Şimdi Ara

Diablo 3 - ROS tatmin etti mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
5.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Hocam siz beni eleştiriyorsunuz ama ben sizi eleştirmiyorum şahsi fikrimi söylüyorum. D3 ilk çıktığında en çok oynayanlardan biriyim sorun söylesinler 30+ da ne kadar oynadığımı. Orada ısrarla drop yok diyordum burada belli konularda sıkça yazdım ama bana şanssızsın mızmızsın diyenler benden 1 sene önce ağlayarak oyunu bıraktılar. Onlarda başta sizin gibi toz kondurmuyorlardı.

Şimdi sizin maddelerinize hemen cevap vereyim.

1 Echoing Fury düşürüyorsunuz sadece dps si yüksek ve statları farklı. Çeşitlilik az. Statlar örneğin silahlarda hemen hemen aynı. soket, ana stat, atak hızı, + hasar. Setler şekil olarak hala aynı. Yok mu çizerleriniz farklı farklı eşyalar çizilse.

3- Soketi bolluğu bir çeşitliliktir.

4- Kumar derken gambler diyorum evet . gambler dememek için kumar diyorum sakıncası yoksa. Burada bir beklentim olmalı elbette. Herşey hasarı arttıracak bir eşya değil. Craft malzemesi verilebilirdi örneğin. Gem verebilirdi, altın verebilirdi, üretken bir programcı tasarımcı yüzlerce çeşitlilik çıkarırdı buradan.

5- Verdiği sandıktan farklı bir şey düşmüyor.

6-Hiç bir şeye katılmamışsınız altın konusuna da katılmassınız gayet normal. 70 e kadar 3M topladınız, görevlerden de diyelim günde 1,2M kazanıyorsunuz(cılkını çıkaranları hesaba katmayalım). ELinizde 5M var. güzel bir silah düşürdünüz ama soketi yok. Bir soket açayım dediniz. Mystic 50binle açılışı yapıyor. Attıyorsunuz gelmiyor atıyorsunuz gelmiyor. Mysttic her seferinde miktarı arttırdığı için bir süre sonra hay soketine sokayım deyip silahı atıyorsunuz sandığa. E derdiniz sadece silah değil bir ton eşya var üzerindeki dandik statları değiştirmek isteyeceksiniz. Kötü gem değil de az iyisinden olsun diyeceksiniz gem yükseltmek size göre ateş pahası. Gemleri şundan söküp şuna takayım diyeceksiniz 3 gem için 500bin altın vereceksiniz. Bu böyle olmayacak ben rareleri magicleri satayım diyeceksiniz bu sefer elinizde craft malzemesi olmayacak. Nerden tutsan orada kalır.

7- Bütün sınıfları oynadım Wizard açık ara üstün . Yüksek hasar ciddi defans, ciddi hız. Herşey bir yana bu kadar defansı ve hızı halen kafam basmıyor. Crusader da ya bug var ya da belli skill kombinasyonlarında tek yeme zaafı var. Meele sınıflar az vuruyor, tabi ki missile daha çok vurmalı ama o kadar yüksek defansı da olmamalı. crusaderla takılıyoruz ben wizle daha fazla tanklıyorum crusader benim kadar dayanmıyor. Skillerin dolum süreleri uzun, seri dolan efektif veya sabit pasif skill(Monk mantrası gibi) yok. Ros geldiğinden beri public de neredeyse hiç barbar görmüyorum. En son "ölmüş" diyorlardı. varsa yoksa wiz var. Zaten gerek de kalmıyor. WD de hala petler çok etkili değil. Pet kullanmanın hala bir esprisi yok. Skilller daha etkili, DH zayıf defansından ötürü zaten tek at ya da tek ye karakteri. ROS gelene kadar güzeldi, Ros gelince eski haline döndü.

Her ne kadar bunlar size cevap gibi olsa da şahsi fikrimdir.

Bir sonraki ek pakette görüşmek üzere efendim. Hatırlatırsanız tek tek yazmmam burayı alır yapıştırırırız.

• Gem soket olayına açıklık getireyim wow oynayan birisi olarak. Oyunda slotlara eklenen fazla soketlerin karakterleri beklenenden fazla güçlendirdiği ortaya çıktı. Bu sebepten soket eklenmez Yeni wow expansion çıkınca soket sayısında ciddi azalış olacak. Aynı eğilim diabloda da olabileceği için soketler kolay kolay artmaz.

• Merhaba arkadaşlar

Ek paket çıktığından beri günde 8-10 saat oynuyorum. Paragon Level 307 Witch Doctor ile oynuyorum. Eski itemlerle torment 1 de oynanmıyordu. Master zorluk seviyesinde item düşürüp tormente giriş yaptim. Şu an dps 400k civarında toughness da 5 milyon. Torment 1 de hiç ölmeden oynuyorum problem yok. Ama beta sürecinde one hand 3000 ve üzeri dps silahlar vardı. 15 milyon toughness ve 5 milyon dps li oyuncular vardı. Oynadığım süre içerisinde rare yada legendry
    Olarak 2000 dps üzeri item görmedim. Daha yüksek torment seviyelerine mi cikmak gerekiyor acaba? Bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz? Herkese iyi oyunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: FirstSoldier_Hawk

Merhaba arkadaşlar

Ek paket çıktığından beri günde 8-10 saat oynuyorum. Paragon Level 307 Witch Doctor ile oynuyorum. Eski itemlerle torment 1 de oynanmıyordu. Master zorluk seviyesinde item düşürüp tormente giriş yaptim. Şu an dps 400k civarında toughness da 5 milyon. Torment 1 de hiç ölmeden oynuyorum problem yok. Ama beta sürecinde one hand 3000 ve üzeri dps silahlar vardı. 15 milyon toughness ve 5 milyon dps li oyuncular vardı. Oynadığım süre içerisinde rare yada legendry
    Olarak 2000 dps üzeri item görmedim. Daha yüksek torment seviyelerine mi cikmak gerekiyor acaba? Bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz? Herkese iyi oyunlar.

Sonradan eklenir belki sitede de 2200 üstü one hand yok diye gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Orijinalden alıntı: FirstSoldier_Hawk

Merhaba arkadaşlar

Sonradan eklenir belki sitede de 2200 üstü one hand yok diye gözüküyor.

bende 2300 ustu nailbreaker var.. suan ustumde 2326dpslik var ama 2350+ bir silah dusurdum. Ona soket acacam. material ariyorum..
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Antiokhos-2781/hero/6323665

• Nevi şahsına münhasır kullanıcısına yanıt
    oncelikle elestiri degil dostum. Oyun icin neden elestireyim? burada amac eglenmek. birbirimizi uzmek yada durtmek degil.

1-) Dizayn olarak ayni diyorsaniz evet ama eklentide bir cok yeni set + legendary var. birde eskilerini de eklemisler cesitlilik cok cok artmis..(bardagin dolu tarafindan bakiyorum)

3-)socket bollugu cesitlilik saglamazki, ha d2deki gibi runeler gelirse ozaman is degisir. Ama mevcut sistemde soket fazlaligi charini sadece 1 level ust zorlukta oynatir. Ki buda bence gereksiz. Haa ilerde rune tarzi bisey gelir. 2-3 rune yada gem birlestiginde baska bir stat cikarir(mesela yesil ve kirmizi gem takarsin, kombinasyon yapar + elemental damage verir gibi) ise ozaman socket sayisi artabilir.

4-) Himmm gamblerdan craft malzemesi altin filan almak guzel fikir evet...keske olsaydi dedim simdi:D

6-)horadric chestler tamamen surpriz yumurta gibi. ben icinden 2 tane guzel 1h weapon dusurdum. boyle toplu halde hepsini acmak (10-15 tanesini) zevkli oluyor.

7-) Crusaderda bug degilde yanlis tanimlanan bir char bence... strength hem armor veriyor hemde saldiri gucunu arttiriyor. Onceden str barbarian vardi, ve barbarian (ve monk) %30 az damage alir bonusu var. Buda barbari tank sinifi bir char yapar. Ama crusader ofansif bir sinif oluyor(bu %30 bonusu alamadigi icin). ve mecburen saldiri olarak gelistirmek zorunda kaliyorsunuz. ve mantiksizlik oluyor.. ARmor artiyor, damage artiyor. Ama bi lazerde yatiyor. yada plague geldimi mefta... (blackthourne seti giydimi isler degisir ama)

bende actim crusader ile oynadim biraz. ama wizarda donme sebebim, defansif mi ofansif cozemedigim icin crusadera elveda dedim. crusader biraz bufflanmali bence...

wizard op demek degilde, itemler wizarda gore dizayn edilmis diyesim var. itemde +Lightening damage diyorsa direk lightening skiller sec arcene ise direk arcene sec... digerlerinde bu secimler biraz daha karisik...(mesela barbarda cold damage veren item ciktiginda, cok az skilli var). Dolayisiyla itemlerdeki elemental damageleri skillerle tam oturtamadigindan, biraz char hantallasiyor. Ama klanimda monk ve arcene damage oturtmus arkadas var. buffsuz 780k damaage ile geziniyor ortalikta...o dengeyi kurmak onemli yani. kuramadiginda cok sorun oluyor... (ha birde area damage olayi var. area damage'de cok etkili...)

Dostum dedigim gibi amac gerilerek yazismak degil eglenerek tartismak. Eger mesajim gerdiyse sizi ozur dilerim.

• dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Ben de belli ki gergin bir anımda okumuşum mesajı
  • Oyundaki potansiyel gerçekten çok büyük bunu dia3 den rosa dönüşmesinden görebiliyoruz ama hala daha olabileceklerin çok altında oyun karekterler arası dengesizlik inanılmaz fazla.

Barbarla monkla hele hele dh ile oynamak zulüm. crusadarla wd arada bi yerde işte oynanıyor bi şekilde.Ama ben klasik bir hack n slash tadını almak istiyorum oyundaki çok çok zor düşen itemleri arkadaşlarımla güzel güzel farmlamak istiyorum diyorsan tek şansın var oda wizard.

Aslında wizard op değil hepsinin öyle olması lazım diablo böyledir yahu.Şöle ortalama bir char yaparsın diablo2 dede sonra günlerce haftalarca rune kasarsın.Diablo 3 te başta böyle saçma bir zorluk vardı büyük bir hevesle gelen bir dünya insanı saçma bir zorlukla ve ah düzeniyle kaçırdılar.

Umarım bunda böyle olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemesis-cpa -- 29 Mart 2014; 8:28:49 >
  • Nemesis-cpa N kullanıcısına yanıt
    potansiyel cok fazla... d2 de runeler bunda materiallere donusecek... bir sure sonra azmodandan lyreal diary almak icin yada ponyden filan hep material runlari olacak.

zorluk degismemeli hatta ilerleyen zamanda arttirilmali... ben t6 da tek atarak gezmek istemem... zorlamali oyun azicik:D simdiki gibi.. gerci simdiden t3-4 moduna girdim... daha amulet, don biraz dusuk onlari iyilestirdigimde guzel olur....

rosun omru uzun olur cunku bir suru amac var...
  • Bayıldım desem yeridir. Tek dileğim salak saçma oyun zor olmuş diye yakınan kitleye kulak vermemeleri. Oyunun zorluğu tam ayarında ve harika umarım değiştirmeye kalkışmazlar...

• yaw 40 kişi raidmi yapacaz diabloya mmorg değilki bu. böyle olursa gene millet kaçar gider diablo bu değil bu kadar şikayet bu kadar değişim bundan oldu bu oyunda.yoksa herkes memnun olsa öyle kalırdı oyun çıktığı gibi exp çıkana kadar.

diablodan anlamayan mal mal tipler 10 dk da bir elit kesmeyi diablo sanıyor ama bunlar toplasan kaç kişi eder?

diablo da elitler tabi çok kolay olmayacak ama bu kadarda abartı saçma zor olmayacak yada buna yetecek item düşecek.o yok o yok anca dingiller oynar işte anca oda giderek azala azala...

ne oldu diablo 3 de? çıktı oyun millet kapıştı d2 den bile çok çok iyi olacak diye. sonra kimse oynayamadı aşırı zordu bıraktı herkes.1 ay sonra baktıgın zaman multi oyunlarda oda belli act3 de filan işte günün yoğun zamanı 100-200 oyun kaldı.Bliz baktı oyun elden gidiyor oyunu adım adım kolaylaştırdı bliz.

e gene aynısı olacak bu gidişle e madem böyle yapacaksın baştan yapta milleti kaçırma demi ama...

• Oynarken içim karardı demek ki oyun olmuş
    Bu arada Crusader hiç sevemedim ya da 70 olmak lazım belki de
  • 41 yaşında 15 yıllık diablo oyuncusu olarak;Duygusal bazda hayal kırıklığına uğratanlar;

1)İdentify sadece leg'lere yapabilmemiz.. Bi de scroll olmaması...Ah ah! Deckard Cain, ölmeyeydin iyiydi..
    2) Town portal için de scroll olmaması...
    3) hp ve dmg'in abartı rakamlarda olması...
    TO BE CONTINUED!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 9 Nisan 2014; 19:51:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grommash

quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

Temel sorun nedir sizce??

Kendi sebeplerimi sıralıyayım. Gerçi kendi sebeplerim diyorum ama bunlar esasen RMAH'dan sonra bir çok kişiyi oyundan bunaltan ikincil sebeplerdi ve maalesef yine çözülmeden exp. çıkarıldı.

1- Bu oyunun itemizasyonu çok yanlış. Eldiven mi buldun? Üstünde chc, chd, attack speed yoksa çöp. Silah mı buldun? Üstünde soket ve chd yoksa çöp. Aynı şekilde her slotun sağlaması gereken özellikler var ve bunları sağlamaz ise itemler çöp kategorisinde. Bu kadar dar pencerede çalışan itemizasyon oyunun bence esas baş belası. Mystic demeyin çünkü mystic de bunlara çare olmadı.

2- Oyunun genel olarak derinliği yok. D2 ile kıyaslarsanız skill/stat sistemi, horadric cube, rune kelimeleri ve benzer bir çok açıdan 13 senelik oyunun çok gerisinde. Mevcut rakiplerinden Path of Exile ile kıyaslarsanız zaten çocuk oyunu. Kendisinden çok çok daha ucuz olan Torchlight yine zorluk, karakter gelişimi, item sistemi gibi konularda Diablo'dan daha derin. Bu konularda bir değişiklik olması gerekiyordu ama yine bir şey göremedik.

3- Oyunda skill sistemi olmadığı için build çeşitliliği de yok. Sürekli yok sprint/ww barbar yok cm wizard yok bilmem ne bilmem ne gibi buildleri oynamak zorunda bırakılıyorsunuz. Çünkü bu buildler diğerlerine göre bariz iyi oluyorlar ve bunları oynamazsınız diğer insanların gerisine düşüyorsunuz. Mesela Torchlight bu konuda çok başarılı bir oyun. Hemen hemen bütün buildler verimlilik olarak birbirine yakın, oyun stilinize hangisi uyuyorsa onu seçip oynuyorsunuz.

Bu sebepler bana göre bu oyunu çok dar bir pencere hapseden şeyler. İsteyen kendi düşüncelerini yazabilir tabi. Oyunun tekrar parlaması için Rmah'ı kaldırmanın yanında bu sorunlar da çözülmeliydi, çözülmediğine göre daha da çözülmez. Yukarıda adını geçirdiğim oyunların birisi komple bedava diğeri ise indirim günlerde 7 TL civarı komik bir paraya düşüyor. Diablo ne kadar peki? Ek paket ile birlikte yaklaşık 220 TL. Arkadaşım kusura bakma da sen benden bu kadar çok para talep ediyorsan bana çoooook şeyler sunacaksın. Bu ek paket de bana Ah/Rmah'ın kaldırılması ve Diablo ortamına biraz daha uygun düşen bir act dışında doğru yapılmış hiç bir şey yok. Smart loot sistemi dedikleri sistem de bir sorunu çözerken başka bir sorun yarattı, şimdi de alt charlara hiç item düşmüyor. Şu an efsane, süper falan diyen arkadaşlar da hem oyunun yeni çıkmış olmasının hem de şu an item upgrade ederken gördükleri büyük rakamların gazında olan arkadaşlar. 3-4 hafta sonra eski hayıflanmalar tekrar başlayacaktır.

Güzel yazmışsın.

• Ddaha doğru düzgün oynayamadım ama Act V'in havası yeter :) 70k dpsli wizardımı hayata döndürecen inşallah :D

• Oyun yeni çıktığı için ve bazı farklı şeyler olduğu için millete iyi güzel hoş geliyor ama görürüm ben 1-2 aya kadar ROS oynayanları.
    İlk başlarda farklı şeyler var diye gözüme hoş geliyordu fakat oynadıkça baktımki tencere tava hep aynı hava yavaş yavaş sıkılmaya başladım şimdiden.
    ROS öncesi ne denildi. Karakterlerdeki tek düzelikten kurtacağız sizi.
    Şimdi bi bakıyorsun hemen hemen her classda aynı build. İtemler biraz farklı ama herkes aynı itemleri bulmanın derdinde sadece.
    Barbarlarda into the frayı sözde bitirdiler. Bakıyorsun herkeste yine ww var. Barbar oynayanların yüzde 99u Earth setinin peşinde. Buldularmı buldummu tamam.
    Wdlara bakıyorsun pet build.
    DHlara bakıyorsun Cluster Arrow.
    Wizlere bakıyorsun Forb yada Disingratemidir nedir o. Skilleri pasifleri bile aynı herkesin.Famillar Magic Weapon Archon Electrocute Forb/Disingrate. İki çırt çırt arcaneyi doldur Forb yada Disingrateyi spamla. bitti. Mouse sağ ve sol click.
    Yeni karaker geldi Crusader. Herkeste Heavly Furymidir nedir ondan. Karakterin kendi ayrı bi cins zaten. Sözde str var 2hndi tek eliyle taşıyor falan neymiş yüzde 30 daha fazla hasar alıyor. Birde vermişler eline kalkanı çıkaramıyorsunda. İnsanın yav bi git çay koy gel hele diyesi geliyor. Ptr zamanlarında baktığımda bi barbar havası sezinlemiştim karakter Barbar babadan vizard anadan doğma bişey olmuş.
    Monk. Monkları saymıyorum Diablonun üvey evlatları yazık gariblerim.
    İtem kıtlığından çıkacağız sizi dediler. Milleti iyice setlere muhtaç etmişler. Herkes kendi classının seti derdinde. Üsttede yazdım Barbarların gözü Earth seti diye dönmüş durumda. Şanslıysanız 3 parçasını bulur son bonusuda bounty yüzükle alır Leapla oraya buraya zıplay Earthquake spamlar durursunuz artık.
    Wdlar yana yakıla helmle gloves arıyorlar petler için. Birde kukkirimidir kukirimidir nedir knife bulurlarsa tamam ohh misss.
    Vizlere bakıyorsun dini imanları dps.Dps versem item diye beni bile giyerler. İtemlerinin isimleri ve görüntüleri farklıda olsa içerikleri hep aynı. Biri sol kulağını soleliyle tutuyor diğeri sağ eliyle tutuyor.
    Bumu yani tek düzelikten monotonluktan kurtarmak??
    3 gün önce İK botu düşürüp 1hndlere geçtim. Forumdan bir arkadaşında sağolsun yardımıyla 60 lvl olan chestle helmi 70 lvle çıkardım dps 1m unbuff. Tor 3 solo'da ancientsler elite kesiyo benim yaptığım hiçbirşey yok. Elimi kolumu sallaya sallaya geziyorum arkalarında.4 kişilik tor 4 partide mobları benim ancientsler kesiyo biz elite kesiyoruz durumuna geldik neredeyse. Evet oyun zorlamış. Biraz though asılsam birazda skilleri ofansdan çıkarıp defansa yönelik yapsak tor 6 ya bile giderim. Gidenlerde var zaten. Oyun çıkalı daha ay bile olmadı evet oyun zorlamış. 1.0.3 patch deki gibi bir daha zor olmayacak bu oyun. O zamanlardaki gibi yaşam mücadelesi olmayacak bir daha. Kimse aylarca bırakın torları actler arası zorluğu bile yaşamayacak. Act 1 den Act 2 ye kadar göbeğimiz çatlardı. Şimdi karakteri lvl 70 yapan adam gözünü tor 2-3de açıyor.Sözde oyuna yenilik geldi.
    Craft sistemi gelecek herşey çok güzel olacak denildi geldi gördük. Bi cacık yok craftlarda. Chain setin 8 ias bonusu olmasa yüzüne bile bakmam sırf bu bonusdan dolayı takıyorum işte. Geçende bi armor planı düştü craftlayayım dedim craftladım bi baktım. Yani follower'a versen anana söver suratına çarpar bu nasıl item lan diye. Hiçbir numarası yok. Temel stat vital armor soket. Hadi şanslıysanız all ress geldi diyelim. Eeeee? O itemin planını düşüreceksinde malzemelerini toplayacaksında hata kaza materyalini denk getireceksinde craftlayacaksın. Sana gele gele o statlar gelecek. Kim uğraşır sorması ayıp bu craftla sorarım!! Dün akşam Grissworldmudur nedir o kılıçın materyalini bulayımda craft yapayım dedim yarım saat bakındım yok. Sonra aklıma geldi. Dedim bunu saatlerce arayacağım sonra craft edeceğim zottirik bi dps neydiği belirsiz statlar gelecek. La salla geç gitsin dedim bıraktım. Craftı ön plana çıkaran bi oyun dediler craft itemlerinde bi cacık yok. Söyle sağlam ek özellikleri olacak ki itemlerin roller kötü bile gelse adamı kullanmaya teşvik edecek dps kaybı yaşatsa bile ama nerde.
    Ne denilmişti. ROS la birlikte artık AHciler değil farmcılar kazanacak. Hani nerde? Farmcıların bişeyin kazandığı falan yok. Oyun tamamen kim daha şanslıysa o kazanıyor olmuş. Biz çocukla günde nereden baksak 8*10 saat farm yapıyoz daha 1 tane anca Earth seti bulabildik. Adam günle 1-2 saat farmla 3 günde Earth seti tamamlamış öyle geziyor ortalarda. Biz tor 4de 3-4 run arka arkaya leg bulamıyoruz, forumdan arkadaş tor 2 de Shard of Hate', düşürüyor yetmiyor birde son bi tur atayım diyor 2.ci buluyor.Tabi Allah daha çok versin daha iyisini versinde ee blizort kardeş biz saatlerce tor 4de farm yapanlar salakmıyız yani.Nerde kaldı senin tormentler arası droprate farklılığın. Nerde kaldı senin farm yapan kazanacakcılığın.
    Clanda bakıyorum bana günlerce hiçbişey çıkmazken hep aynı kişiler patır patır leg set buluyordu. Hadi 1 run anlarım 2 run anladım olmadı 3 yetmedi 4 hadi birde benden olsun 5 run anlarım ben şansızım adamlar sanşlı ama be kardeşim günler boyumu ben şansız adamlar sanlı olur. Adamlarda tor 1 de bende tor 1 de riftte farm yapıyorum. Millet o zaman seti tamamladı üzerine setin setiyle upgrade yapmaya başladı biz bekledi bişeyler bulasın. Halada aynı değişen bişey yok.
    İtemlerin tek düzeliğinden setsel olarak bahsettim, genel statsal olarak bakıyorsun hala eskisiyle aynı. Koy temel statı cci asi chdi dps yap.Koy lohu laki lpsyi heal yap. Dps olarak eskisiyle aynı değişen ne var şimdi elemental damage geldi. Onuda tutturamamışlar. Aban ed'e dpsen çok fazla olmasada olur zaten bi sen vuruyorsun bi ed vuruyo ee hak getire bide server vuruyor zaten.Bi süre sonra yüksek dps ve elemetal damage ile artık tor 6da millet bosslara tekmi atar yoksa towndan headshotmı yapar bilmiyorum. Sonra gelsin nerfler bufflar, aglasın classlar kızlar gelsin nerfler bufflar sonra oyun yine yalama mode on.
    Çıkmadan öncede çok eleştiriyordum almayacaktım ama Diabloya uydum aldım ama şunları gördükçe keşke diyorum almasaydım. Ben oyunda hiçbir yenilik göremiyorum şahsen. Bountymi riftmiş craftmış bunlar hep anlık gaz alıcı şeyler. Çok değil 1 aya kalmaz millet yavaş yavaş bıkmaya başlayacak.

• haksiz oldugun noktalarda var. karakter genisligi getirilmemis diyorsun. Bence tam tersi cok guzel oturtulmus. Elemental damage diye bir kavram var. Ve bu kavrami biraz hafife almissin. Wizarddan ornek vereyim. Fire elementini secip itemlerini ona gore giydirdin mi? skillerini ona gore secmek ZORUNDA kaliyorsun. Mesela Magefist eldiveni+firebird seti+talrasha seti sonra kalan itemlerden de fire damage aldin mi, disintegrate kullanirsan "NOOB" derler... yada arcone froze...

haa Disintegrate kullanacaksan ozaman Arcene damage uzerine yogunlasacaksin... Wizardlar damage veren giyerler demissin. Kismen katiliyorum. Ama yine elemental damage gormezden gelmissin. Soyle bir ornek vereyim. Oyunun basinda cc-cd-ias uclemesine kastirdim. tum itemlerimde bunlar var. ve profilden baktiginda damage 1.3m unbuffed damage gozukuyor. Ama t2 de soloda oynayamiyordum. Sonra cdyi salladim. onun yerine elemental damage kastirdim.(kastirdim dedigim 2 itemden aliyorum %40 arcane artiyor) Profilden Damage 700k'lara kadar dustu(unbuffed) ama t4e gecis yaptim...(solo oynayamiyorum. Cunku 2 itemden arcene damage alabiliyorum. Stone of jordan gelse bi guzel olacak. t2 ide ise soloda olmuyorum. )

Sonuc olarak Diablo 3 teki gibi sabit skill olayi yok. herkes ayni skill buildini kullanacak diye bisey yok. Elemental damage ile tum skiller degerlendigini dusunuyorum. Tabi soyle bisey diyebilirsin. Fire element damage mi kullaniyorsun, bu bu skilleri kullanacaksin. Arcene mi ozaman disintegrate yapacaksin... gibi.. Burada tekduzelik olacak diyebilirsin Ama bundada skill sayisi ortada. arcane damage kullanan birisi disintegrate kullanacak sonucta.

Set itemlere agirlik verilmesi konusu; yani oyunda birseylere agirlik verilmesi gerekiyor... Bu Oyun senaryodan ibaret degil. Dolayisiyla "set item bulmak" oyunun temeli olmasi bence guzel bisey. Arti artik itemler uzerindeki "+%xx Disintegrate damage" gibi skill'e ozel damage stati olmasi inanilmaz degerli oluyor...(Diablo3 tede vardi ama oyle kullanma asiri luxe kaciyordu)

Ozetle yazinda elemental damage faktorunu cok goz ardi etmissin. Diablo 3 mantigi ve stratejisi ile ROS yazmissin diyebilirim.....

Ama katildigim noktalar da var, mesela kimi adam t2 de shard of hate bulmasi yada biz t4 de yardirirken adam t1 de "ehehe ikinci silahimida buldum" demesi... bu kisimda katiliyorum. Diablo 3'tede vardi bu "asiri randomculuk(rastgelecilik)". Bu konuda bir gelistirme yapmamislar.

Not:Simdi sanma tum setleri topladim filan diye.. ROS ciktigindan beri oynarim. firebird setinin source yeni dustu..:D talrasha ise level60 itemlerimi kullaniyorum(helm, chest). Hala arayislardayim yani...

• sanırım bir tek ben varım bu olaya ''oyna bi kaç saat sonra çık, eğlenmene bak'' gözüyle bakan.. bu kadar kafaya takmışsınız oyunu da hikakatten merak ediyorum sadece bu oyunu mu oynuyorsunuz acaba? 33 yaşında biriyim, sadece akşamları oynuyorum oyun ve inananın bunun kadar vkit geçirebileceğim ve yine en az bunun kadar sevdiğim ve fanatiği olduğum en az 5 oyun sayarım ki hem steam hesabım hem de origin hesabım var. onlarda da 500 civarında oyunum toplam..

her görüşe saygı duyuyorum ama başka oyunlar da var arkadaşlar vakit geçirebilecek.. bu kadar da kafa yormamak lazım..
  • %100 katılıyorum sana resmen ros çıktıgından beri yaşadıklarımı yazmışsınKesinlikle rng die bir şeye inanmıyorum artık accountla alakalı drop rateler var.Arkadaşa 15tane act1-2 cache ring glove düştü bana 0
    Adama ros başından beri 1 set düştü bana 30+ bu nedir...
    Millet zaten forumlarda drop rateleri yaşadıkça isyan etmeye başladı en fazla 3 ay sürücek ros'un ömrü.Zaten 6-7 kemik itemi bulduktan sonra item aramayada gerek kalmıyor.Bi rekabet ortamı falanda yok.Oynamayada sebep kalmıor ha paragon lvling var 5 int/str/vita çok gerekli diorsan 2-3b de 1 x 5 main statla iyi eğlenceler

@Porno Graffiti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melladin -- 18 Nisan 2014; 13:02:41 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.