Şimdi Ara

Diablo 3 Starter Edition #Liste Kaldırıldı#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
0
Favori
10.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu çıktığında,hemen almayacak arkadaşlar.Aşağıdaki linke baksın.

Oyun çıktıktığında,denemek isteyenler için starter edition da açılacak.15 mayıstan itibaren ilk 30 gün için sadece guest pass koduna sahip olanlar starter edition'a girebilecek.Daha sonra ise herkese açılacak.('Guest pass'ler D3 CE'nin içinde var-5 tane kadar sanırım.)

Starter edition anladığım kadarıyla beta'daki kadar erişime izin verecek.

http://us.battle.net/support/en/article/diablo-iii-starter-edition-guest-pass

NOT:Guest pass bütün kopyalarda olacakmış.O kısmı görememişim.Genserico'ya teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRAZY Hero -- 15 Mayıs 2012; 16:34:25 >

• Bütün kutulu paketlerde var yazıyor yanlış anlamadıysam sedece CE değil.
    "Guest Pass keys are included in all box copies of Diablo III."
  • DIII Beta server'ının 'starter edition' ile değerlendirileceği kuvvetle muhtemeldi, bu şekilde de netleşmiş oldu.
  • Aslında ben dizüstü bilgisayarımda nasıl bir performans vereceğini merak ediyordum, o yüzden henüz oyunu satın almamıştım, zaten kutulu alacağım ama şimdi biz bu keyleri oyunu satın almış kişilerden mi isteyeceğiz ? Olması gerekeni yapmışlar ama şimdi millet bu keyleri de satar.

Arkadaşımız falan yoksa ne yapacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

Aslında ben dizüstü bilgisayarımda nasıl bir performans vereceğini merak ediyordum, o yüzden henüz oyunu satın almamıştım, zaten kutulu alacağım ama şimdi biz bu keyleri oyunu satın almış kişilerden mi isteyeceğiz ? Olması gerekeni yapmışlar ama şimdi millet bu keyleri de satar.

ben diz üstü makine ile d3 betayı test ettım ve hala aglamaklıyım.. Bu makınelerı ya cok iyi sogutmak lazım yada oyun oynamamak lazım. 100 dereceye kadar ısındıgı oluyordu makınenın...

veririz bir starter key canım ne olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 12 Mayıs 2012; 16:02:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Aslında ben dizüstü bilgisayarımda nasıl bir performans vereceğini merak ediyordum, o yüzden henüz oyunu satın almamıştım, zaten kutulu alacağım ama şimdi biz bu keyleri oyunu satın almış kişilerden mi isteyeceğiz ? Olması gerekeni yapmışlar ama şimdi millet bu keyleri de satar.

ben diz üstü makine ile d3 betayı test ettım ve hala aglamaklıyım.. Bu makınelerı ya cok iyi sogutmak lazım yada oyun oynamamak lazım. 100 dereceye kadar ısındıgı oluyordu makınenın...

veririz bir starter key canım ne olcak

Masaüstü yapacağım ama yazın sonu ancak, 2 ay önce iyi bir masaüstüm vardı ama yeğenime verdim.

Oynayacağım tek oyun Diablo olacağı için geç kalmakta istemiyorum, sizin pc low ayarlarda mı o kadar zorlandı ? Low mow oynayacağım yinede :)

• Treth

i3 , 3gb ram, 1gb harici ati 5650 vga'ya sahip laptop ile Star Craft II'yi çok çok rahat ve aşırı bir ısınma olmadan oynuyorum. diablo 3'ü de aynı şekilde oynayacağımı düşünüyorum, umarım yanılmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 12 Mayıs 2012; 16:29:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İlk mesajda belirttim.Oyun çıktıktan sonra ilk 30 gün sadece guest pass'i olanlar girebilecek.Sonra isteyen herkes client'i kurup oynayabilecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: CRAZY Hero

quote:

İlk mesajda belirttim.Oyun çıktıktan sonra ilk 30 gün sadece guest pass'i olanlar girebilecek.Sonra isteyen herkes client'i kurup oynayabilecektir.

Vallahi hepsini okudum ama demek ki anlamamışım.

O güne kadar inşallah kutulu alırım zaten.

Kusura bakmayın.

• guest pass seve seve kabul edilir arkadaşlar.
    şimdiden ölmüşlerinizin ruhuna değsin,dirilere allah sağlık sıhhat versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkanerkn -- 12 Mayıs 2012; 17:01:31 >
  • İhtiyacı olmayan veya guest code'u verecek arkadaşı olmayan arkadaşlar verebilirse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 12 Mayıs 2012; 17:44:13 >
  • Sistemim ne seviye kaldırır emin olamadığım için önce denemeyi düşünüyorum. Guest pass verebilecek varsa sevinirim.(çıktığı zaman)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

İhtiyacı olmayan veya guest code'u verecek arkadaşı olmayan arkadaşlar verebilirse sevinirim

15 mayistan sonra bana pm at

1 tane quest pass'im senindir
  • Arkadaş çevresi pek oyun oynamayan birisi bana verirse memnun olurum.Bir denemek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Treth

i3 , 3gb ram, 1gb harici ati 5650 vga'ya sahip laptop ile Star Craft II'yi çok çok rahat ve aşırı bir ısınma olmadan oynuyorum. diablo 3'ü de aynı şekilde oynayacağımı düşünüyorum, umarım yanılmam.

starcraft 2 oynarken benım dız ustu 70 dereceyı bıle bulmuyor ama diablo 3 te 100 dereceden asagı bır sanıye ınmedı ve 3 - 5 dakıkada bır yarım sanıyelık fılan takılmalar oldu hanı boyle bı an gerı gıder gıbı...

Bu arada yukarıda bır soru gordum.. Çok ilginc bır şey söyleyecegım Low ayarlarda diz ustu makınem daha cok kastı hatta geberdı.. Butun ayarları tavan yaptıgımda ıse yukarıdakı gıbı oynayabıldım.. Bu dız ustu meselesı cok canımı sıkıyor benım ısyerınde nasıl oynayacagım bılmıyorum..

Evde sorun yok masa ustu cok saglamda.. Her su konuları okudugumda dız ustu makıneyı kırasım gelıyor sınırımdem..

bu arada benım makıne y570

i7 gt555m ve 8 gb ram var ustunde.

• İsteyen olursa bende 16 Mayıs'tan sonra 1 kişiye verebilirim.16'sından sonra P.M atarsanız.

Edit : Key rezerve edildi, eğer 5 tane çıkarsa içinden daha sonra 1 tane daha verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenement Funster -- 13 Mayıs 2012; 11:11:55 >
  • quote:

Sen Diablo III oyuncularını çok yanlış tanımışsın.. Benim iki tane oyunum olacak. Biri Aral biri shopto. Mesela, eğer almaya karar verirsen, banada güvenirsen sana oyunu 105 TL'den satarım. Buda sana kıyağım olsun... Artı, kutudan çıkarsa guest pass lerin biri senin. Daha ne yapayım?

• Beni de yazar mısınız ?

Bilgisayarı test etmeliyim :)

quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

quote:

Sen Diablo III oyuncularını çok yanlış tanımışsın.. Benim iki tane oyunum olacak. Biri Aral biri shopto. Mesela, eğer almaya karar verirsen, banada güvenirsen sana oyunu 105 TL'den satarım. Buda sana kıyağım olsun... Artı, kutudan çıkarsa guest pass lerin biri senin. Daha ne yapayım?

Sizden satın alabilirim oyunu önemli değil ama önce sistemimi test etmek istiyorum eğer çok zorlanırsa oyunu şimdi alıpta oynayamazsam kötü hissederim kendimi çünkü oynadığım oyun falan yok ve hali ile sıkılıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capt. Awesome -- 11 Mayıs 2012; 22:22:17 >

• Güncel: Guest Pass kodlarım tükendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 16 Mayıs 2012; 15:41:54 >
  • Üyelere sıralamaya göre dağıtım yaparsanız daha adaletli olur.

Pass'i verdikten sonra bana pm atın onları listeden çıkartırım.İstek geldikçe listeye ekliyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.