Şimdi Ara

DİABLO 3 Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben dıablo ıkı oyanayıcısıydım fkat onlıne oynamadım. Şuan bu olaylar onlne oynaakıcın gelısıyor sanırım. Benım bırkac sorum olacak cunku paralı bır oyun olacagııcın tecrubem yok.

Şimdi ben oyunu cd lı olarak ne zaman alabılırım.
    CD aldıgımda baska gereken bısı varmı yoksa cd yı yukleyıp serverların acılmasınımı beklıyecem.
    Yada baska oyunu alma alternatıflerım neler.
    Sonra bu para olayı sadece 1 gırıs hakkımı ıcerıyor yanı arkadasımında ayrı olarak para odeyıp cd mı alması gerekıyor.

• :(
  • Bu sorularınızın cevabı zaten forumda mevcut, yeni bir başlık açmanıza gerek yoktu. Başlığı açmak yerine SSS kısmını veya ana konuyu geriye dönük olarak karıştırsaydınız sorularınızın cevaplarını bulabilirdiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cm_orhan

Arkadaslar ben dıablo ıkı oyanayıcısıydım fkat onlıne oynamadım. Şuan bu olaylar onlne oynaakıcın gelısıyor sanırım. Benım bırkac sorum olacak cunku paralı bır oyun olacagııcın tecrubem yok.

Şimdi ben oyunu cd lı olarak ne zaman alabılırım.
    CD aldıgımda baska gereken bısı varmı yoksa cd yı yukleyıp serverların acılmasınımı beklıyecem.
    Yada baska oyunu alma alternatıflerım neler.
    Sonra bu para olayı sadece 1 gırıs hakkımı ıcerıyor yanı arkadasımında ayrı olarak para odeyıp cd mı alması gerekıyor.

Araştırmadan yoksun zihniyete araştırmadan yoksun yanıt vereyim:

1- CD'den oyunu yüklediğini, açılacak olan sunucular olduğunu biliyorsun; nereden nasıl temin edeceğini bilmiyorsun, ilginç...
    2- "Başka oyunu alma alternatiflerin" çok fazla, zira piyasada pek çok oyun mevcut.
    3- Hangi "para olayı"? Diğer orijinal oyunlar nasıl bir oynama hakkı sunuyorsa bu da öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theFaLLeN -- 4 Mayıs 2012; 19:36:10 >

• Çok açıklayıcı yorum lar yapmışsınız teşekürler.

Öncelikle forumdakyaılar cok dagınık ıyı toparlanmamış benım de sorularım farklı cımbızla toplamaktansa konu acmayı sectım.
    ıkı satır yazı yazmak zor olmasa gerek. yazmayacaz larda bos konusmasın zaten. yazacaksada benım sorlarıma cevap yazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cm_orhan

Çok açıklayıcı yorum lar yapmışsınız teşekürler.

Öncelikle forumdakyaılar cok dagınık ıyı toparlanmamış benım de sorularım farklı cımbızla toplamaktansa konu acmayı sectım.
    ıkı satır yazı yazmak zor olmasa gerek. yazmayacaz larda bos konusmasın zaten. yazacaksada benım sorlarıma cevap yazsın

cdyi alıcaksın onun içinden bir cd key cıkıcak onu battle.net hesabına yazıcaksın ve battle.net hesabına diablo 3 gelicek sonra her giriş yaptıgında bu şifrenle giriceksin + arkadasın oynamak istiyorsan oda bir cd keyi kendi hesabına yazması gerek aynı şifreden 2 kişi oynayamaz birde oyunu alıyorsun başka ücreti yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.