Şimdi Ara

Diablo 3 Starter Edition #Liste Kaldırıldı# (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
0
Favori
10.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet son 10 dk sonra oyun tamamiyle inmiş olacak ama bana quest pass lasım verecek arkadaşlar lütfen pm atın....
  • bana pm den bir guest pass ulaştırabilir misiniz acaba??

oyunu indirdim bekliyorum...
  • Olay nedir şimdi herkese erbest mi SE?
  • satın alanların çok iyi kalpli insanlar olduğunu söylemeliyim.almakta tereddüt edip denemek isteyenlere guest pass yollayıp mesaj lambalarını yakıyorlarmış, ne hoş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slither58 -- 16 Mayıs 2012; 0:11:59 >
  • hayır herkese serbest değil. pass guestler var saddece skeleton king e kadar.
  • Peki liste neden kaldırıldı?
  • quest pass verebilecek olan varmı ??
  • Birisi bana pm ile pass guest atıp sürpiz yapsın. Şimdi yatıyorum sabah atan kişiyi burda bildiririm şimdiden teşekkürler :)
  • Arkadaşlar yardım edebilirmisiniz ? ''If your installation disc has been ejected please reinsert it and try again. If not, or if you keep seeing this error, please log in to battle.net and install diablo III digitally'' hatası alıyorum sanırım oyunun orijinal olması ya da battle.net ile ilgili birşey .

Not: Oyunu Blizzard'dan indirdim
  • Hadi birinden bir guest past gelsin umuduyla yatıyorum
  • Yok mu yav Guest Pass yollayabilecek bi oyun sahibi arkadaş mağduruz yav denemeden almak istemiyorum oyunu.
  • Diğer ayın 15 ine kadar Starter pack açılmayacak dostlar. Dğer ayın 15inde battle net account dan indirebilirsiniz
  • elinde fazladan guest pass i olan bir arkadaş bana key yollayabilirmi lütfen
  • elinde fazladan quest pass keyi olan arkadaşlar bizlerle paylaşırlar ise memnun olurum...oyunu yükledik ama oynayamıyoruz bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar pm atarsa sevinirim...
  • Oyunu yükledik bekliyoruz varsa yardımcı olacak arkadaşlar çok sevinirim bende keze oyunu oynayıp öyle almak istiyorum.
  • Arkadaştan Guest Pass aldım Starter Edition download linki paylaşabilir misiniz.
  • lütfen arkadaşlar bir Guest Pass. Oyunu eline ulaşan yokmu ? yada yakında gelicek olan ?
  • Elimdekiler bitti arkadaşlar pm atmanıza gerek yok maalesef.
  • Bende guest pass istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.