Şimdi Ara

Diablo 3 Starter Edition #Liste Kaldırıldı# (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
0
Favori
10.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bendeeeeeeeeee
  • Guest Pass sahibi bir diablo sever benimle paylaşırsa çok sevineceğim. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zildjiann

quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Dostum öyle genele yazarsan olmaz dogru duzgun pm ile verseydin alan ederdi.işgüzarlık yapmıssın saldırın ne sanki torent linki paylasıyorsun.

Neden olmasın ki?ilk gören key'i almış. Herzaman heryerde olan bir şey;ilk arayan, ilk gelen, ilk bağlanan vs. Ayrıca Diablo topiği, "saldırın" bence gayet uygun. Neyse işgüzar da olduk ya...

Bir sıra koyuldu oraya ama kimse umursamıyor. Neyse öyle böyle bulup deneyeceğiz.
  • Hocam banada gönderirseniz şu özlemini çektiğim diabloyu bir denesem.

Battle.net accountum bulunuyor zaten WoW'dan dolayı.
  • Sıraya benide ekleyin sıraya göre gidelim ayıp oluyor gerçekten adamlara.
  • Elinde guest pass olan ve gönderen olursa yarın oyunum kargodan gelince benim pass lardan birini direk ona veririm.
  • Bimeks saolsun yarın akşama anca gelicek gibi gözüküyor benim kendi kutum. Bir arkadaşımız guest pass paylaşabilirse benimle yarın akşam elime geçen tüm guest passleri verebilirim kendisine. Malum hardcore oyunculardanız ama 5-10 kuruş ucuza alalım hazır 90tl ye satıyorken bimeks deyip tüm arkadaşlarımız tarafından sollandık. Şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar birçok kez belirtmeme rağmen,herkes kural dışı bir şekilde pass dağıtmış.Bu durumda lsite yapmamızın bir anlamı kalmıyor.Dolayısıyla,listeyi kaldırmaya karar verdim.Herkes kafasına göre değıtacaksa listenin bir önemi yok zaten.İyi eğlenceler.

NOT:Zaten anlamadığım bir şekilde pass olmadan oyuna girebiliyorum ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRAZY Hero

Arkadaşlar birçok kez belirtmeme rağmen,herkes kural dışı bir şekilde pass dağıtmış.Bu durumda lsite yapmamızın bir anlamı kalmıyor.Dolayısıyla,listeyi kaldırmaya karar verdim.Herkes kafasına göre değıtacaksa listenin bir önemi yok zaten.İyi eğlenceler.

NOT:Zaten anlamadığım bir şekilde pass olmadan oyuna girebiliyorum ben de.

Evet sanirim battle.net kullanici hesabi olanlar onceden starter olarak baslayabiliyor.
  • Kayıtlı 2 oyunumun olduğu bir hesabım var.SC ve WC3.Sanırım bundan dolayı.
  • Neden starter key istiyorsunuz hala anlamadım. Benim hiçbir şeyim yok yine de girebiliyorum oyuna
  • Ne anlamı kaldı o zaman guest pass'in.
  • quote:

Ne anlamı kaldı o zaman guest pass'in.

Nasıl giriyorsunuz ? :)

Başka bir şey mi indirdiniz ?

Bende ''bu üyeliğin lisans kaydı yok (Hata 12)'' benzeri bir şey diyor.
  • Arkadaşlar nasıl girebiliyosunuz oyuna?benimde battlenet hesabım var wow dan kalma.ama wow hesabım frozen.Ben oyuna battlenet hesabımla girmeye çalıştığımda diablo3 active edilmemiş yazıyo?:S
  • Daha önceden installer'ı indirip yüklemiştim zaten.Bu sabah denedim ve girdi oyuna.Starter edition olarak.

Aynı zamanda,şu anda battlenet hesabımda starter edition olarak gözüküyor.Tam olarak sebebini bilmiyorum açıkcası.
  • Galiba sınırlı bir sayı var.
  • Bana da guest pass yollayabilecek biri varsa çok sevinirim

edit : bulundu teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebze -- 15 Mayıs 2012; 17:31:46 >
  • quote:

Daha önceden installer'ı indirip yüklemiştim zaten.Bu sabah denedim ve girdi oyuna.Starter edition olarak.

Aynı zamanda,şu anda battlenet hesabımda starter edition olarak gözüküyor.Tam olarak sebebini bilmiyorum açıkcası.

Ben de indiriyorum şu an 20 dk kaldı bitmesine .. Bakalım öyleyse çok iyi olur 13 lvl e kadar olsa da oyunu tecrübe edinmiş oluruz :]
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

quote:

Daha önceden installer'ı indirip yüklemiştim zaten.Bu sabah denedim ve girdi oyuna.Starter edition olarak.

Ben de indiriyorum şu an 20 dk kaldı bitmesine .. Bakalım öyleyse çok iyi olur 13 lvl e kadar olsa da oyunu tecrübe edinmiş oluruz :]

dostum bizide oyun yüklendikten sonra bizede bilgi verirsen sevinirim...quest keysiz onanabiliyormu ??? bizide haberdar et dostum kolay gelsin emeğine sağlık:D
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.