Şimdi Ara

Diablo 3 Starter Edition #Liste Kaldırıldı# (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
0
Favori
10.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni de listeye eklerseniz çok mutlu olurum. Bizim küçük sıpadan (22 aylık kızım) arta kalan vakitlerde kendimi diablo 3'e vermeyi düşünüyorum
  • Benide ekleyin :) yarın gelior araldan kutum paylaşırım bende o zamana kadar oynıyayım
  • bende isitiyorum arkadaşlar denemem lazım almadan önce. listeye eklerseniz sevinirim.
  • Taksimde oturan yokmu versin hemen gp lerimizi : )
  • yarın paylaşmaya söz vererek ben de pass istiyorum,verene tüm gece dua ederim yeminle
  • Benimde ismimi yazarsaniz sevinirim oyundan yeni haberim oldu denemek istiyorum.
  • 1 adet benimle paylaşırsanız sevinirim.
  • bu arada sabaha kadar beklemeye devam ederim ben,şansım varsa bi pass düşer bi yiğit forumdaştan,yoksa yarın saat 9 da dayanırım mngnin kapıya onlar dağıtıma çıkmadan gidip alırım oyunumu
  • Şu ana kadar yazanları ekledim.Zaten mesajlardan da sıra belli oluyordur.

Pass paylaşacak arkadaşlar,paylaştıkları kişinin adını mesaj olarak konuya atsınlar lütfen.
  • Lütfen benide ekleyebilirmisiniz. Bende alınca paylaşcam. teşekkür ederim :)
  • Oyunu indiriyorum.İnşallah birisi key verir de oyunu tanıma fırsatı yakalarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

Oyunu indiriyorum.İnşallah birisi key verir de oyunu tanıma fırsatı yakalarım :)

abi nerden indiriyorsun yahu bir türlü bulamadım ayar oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustfa852

quote:

Oyunu indiriyorum.İnşallah birisi key verir de oyunu tanıma fırsatı yakalarım :)

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:41:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yengas

quote:

Orijinalden alıntı: mustfa852

quote:

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4008460883#1

Gerçi Battle.net çökmüş Açılırsa buradan downloader indirebilirsin.

çok temiz 1 1.5mb arasi indiriyo eyvallah.

• Elinde olup paylaşmak isteyen olursa 1 adet keyinize talibim tşkler.
  • server lar down
  • pass almama rağmen hala no game connected to account diyor bilgisi yada bu pozisyona düşen var mı?
  • beyler yarın akşama kadar alamayacağım oyunu şehir dışındayım. Guest pass alabilirsem fazla olan birisinden çok sevineceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yordis

beyler yarın akşama kadar alamayacağım oyunu şehir dışındayım. Guest pass alabilirsem fazla olan birisinden çok sevineceğim.

dijital versiyonda guest pass varmı acaba?
  • Oyunu almayı düşünüyordum ama önce bir PC'yi test edelim :) Testi geçerse koşarak oyunu almaya gideceğim :) Bir pass da ben alabilirim :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.