Şimdi Ara

Diablo 3 Starter Edition #Liste Kaldırıldı# (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
0
Favori
10.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana 1Guess Pass verenin 40 yıl kölesi olurum
    fazla olan PM'den yollayabilirmi
  • arkadaşlar 2 gündür yalvarıyorm :) elinde fazla olan versin bir guest pass yalvarırım. lütfen Allah rızası için :)
  • Yalvarmak ne demek arkadaşım Sinir oldum kaç gündür. olup da yollamayan ya da artislik için konuşuyorum; bağ bağışlıyorlar sanki... Adam gibi, edebimizl, ihtiyacımız olduğu için ve paylaşacak kişiye herhangi bir külfeti olmadığı için paylaşımı rica ettik; malum burası forum... Yoksa yalvartmak kimin haddine

DARKKNIGHT54'ı tanımam etmem... kendi adıma ve onun adına elinde fazla pass olup da paylaşmak isteyenlerden rica ediyorum

Yoksa da yoktur....
  • pc yi test etmek için guest pass lazım :)
  • error 12 almaktan sıkıldım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowparty

Yalvarmak ne demek arkadaşım Sinir oldum kaç gündür. olup da yollamayan ya da artislik için konuşuyorum; bağ bağışlıyorlar sanki... Adam gibi, edebimizl, ihtiyacımız olduğu için ve paylaşacak kişiye herhangi bir külfeti olmadığı için paylaşımı rica ettik; malum burası forum... Yoksa yalvartmak kimin haddine

DARKKNIGHT54'ı tanımam etmem... kendi adıma ve onun adına elinde fazla pass olup da paylaşmak isteyenlerden rica ediyorum

Yoksa da yoktur....

Evet bende shadowparty'i tanımıyorm. Ama doğru söylüyor.

Dostum sonuna kadar haklısın. Bu forumda takılan kaç kişi almıştır oyunu şimdiye kadar. Bide içinden bir tane değil iki tane çıkıyormuş guest pass. konuyu görüpte genede üşengeçlikten vermeyen vardır eminim. İki dakikanızı ayırıp bizi sevindirseniz birşey kaybetmezsiniz. Kendinizi bizim yerimize koyup empati yapın. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DARKKNIGHT54

quote:

Orijinalden alıntı: shadowparty

Yalvarmak ne demek arkadaşım Sinir oldum kaç gündür. olup da yollamayan ya da artislik için konuşuyorum; bağ bağışlıyorlar sanki... Adam gibi, edebimizl, ihtiyacımız olduğu için ve paylaşacak kişiye herhangi bir külfeti olmadığı için paylaşımı rica ettik; malum burası forum... Yoksa yalvartmak kimin haddine

Yoksa da yoktur....

Evet bende shadowparty'i tanımıyorm. Ama doğru söylüyor.

Dostum sonuna kadar haklısın. Bu forumda takılan kaç kişi almıştır oyunu şimdiye kadar. Bide içinden bir tane değil iki tane çıkıyormuş guest pass. konuyu görüpte genede üşengeçlikten vermeyen vardır eminim. İki dakikanızı ayırıp bizi sevindirseniz birşey kaybetmezsiniz. Kendinizi bizim yerimize koyup empati yapın. :)

oyunu almış player arkadaşlar ilk önce etrafında ki arkadaşları ile paylaşabilir en doğal hakları...bizler sadece paylaşmadığınız oyuna daldığınız bir kenarda unuttuğunuz quest pass ları oyundan kafanızı kaldırırsanız foruma bir göz atarsanız bizlerle paylaşmanızı istiyoruz...teşekkürler :D

• oyunu indirdik saatlerce, kurduk dakikalarca ama sonuç offf hazirandan önce alamam ben bu oyunu ama şu 15 gün idare edin beni söz geri vericem oyunu alınca pass'inizi
  • AsosyalBilgisayar bana key verdi. tekrar çok teşekkür ediyorum kendisine. ne söylesem az. Allah onuda sevindirsin :)
  • quote:

AsosyalBilgisayar bana key verdi. tekrar çok teşekkür ediyorum kendisine. ne söylesem az. Allah onuda sevindirsin :)

hayirli olsun gule gule oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

AsosyalBilgisayar bana key verdi. tekrar çok teşekkür ediyorum kendisine. ne söylesem az. Allah onuda sevindirsin :)

hayirli olsun gule gule oyna

bizide sevindirecek birileri yok mu quest pass paylaşacak
  • 2 gündür gözümü kırpmadan key arıyorum ama bulamıyorum
    bulduklarım kullanılmış oluyor
    lütfen biri bana key verebilirmi
  • arkadaşlar oyunu indirdim elinde guest pass keyi olan var mı ?
  • bende key falan istemedi taka tuka girip oynuyorum oyunu çok şaşkınım ayrıca mutlu
  • mustafa battlenet hesabında herangi bir oyun var mı?
  • Arkadaşlar bende oyunu satın alcam fakat henüz şartların oluşmasını bekliyorum. Bu süre zarfında denemek hemde sistemimi test etmek istiyorum. Henüz kullanılmamış bir Guest Pass alabilirsem çok sevinirim. Pm bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efrâsiyab

Arkadaşlar yardım edebilirmisiniz ? ''If your installation disc has been ejected please reinsert it and try again. If not, or if you keep seeing this error, please log in to battle.net and install diablo III digitally'' hatası alıyorum sanırım oyunun orijinal olması ya da battle.net ile ilgili birşey .

Not: Oyunu Blizzard'dan indirdim

Yüklediğin klasöre bak. orada TOME dosyaları olucak. onlardan herhangi birisi 0 kb ilse onu sil ve tekrar downloaderi aç. Sonra o check yaparken yüklenmemiş olanı tekrar yükleyecek. Eksik dosya olduğu zaman bu hata ile karşılaşılıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Efrâsiyab

Arkadaşlar yardım edebilirmisiniz ? ''If your installation disc has been ejected please reinsert it and try again. If not, or if you keep seeing this error, please log in to battle.net and install diablo III digitally'' hatası alıyorum sanırım oyunun orijinal olması ya da battle.net ile ilgili birşey .

Not: Oyunu Blizzard'dan indirdim
    quote:

Orijinalden alıntı : ThunderVolt

Yüklediğin klasöre bak. orada TOME dosyaları olucak. onlardan herhangi birisi 0 kb ilse onu sil ve tekrar downloaderi aç. Sonra o check yaparken yüklenmemiş olanı tekrar yükleyecek. Eksik dosya olduğu zaman bu hata ile karşılaşılıyor

Hallettim hocam yardım için teşekkürler

• Selamlar herkese,
    Bende laptopta oynamayı düşünüyorum.elinde fazladan guest pass olupta Pm den mesaj atacak varsa çok makbule geçer..şimdiden sağolun..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.