Şimdi Ara

Diablo 3 Starter Edition #Liste Kaldırıldı# (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
0
Favori
10.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Starter paket ile girişi beklerken şayet oyun kurulu olarak hazırsa kurulacak birkaç program ile oyuna giriş şuan itibariyle mümkün.
    Skidrow sayfalarında yapılması gerekenler anlatılmış durumda ben dünden buyana deniyorum çalışıyor.

Kopya oyun ile ilgili yazıyor diye saldırmadan önce, oyunun kırıldığı filan yok içeri girilebiliyor 3-5 birşey kesilebiliyor hepsi bu birçok bug da mevcut oyunu denemek ve merakınızı dizginlemek için denenebilir sadece.

(kurulu dizinin mutlaka yedeğini alın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi activ -- 15 Haziran 2012; 18:38:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: activ

Starter paket ile girişi beklerken şayet oyun kurulu olarak hazırsa kurulacak birkaç program ile oyuna giriş şuan itibariyle mümkün.
    Skidrow sayfalarında yapılması gerekenler anlatılmış durumda ben dünden buyana deniyorum çalışıyor.

Ancak yoğun bir bug söz konusu oyunu denemek ve merakınızı dizginlemek için denenebilir.

(kurulu dizinin mutlaka yedeğini alın)

Ya bu starter edition betayla aynı mı yoksa farklı mı boyutu farklı mı farklıysa.
  • Starter edition setup'ı nasıl olacak bilmem ancak şuan skidrow destekli girilen versiyon oyunun orjinal setup'ı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: activ

Starter edition setup'ı nasıl olacak bilmem ancak şuan skidrow destekli girilen versiyon oyunun orjinal setup'ı.

Ah be arkadaşım internetim kotalı ki indirip deniyim zaten yapacak bir şeyim yok bide üstüne bu çıktı.
  • Yeni gelen kutulu oyunlarda artık Guest Pass yok arkadaşlar boşuna beklemeyin. Artık yarın veya ondan sonraki gün Starter Edition aktifleşir veya oyunu alıp deneyeceksiniz seçim sizin..
  • valla level dergisi alıyorum onunla uğraşıcam biraz 25 tane hd diablo videosu ve 14 sayfalık incelemesi varmış baya oyalar :D
  • Neyse artık arkadaşlar oyun hakkında büyük gelişmeler var ve mağzalara da gelecektir kısa zamanda.Artık dert etmeyin.Starter edition da geliyor.Siz elinizden geleni yapmaya çalışın o gelir.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.