Şimdi Ara

Diablo 3 Starter Edition #Liste Kaldırıldı# (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
0
Favori
10.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Benignant61

quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

quote:

Orijinalden alıntı: CRAZY Hero

Daha önceden installer'ı indirip yüklemiştim zaten.Bu sabah denedim ve girdi oyuna.Starter edition olarak.

Aynı zamanda,şu anda battlenet hesabımda starter edition olarak gözüküyor.Tam olarak sebebini bilmiyorum açıkcası.

Ben de indiriyorum şu an 20 dk kaldı bitmesine .. Bakalım öyleyse çok iyi olur 13 lvl e kadar olsa da oyunu tecrübe edinmiş oluruz :]

dostum bizide oyun yüklendikten sonra bizede bilgi verirsen sevinirim...quest keysiz onanabiliyormu ??? bizide haberdar et dostum kolay gelsin emeğine sağlık:D

bende girmedi licence istedi.

• Ben oyunu dün indirmiştim. Guest pass bekliyordum, forumdan biri guest code olmadan giriliyor dedi. Ben üyelik alıp girdim. Wizard açtım ilerliyorum.
  • arkadaşlar quest pack keyi verebilecek arkadaşlarımız varsa çok sevinirim...ortada bilgi kirliliği var quest pack siz giriliyor girilmiyor namına sizlerden ricam elinde quest pack keyi olan arkadaş veririse sevinirim...
  • Guest pass lazım fazladan elinde olan varsa. Dün geceden yükledim oyunu guest pass olmadan girilmiyor hesabınızda diablo yok diyor error12 sanırım.
  • Oyundan başını kaldırıp bu konuya bakan arkadaşlar guest pass lazım pmden atarsanız çok sevineceğiz yav.
  • Bende hala bekliyorum. Allah rızaası içun! Eeey bir Guest Pass verecek, gönlü geniş paylaşımcı bir ruh yokmu. Bizde dalalım artık karanlık zindalara. ne oluuur. Dilenci gibi yalvarıyorm ya
  • Bende senelerdir bekliyordum fakat xbox aldığımdan beri bilgisayarda oyun oynamadığımdan bilgisayarın kaldırıp kaldıramayacağını öğrenmek istiyorum(Olmazsa da artık yazın bir upgrade şart oldu). Eğer elinde fazla guest pass'i olan varsa çok sevinirim
  • Bu starter editiondan sonra full keyi active ettiğimiz zaman starter da ki itemlerimiz karekterimiz vs durucak mı yoksa sıfırdan mı başlıcaz ?
  • arkadaşlar guest pass verebilir misiniz?
  • ben de bir tane guest pass alabilir miyim azıcık ben de tadını cıkarayım su meretin
  • Sıra vardı ne güzel, herkes alabilecekti ama sallamadılar listeyi, kaldırılması da iyi oldu.
  • Oyunu kurdum. Kurarken bazı hatalarla karşılaştım.Fakat çözdüm bi şekilde. Sizde de sorun çıkarsa yardımcı olabilirim.(digital downloadda ).. Key mey hiçbirşey yok sadece içinde wow karakterim olan battle.net hesabım var. O hesap ile girmeye çalıştım ve serverların dolu olduğu hatasını aldım (Error 37). Şu ana kadar guest pass vs istemedi. Ama sanırım isteyecek gibi duruyor. Key vericek arkadaşa şimdiden Çok teşekkür ediyorum :)

EDİT: @atugaaa adlı arkadaş bana key gönderdi az önce Kendisine çok teşekkür ediyorum

key i aldıktan sonra battlenet hesabından add game diyerek ekliyoruz o starter edition olarak görüyor oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Echoes -- 15 Mayıs 2012; 19:19:00 >
  • Aldım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natrium -- 15 Mayıs 2012; 21:12:11 >
  • Beyler lütfen bana da lazım key. Birisi yollarsa çok sevinirim..
  • Arkadaşlar oyunu indirdim banada bi guess pass lazım. şimdiden teşekkürler...
  • yukarda dedim abi torrent linki gibi işgüzarlık yapip cd key verilirse ne sıra kalır ne duzen kalır al 3*4saat sonra liste kaldırılmıs.
  • herkes oyuna dalmış arkadaşım libidonuza sağlık amma bir key verseydiniz bizde oyun oynardık.. yokmu quess keyi olan şimcık...
  • isteyen varsa pm atın 2 tane var elimde
  • Yabancı forumlara da baktım, benim gibi bazı kişiler guest key olmadan girebiliyor, bunun neye bağlı olduğunu gerçekten merak ediyorum. Normalde şanslı bir insan değilimdir çünkü
  • Phantom7 VE Coleslaw GÖNDERDİM
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.