Aslında ben dizüstü bilgisayarımda nasıl bir performans vereceğini merak ediyordum, o yüzden henüz oyunu satın almamıştım, zaten kutulu alacağım ama şimdi biz bu keyleri oyunu satın almış kişilerden mi isteyeceğiz ? Olması gerekeni yapmışlar ama şimdi millet bu keyleri de satar.
Arkadaşımız falan yoksa ne yapacağız.
Sacrilege
Beni listeden silin ihtiyacım yok artık
arkadaşlar benim key daha gelmedi,zaten bugün de işteyim akşama kadar,gece de eşimin doğumgünü partisi var,hepten yalan oldu anlayacağınız en azından oyunu indirip bakabilmek için kod verebilir misiniz?
Beyler elinde olan varsa bende istiyorum. Sağolun
Bi zahmet listeye eklersen sevinirim.sağolun
Benide yazın, çok merak ediyorum
Adı listede olanlar tekrardan pass talebi için mesaj yazmasınlar lütfen.Karışıklık oluyor.
Ayrıca bir şekilde pass bulan arkadaşlar da buraya mesaj atarak bildirsinler.Üstünü çizeyim nicklerin.
benide yazın arkadaşlar bende oynamak istiyorum betasınıda oynayamadık...
Elinde olan var ise ben de alabilir miyim?
Guest pass alabilirsem sevinirim
Şu an girebildim guest pass olmadan.Siz de deneyin derim.
oyunu şu an aldım yüklüyorum. kutudan 2 tane diablo guest pass bir tane de warcraft guess pass çıktı. önceki sayfalar da 5 tane çıkıyor deniyordu galiba.
merhaba bi d3 guest pass varsa rica edecektim. ben kaldım onlara katılmak istiyorum :) varsa yollarmısınız çok saolun
Dağıtan arkadaşlar, sıradan dağıtırlarsa daha adaletli olur. Şu Diablo'yu kasmadan oynayabileyim başka bir isteğim yok. Galiba koşarak almaya giderim. :D
Download yerini bulamadım arkadaş. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Guest pass'i olan varsa benim ihtiyacım var. Oyunu anca Cumartesi alacağım ve Cumartesi gününe kadar oynamam gerekiyor :) Ben de oyunu aldığımda içinden çıkan guest pass'i buradan talep edene vereceğim.
Şimdiden teşekkürler!
Bende rica ediyorum. Teşekkürler arkadaşlar.
S A L D I R I N
FXCF6P-4GVH-DRED8J-TP8R-V9X8WN
Bana key verebilecek arkadaşa öyle bir dua ederim ki. düşüremediği epic kalmaz