Şimdi Ara

Diablo 3 Starter Edition #Liste Kaldırıldı# (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
0
Favori
10.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: by_shock

Phantom7 VE Coleslaw GÖNDERDİM

arkadaşımıza teşekkür ediyoruz iki arkadaşımızı daha heyecana ortak etti ama sırada bizlerde varız...paylaşımlarınızı bekliyoruz arkadaşlar....
  • Aldım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natrium -- 15 Mayıs 2012; 21:12:26 >
  • guess pass ı olan varsa banada yollayabilirmi acaba? oyunu denemek istiyorum. Şimdiden teşekkürler yollayacak arkadaşa.
  • Guest key'e gerek yok, starter edition olarak açık zaten. İlk mesajda linki de var tüm sorularınızın cevaplarını iceriyor. Arkadaş listeyi keyfinden değil gerek kalmadığîndan kaldırmıştır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş bi pm atıverin banada pass key be. gönderende yazsın konuya ben şu kişiye yolladım alanda yazsın ben şundan aldım teşekkür ederim. baktın karışıklık oldu bi anlık karambol iki kişi yollamış adama. adamda fazla key var kimsenin haberi yok. herkes aldığını verdiğini yazsın şuraya lütfen ! bende bulamadım hala kimseden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pwnspawn

Bimeks saolsun yarın akşama anca gelicek gibi gözüküyor benim kendi kutum. Bir arkadaşımız guest pass paylaşabilirse benimle yarın akşam elime geçen tüm guest passleri verebilirim kendisine. Malum hardcore oyunculardanız ama 5-10 kuruş ucuza alalım hazır 90tl ye satıyorken bimeks deyip tüm arkadaşlarımız tarafından sollandık. Şimdiden teşekkürler.

dostum merak etme bende 12 gün önce bimeksten aldım adamlar 3 gün önce alan adama yollamış bizimki ortada yok ! ARALGAME e şikayet maili yağdırın ben gereğini yapıcam .
  • Arkadaşlar elinde guest pass i kalıp da yollayabilecek olan var mı? Şimdiden teşekkürler..
  • arkadaşlar oyunu indiriyorum şuan 7,60 gb diyo :D doğrumudur (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeeHot

arkadaşlar oyunu indiriyorum şuan 7,60 gb diyo :D doğrumudur (:

doğrudur efenim
  • Arkadaşlar ben de oyunu almak istiyorum fakat benim ssitemde çalışır mı emin değilim eğer elinde benimle paylaşabileceği guest pass olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim

Eğer sistemde çalışırsa ben de oyunu alacağım ve guest passların değil birini 5'ini birden paylaşarım. Etrafımda değil bu oyundan oyun dünyasından haberdar bir Allah'ın kulu yok çünkü
  • Arkadaslar guest pass gonderebilecek bir arkadas varsa cok makbule gecer simdiden tesekkurler
  • Paylaşan biri olursa çok makbule geçer
  • Pass işini halletim xplose hocam sagolsun belki elinde 1tane daha vardir isteyenler pm atip sorsun
  • Ben de alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: layneth

Guest key'e gerek yok, starter edition olarak açık zaten. İlk mesajda linki de var tüm sorularınızın cevaplarını iceriyor. Arkadaş listeyi keyfinden değil gerek kalmadığîndan kaldırmıştır...

Boş konusma adam listeyi neden kaldırdıgını 5mesaj yukarda yazmıs

"Arkadaşlar birçok kez belirtmeme rağmen,herkes kural dışı bir şekilde pass dağıtmış.Bu durumda lsite yapmamızın bir anlamı kalmıyor.Dolayısıyla,listeyi kaldırmaya karar verdim.Herkes kafasına göre değıtacaksa listenin bir önemi yok zaten.İyi eğlenceler. "

yani listenin kalkma amaci ile herkesin girebilmesinin alakası yok sadece bende girebildm nasıl olduysa diye not dusulmus yani kaldırılma sebebi dedigimiz şey.
  • selamlar öncelikle..ßirçok oyuncu gißi uzun zmndır ßeklemekteyim diaßlo 3ü ancak sistemimle ilgili şüphelerim var configürasyon tam sınırda..o yüzden oyunu almadan önce standart edition kullanmak daha mantıklı.. eğer paylaşacak ßiri olursa gerçekten çok sevinirim.. hatta ilerleyen zmnda oyun içerisinde elimden geldiği kadar ßunun karşılığını fazlasıyla ödeyeceğime emin olaßilirsiniz..
  • edit:
    ups yanlış bilgiye sayipmişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brightlance.an -- 15 Mayıs 2012; 23:32:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanbalci07

Suan askerdeyim bende 17sinde almamış arkadaslarla paylasabilirim etrafımda diablo 3 oyniyan oyniycak olan yok.

çok mutlu olurum verirsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Pass işini halletim xplose hocam sagolsun belki elinde 1tane daha vardir isteyenler pm atip sorsun

Ben alabilirim.
  • Notebook test için guest pass aranıyor..Pm ile yollarsanız sevinirim..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.