Şimdi Ara

diablo benzeri oyun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son zamanlarda çıkan diablo benzeri oyun varmı internet üzarinden oynanmayan ve grup oluşturulmayan bi oyun

• walla ben spellforce 2 ye sardım.. konu olarak lord of the ringsin filmine çok benziyo. biraz daha strateji bazlı..ama hoşuna gidicektir eminimki.denemeye değer
  • sacred var biraz daha mitoloji kokusu var oyunda internet üzerinden oynanmıyo ama ben bayaa bi oynadım diablodan sonra ki ikinci vazgeçilmezim
  • Titan quest iyi gider
  • dungeon siege Belkide oynamışsındır zaten
  • sacred dungeon siege oynadım arklar spellforce 2 ile Titan quest baktım titan diabloya çok beziyo onu oynuycam sorada spellforce 2
  • sacredi nasıl internetten oynuyorsunuz ya o kadar çok hatalı bir oyun ve patchlerle düzelmeyen oyun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo 3 vs Skyrim
    13 yıl önce açıldı
    Stalker nasıl bir oyun ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sacred ve Titan Quest bu tarzda gerçekten iyi olan oyunlar ama ben farklı bir şeyler arıyorum diyorsan Kult, Seal of Evil, Restricted Area, Blade and Sword, Throne of Darkness ve Nightstone hatırlayabildiklerim. Yalnız baştan söyleyeyim bunların hiçbirisi seni Diablo kadar sarmaz.
  • Mage Knight, Titan Quest, Sacred ve ek paketi, belki Dungeon Siege I & II
  • diablo 2 lod
  • yaaa beyler
    bişe sorcam bende 1gb ram radeon 9700 128 lik erkran kartı warr spelforce 2 de yeri askerler falan gözükmüo sizce benden mi yoksa oyundanmı kaynaklanıo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.