Şimdi Ara

Diablo 3 Starter Edition #Liste Kaldırıldı# (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
0
Favori
10.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bı kaç arkadasıma sorarım onlar istemezlerse buradan hepsini verebilirim
  • SE'den de 5 adet çıkıyorsa 3 ünü buradan dağıtırım. 2 adedi rezerve edildi. Eğer 1 tane çıkıyorsa zaten sahipli.
  • SE den videoda 3 tane cikiyor.1 tanesini burdan verebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

İhtiyacı olmayan veya guest code'u verecek arkadaşı olmayan arkadaşlar verebilirse sevinirim

15 mayistan sonra bana pm at

1 tane quest pass'im senindir

Çok teşekkür ederim hocam, pm atacağım.

• Hocam merak ettiğim bişey var , yardım ederseniz sevinirim. Ben direk battle.net'ten 59€ olan normal dijital versiyonu aldım. İçinden guest pass çıkıcakmı acaba , battle.net'te 30 gün sonra felan diyor tam çözemedim onu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gimildenn

Hocam merak ettiğim bişey var , yardım ederseniz sevinirim. Ben direk battle.net'ten 59€ olan normal dijital versiyonu aldım. İçinden guest pass çıkıcakmı acaba , battle.net'te 30 gün sonra felan diyor tam çözemedim onu.

Hayır, dijital alanlara guest pass yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maligs

quote:

Hocam merak ettiğim bişey var , yardım ederseniz sevinirim. Ben direk battle.net'ten 59€ olan normal dijital versiyonu aldım. İçinden guest pass çıkıcakmı acaba , battle.net'te 30 gün sonra felan diyor tam çözemedim onu.

Saol hocam , kutulusunu alsaydım daha az para vermiş olucaktım oysaki. Paradoks yaşattı bana
  • Arkadaşlar bende bu oyunu almak istiyorum 1 ve 2serilerini yıllarca oynamış biri olarak ama benim bilgisayarın kaldırıp kaldırmayacağı ile ilgili soru işaretlerim var. Elinde faza guest pass i olan arkadaşlar bana da 1 adet gönderebilirse çok memnun olurum.

Beni de listeye eklerseniz sevinirim.

Şimdiden çok teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maligs

quote:

Saol hocam , kutulusunu alsaydım daha az para vermiş olucaktım oysaki. Paradoks yaşattı bana

Aynen öyle.Dijital olarak davetiye verilebilirdi oysa.

• Ben hep dota tarzı, league of legends ve heroes of newerth oynadım.Onlarda çok iyi olduğumu söyleyebilirim,ancak bu diablo'ya etki eder mi? Bilemeyeceğim.50-60 lira civarı olsa kendim alırdım.Ancak; 100 lirayı hiç bilmediğim bir oyuna vermek,saçmalık olur.
  • Beyler size bir sorum olacak.Bende wow annual pass'den gelen diablo 3 var.Ve guest pass'im yok doğal olarak.Ailedeki başka bir diablo hastası olan kardeşim de oyunu oynamak istiyor fakat.1 account üzerinden aynı anda tek kişi oynuyabileceğinden, 1 adet guest pass rica ediyorum kardeşime vermek üzere.Verecek arkadaşa şimdiden çok teşekkürler
  • bende SE kutulu aldım eger 3 tane cıkarsa 2 tanesını lıstedekılere verırım kutu geldıgınde bıldırırım buradan sız verıldıkce lısteyı temızleyın kı keyler adaletlı dagıtılsın. Hatta ben 2 tane SE aldıgım ıcın bende 6 tane guest key olabılır.
  • Banada elinde olan birisi guest pass verirse çok sevinirim. Makinemin özellikleri zayıf, guest pass alıp multiplayer da low detayda oynayacağım. Eğer bu detayda rahat oynanırsa orjinal alacağım.

Yani orjinal kararımda etkili olacak, o yüzden elinde guest pass olacak bir arkadaştan ben de istiyorum. Teşekkürler.
  • Talep geldikçe listeye eklemeye devam ediyorum.Guess pass'lerini bizimle paylaşma arzusunda olan arkadaşlara da teşekkürler.
  • Bende istiyorum Maddi yetersizlikten dolayı 15 sinde alamıyorum : (
  • Guest Pass bekleyen arkadaşlara tavsiyemdir,

Battle.net hesabınızı yaratın.
    Diablo3 Starter Edition'ı yükleyin.
    Pass Key geldiğinde zaman kaybetmeden oyuna girebilirsiniz, aksi halde en az 2-3 saat kaybedersiniz ve sinirden kudurmanız kaçınılmazdır.

Ben de guest pass'larımı burada paylaşabilirim. Şu anda çevremde Diablo3 Guest Pass key ihtiyacı olan kimse yok.

@CRAZY Hero >>> İlk postu güncelleyerek, Guest Pass alanların yapması gerekenler ile ilgili bir rehber oluşturabilirsiniz kanaatindeyim. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keshberfo -- 13 Mayıs 2012; 23:13:52 >
  • Suan askerdeyim bende 17sinde almamış arkadaslarla paylasabilirim etrafımda diablo 3 oyniyan oyniycak olan yok.
  • İsteyen Arkadaşlara Oyun Elime Geçince Kaç Tane Çıkarsa Dağıtacağım . PM atmanız yeterlidir
  • Benide eklerseniz listeye memnun olurum
  • Bende guest pass talibiyim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.