Şimdi Ara

Diablo 3 Starter Edition #Liste Kaldırıldı# (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
0
Favori
10.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

Aslında ben dizüstü bilgisayarımda nasıl bir performans vereceğini merak ediyordum, o yüzden henüz oyunu satın almamıştım, zaten kutulu alacağım ama şimdi biz bu keyleri oyunu satın almış kişilerden mi isteyeceğiz ? Olması gerekeni yapmışlar ama şimdi millet bu keyleri de satar.

Arkadaşımız falan yoksa ne yapacağız.

Sacrilege
  • Beni listeden silin ihtiyacım yok artık
  • arkadaşlar benim key daha gelmedi,zaten bugün de işteyim akşama kadar,gece de eşimin doğumgünü partisi var,hepten yalan oldu anlayacağınız
    en azından oyunu indirip bakabilmek için kod verebilir misiniz?
  • Beyler elinde olan varsa bende istiyorum. Sağolun
  • Bi zahmet listeye eklersen sevinirim.sağolun
  • Benide yazın, çok merak ediyorum
  • Adı listede olanlar tekrardan pass talebi için mesaj yazmasınlar lütfen.Karışıklık oluyor.

Ayrıca bir şekilde pass bulan arkadaşlar da buraya mesaj atarak bildirsinler.Üstünü çizeyim nicklerin.
  • benide yazın arkadaşlar bende oynamak istiyorum betasınıda oynayamadık...
  • Elinde olan var ise ben de alabilir miyim?
  • Guest pass alabilirsem sevinirim
  • Şu an girebildim guest pass olmadan.Siz de deneyin derim.
  • oyunu şu an aldım yüklüyorum. kutudan 2 tane diablo guest pass bir tane de warcraft guess pass çıktı. önceki sayfalar da 5 tane çıkıyor deniyordu galiba.
  • merhaba bi d3 guest pass varsa rica edecektim. ben kaldım onlara katılmak istiyorum :) varsa yollarmısınız çok saolun
  • Dağıtan arkadaşlar, sıradan dağıtırlarsa daha adaletli olur. Şu Diablo'yu kasmadan oynayabileyim başka bir isteğim yok. Galiba koşarak almaya giderim. :D
  • Download yerini bulamadım arkadaş. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
  • Guest pass'i olan varsa benim ihtiyacım var. Oyunu anca Cumartesi alacağım ve Cumartesi gününe kadar oynamam gerekiyor :) Ben de oyunu aldığımda içinden çıkan guest pass'i buradan talep edene vereceğim.

Şimdiden teşekkürler!
  • Bende rica ediyorum. Teşekkürler arkadaşlar.
  • S A L D I R I N

FXCF6P-4GVH-DRED8J-TP8R-V9X8WN
  • Bana key verebilecek arkadaşa öyle bir dua ederim ki. düşüremediği epic kalmaz
  • Bu Guest Pass'ın Clienti farklımı arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.