmuş"; delik, gedik elbette aranabilir ancak bu saatten sonra kimse item ihtiyacındna ötürü trade yapayım derdinde olmaz zira daha önce
    satmak için düşürtmüyorlardı şimdiyse uğraşırsanız mutlaka düşüyor, düşenler değiştirilebilir/geliştirilebilir bir sistem kurulmuş.. Advanture mod da oyunun havasını inanılmaz değiştirmiş...

Ha ne olur ileride, insanlar değişiklik arar, sıkılır o ayrı bir konu, her şeyin en mükemel görünen şeylerin bile başına gelmesi zaman meselesi ve yeni ek paketle giderilmeyecek bir durum da değil.
    Kötüler tekrar serbest kaldı ya da taş kırıldı...
  • Grommash kullanıcısına yanıt
    Temel sorun nedir sizce??
  • ben oyuna ticaret istiyorum, böyle legler, gemler falan satılmasın ama ticaret gelsin be abi
  • bence oyunda sorun yok... 3k-4k lik silahlar icinde daha oynayali 1 hafta olmadi... kac kisi silah craftladi? kac kisiye silah plani dustu?

ben size soyleyim diablo3 ve diablo3 ros... arada kocaman fark var...diablo 3un omru, tek basina oynarken level1den 60 yapana kadardi.... 5 char var. 5*level1den 60...

sonra oyun rmah / ahdan ibaret oluyordu... ama adventure modda ise.. hersey farkli... riftinglerin icinde bile kucuk surprizler var... sonra yeni legendlar... filan... bence oyunda tek eksik yan bile yok... trade'in kapatilmasi cok iyi olmus... zira trade kapatilmasaydi sacma sapan spam mesajlari ile goruntu kirliligi olacakti... simdi herkes tertemiz oyununu oynuyor... Benim sahsi fikrim. bu oyun oynanabilirligi d2 lod gibi olacaktir...
  • Diablo 3 ile karşılaştırılamaz bile... efsane olmuş demek abartı olmaz ve üzerine gelecek update lerle oyun nasıl olur siz düşünün..

• Ah degilde trade icin chat room gelebilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4k dps silahlar nereden bulunacak? Silahlarda gördüğüm en yüksek damage affixi %8; daha yükseği var mı ki? Attack speed ise en yüksek %6. Gören oldu mu bu değerlerin daha yükseklerini?
  • trade'e falan gerek yok; blizz onun için sana seçenek sunmuş zaten, "parti kur oyna, düşenleri de kendi aranızda değiştirin" demiş. trade, ticaret gibi her türlü aktivite oyunun ömrünü ve kalitesini azaltır. keyif almak istiyorsanız biraz emek harcamalısınız.
  • Daha cooook erken.millet biraz oynasin,item resimleri paylasilsin...en iyi leg bende konusmalari bitsin...insanlardan ufak ufak sizlanmalar duyulmaya baslanir.ama bu rift olayi iyi gibi.

• shruikan kullanıcısına yanıt
    3 K dps şöyle bir çift el silah düştü, soket de açtırabilirsem fena olmayacak.

Diablo 3 - ROS tatmin etti mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 27 Mart 2014; 17:47:03 >
  • Yeni konu acmak istemedim burdan sorayim. Biz taşindik ve yeni evde 1 hafta internet olmayacak. 1 hafta icin vinn kontörlü pahaliya geliyor. Telefondan interneti paylaştırsam ve laptoptan bağlanip diablo3 oynasam internet paket tüketimi ne kadar olur.
    4gb internet beni idare eder mi??? Ve kasma olmadan oynayabilir miyim sizce?

Herkes süper olmuş dedikçe içim gidiyor oynamak istiyorum.

• silah diyorsunuz bende 2376lik nailbreaker var. ama guzin ablayla damage tekrar rollettirirsem sanirim 2400e cikar... 3k4k olanlar bence craft-legend silahlar olabilir die dusunuorum...
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    1h?
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

Temel sorun nedir sizce??

Kendi sebeplerimi sıralıyayım. Gerçi kendi sebeplerim diyorum ama bunlar esasen RMAH'dan sonra bir çok kişiyi oyundan bunaltan ikincil sebeplerdi ve maalesef yine çözülmeden exp. çıkarıldı.

1- Bu oyunun itemizasyonu çok yanlış. Eldiven mi buldun? Üstünde chc, chd, attack speed yoksa çöp. Silah mı buldun? Üstünde soket ve chd yoksa çöp. Aynı şekilde her slotun sağlaması gereken özellikler var ve bunları sağlamaz ise itemler çöp kategorisinde. Bu kadar dar pencerede çalışan itemizasyon oyunun bence esas baş belası. Mystic demeyin çünkü mystic de bunlara çare olmadı.

2- Oyunun genel olarak derinliği yok. D2 ile kıyaslarsanız skill/stat sistemi, horadric cube, rune kelimeleri ve benzer bir çok açıdan 13 senelik oyunun çok gerisinde. Mevcut rakiplerinden Path of Exile ile kıyaslarsanız zaten çocuk oyunu. Kendisinden çok çok daha ucuz olan Torchlight yine zorluk, karakter gelişimi, item sistemi gibi konularda Diablo'dan daha derin. Bu konularda bir değişiklik olması gerekiyordu ama yine bir şey göremedik.

3- Oyunda skill sistemi olmadığı için build çeşitliliği de yok. Sürekli yok sprint/ww barbar yok cm wizard yok bilmem ne bilmem ne gibi buildleri oynamak zorunda bırakılıyorsunuz. Çünkü bu buildler diğerlerine göre bariz iyi oluyorlar ve bunları oynamazsınız diğer insanların gerisine düşüyorsunuz. Mesela Torchlight bu konuda çok başarılı bir oyun. Hemen hemen bütün buildler verimlilik olarak birbirine yakın, oyun stilinize hangisi uyuyorsa onu seçip oynuyorsunuz.

Bu sebepler bana göre bu oyunu çok dar bir pencere hapseden şeyler. İsteyen kendi düşüncelerini yazabilir tabi. Oyunun tekrar parlaması için Rmah'ı kaldırmanın yanında bu sorunlar da çözülmeliydi, çözülmediğine göre daha da çözülmez. Yukarıda adını geçirdiğim oyunların birisi komple bedava diğeri ise indirim günlerde 7 TL civarı komik bir paraya düşüyor. Diablo ne kadar peki? Ek paket ile birlikte yaklaşık 220 TL. Arkadaşım kusura bakma da sen benden bu kadar çok para talep ediyorsan bana çoooook şeyler sunacaksın. Bu ek paket de bana Ah/Rmah'ın kaldırılması ve Diablo ortamına biraz daha uygun düşen bir act dışında doğru yapılmış hiç bir şey yok. Smart loot sistemi dedikleri sistem de bir sorunu çözerken başka bir sorun yarattı, şimdi de alt charlara hiç item düşmüyor. Şu an efsane, süper falan diyen arkadaşlar da hem oyunun yeni çıkmış olmasının hem de şu an item upgrade ederken gördükleri büyük rakamların gazında olan arkadaşlar. 3-4 hafta sonra eski hayıflanmalar tekrar başlayacaktır.

• Güzel olmuş bence. En azından rift- bpunt filan farm işini biraz daha zevkli hale getirecek. Daha sonra ladder gelir zaten, laddere özel itemler filan derken oyun uzun süre idare eder gibi. Daha wizardı adam edemedim, monk zaten çöp durumda şu anda, crusaderi deneyemedim bile vs vs. derken beni en az 3 ay götürür. 100 liraya daha ne olsun.
  • arkadaşlar adventure mod 70lvl'den sonra mı açılıyor? ben de şu an kapalı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.