Şimdi Ara

Diablo/Hesap ve İçerik Pazarı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
7
Favori
31.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alivebomb

quote:

quote:

60 lvl monk (56 paragon) Full itemli karakterimi satmak istiyorum arkadaşlar sebebi ise üniyi şehir dışında okuduğumdan oraya gittiğimde pek fazla giremiyorum artık oyuna zaman ayıramıyorum battlenet account'umda 21.22 Euro mevcut 7 8 m de gold var buyrun karakterim buffsız saf haliyle
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/omrcglr-2225/hero/17582338

Alışverişi paypal , speedcard, havale veya yüz yüze yapabiliriz. İlgilenenler PM yoluyla ulaşabilir.

Arkadaşlar hesap hala aynı şekilde duruyor oyuna hiç girmiyorum çook uzun zamandır makul bir fiyata vereceğim

Güncel

Güncel kısa süre içerisinde hesap satılmaz ise içindeki 20 euro yu harcayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cikitare

Herkese merhabalar ,

Satılık Diablo 3 hesabım mevcut , Paragon 100 barbar full level (:

Detaylar aşağıdadır ;

http://forum.donanimhaber.com/m_73547333/tm.htm

Fiyat düşmüştür = 150 TL ye !

Gold alınmak istenirse 800m nakit gold = Satıldı TL dir .

800m Gold = 50 TL ' ye forumdan bir arkadaşa satılmıştır .

Karakter Satışı Devam Ediyor , 1-2 arkadaşla görüşüldü fakat anlaşılamadı .

• DİABLO 3 KARAKTERİMİ SATIYORUM OYUNDA BARBARIM 60/100 PARAGON FULL ITEMLER END GAME ITEMLERI + DEMON HUNTER 60/20 FULL ITEM END GAME ITEM +WİZZARD 60/21 FULL ITEM END GAME ITEM ONUNDA RESIMDE BELIRTIYORUM + BANKADA BIR COK ITEM + 1 MILYAR 800 GOLD SATILACAK PAZARDA EKSTRA ITEM 3 CHAREKTERIM BULUNMAK TADIR + RESIMLERDE ACIK BIR SEKILDE GORULUYOR ARKADASLAR TUM KAFALIKLARI MEMPO CHCLI DIR ZATEN ATACKINDAN DA SAĞLAMLIĞINIDA GÖRÜRSÜNÜZ ARKADASLAR ACCOUNT BİRLİKTE VERİLECEK BU CHAR KOMPLE İÇİNDEKİ HESAPLARI SİLECEM SİZİN HESABINIZA AKTARICAM + BUNU CİDDİ ALICILAR ARASIN LÜTFEN ÇÜNKÜ YANINDA BIR ACCOUNT DAHA HEDİYE EDECEM SEVGİLİ ARKADAŞLARIM BUNUDA ARKADAŞINIZLA ORTAK ALIP İTEMLERİ DE PAYLAŞA BİLİRSİNİZ 1 ACCOUNT 3 KAREKTER FULL ITEM + END GAME ITEMLİ DİĞERİ İSE 1 ACCOUNT 2 KAREKTER VAR 1 BARBAR 2CİSİ WİZZARD İTEMLERİ PAYLASA BİLİRSİNİZ FIYATIDA 3 MILYAR PAZARLIĞA AÇIK DIR DURUMA GÖRE İNDİRİM GÜZEL BİR ŞEKİLDE İNDİRİM YAPILIR YETERKİ CİDDİ ALICI OLUN

CEP: 0531 960 28 84

[sizer]Diablo/Hesap ve İçerik Pazarı

DEGERI 3 MILYARDIR PAZARLIGA ACIKTIR ARKADASLAR CIDDI ALICIYSANIZ INDIRIM HERTURLU YAPILIR

KARAKTERLERİ BURADAN İNCELEYEBİLİRSİNİZ;

http://eu.battle.net/d3/en/profile/ronin-2190/

HEDİYE ACCOUNTUMUZDA ŞU ŞEKİLDEDİR;

http://eu.battle.net/d3/en/profile/SarrafCorpse-2348/

Göründüğü gibi 60 (45) Barbarian ve 60 (42) Wizard mevcuttur.
    Ortak olarak aldığınız zaman size kalmış bir şey isterseniz 3 ortak alırsınız bir kişi yeni accountta dh kasabilir :)
    End Game itemlerle oyunun zevkini daha çok alıcağınızın garantisini veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp2013 -- 31 Mayıs 2013; 15:03:46 >

• Gold fiyatlari ne durumda forumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70 m 1 mılyar yanlız artacak hemde bayaa
  • 2.3 milyar gold satılıktır 100m = 5.5 TL'dir
  • Orijinalden alıntı: undeadftw

Orijinalden alıntı: undeadftw

Uzun süredir oynamayı bıraktığım D3 hesabımı satıyorum lvl 60 WitchDoctor paragon lvl 70 dir. Karakter itemleriyle beraber satılıcaktır ayrı ayrı satmayı düsünmüyorum.Karakterin 201k dmg ve 600+ allresisti ve 43k life mevcuttur. 5m gold nakit ve bankada ufak tefek bişeyler vardir.Ayrıca paragon için Leoric Signet yüzük mevcuttur.Takas düşünmüyorum.

Fiyat:150TL dir. (Bu emeğin karşılığı olmasada vericem bu fiyatı)

Tel : 0545 465 18 18

Battletag : Dead#2211

güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: xlmnt13

Satılık Diablo 3 Hesap :

Demon Hunter
    Paragon Level: 60
    DPS : 321 k sharp shotter sız :)
    Kasada 500m gold mevcut
    İtemler 1000m eder tahminimce(kolye ve ok sağlam :)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/xLmNt-2166/hero/15969542

istediğim fiyat: 150 TL

Fiyat 150 ye çıktı :) satış güncel...
  • satılık d3 hesabı
    wizard
    paragon level:95
    dps 354k bufflı
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/RaZeus-2900/hero/22574009

hesapta wow mist of pandaria da mevcuttur

istediğim fiyat 200tl dir sahibinden.com dan get ile veya aydın denizli içi elden satılır
  • sanalpazar üzerinden gold satan ulassın bana 1m gold 5 kurustan olmak üzere 400-500-600-700-800m duruma gore alınacaktır.
  • quote:

Uzun süredir oynamayı bıraktığım D3 hesabımı satıyorum lvl 60 WitchDoctor paragon lvl 70 dir. Karakter itemleriyle beraber satılıcaktır ayrı ayrı satmayı düsünmüyorum.Karakterin 201k dmg ve 600+ allresisti ve 43k life mevcuttur. 5m gold nakit ve bankada ufak tefek bişeyler vardir.Ayrıca paragon için Leoric Signet yüzük mevcuttur.Takas düşünmüyorum.

güncel

Alıntıları Göster

güncel

• quote:

güncel

Alıntıları Göster

Fiyat:50TL son fiyattır.

SATILMIŞTIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undeadftw -- 14 Haziran 2013; 3:21:26 >

• quote:

quote:

Herkese merhabalar ,

Satılık Diablo 3 hesabım mevcut , Paragon 100 barbar full level (:

Detaylar aşağıdadır ;

http://forum.donanimhaber.com/m_73547333/tm.htm

Fiyat düşmüştür = 150 TL ye !

Gold alınmak istenirse 800m nakit gold = Satıldı TL dir .

800m Gold = 50 TL ' ye forumdan bir arkadaşa satılmıştır .

Karakter Satışı Devam Ediyor , 1-2 arkadaşla görüşüldü fakat anlaşılamadı .

Satış Devam ; Fiyat 140 TL olmuştur .

• EU serverda ~300m satmaktayım. Ödeme olarak paypal ve ya iş bankası tercih ediyorum.

10m başına 0.65 tl.

Ödeme ve teslim şekli: Ödemeyi yaptıktan sonra size party isteği göndereceğim. Trade yoluyla parayı vereceğim.
  • satıldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlattim -- 30 Ağustos 2013; 1:54:18 >
  • Merhaba,

3 Aydır girmediğim accountum satılıktır.İcerisinde:

1 Adet Sc İtemli Barbarian 60(100 paragon)

1 Adet Hc az itemli Barbarian 60(5 paragon)

karakterler mevcuttur.Mantık dahilinde tekliflerinizi pm den yaparsanız sevinirim.Teşekkürler..

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AwpElite-2360/hero/18736595
  • Oyunu bıraktığımdan dolayı paragon 94 Demon Hunter'ımı satıyorum. Karakter üzerindeki itemlara buradan bakabilirsiniz:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Aegron-2535/hero/25969264

Fiyat 50 TL

Cep tel: 0507 615 50 90
    *Aramadan önce durumu belirten mesaj atarsanız ben size dönerim en kısa süre içerisinde ;)
  • Diablo 3 hesabımı satmaktayım. Level 60 paragon 5 Wizard karakteri var. Karakterin üzerindekilere burdan bakabilirsiniz. Hesapta 99m gold bulunmaktadır. Ayrıca RMAH ta yani battle.net hesabındada 0.75€ bulunmaktadır. Stash 3 üde açık ve neredeyse tamamen Rare ve Legendary itemlerle dolu. Battletag değiştirilmemiştir.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Xingern-2461/hero/28579331

Fiyat 120tl olarak düşünüyorum.

İlgilenenler özel mesaj atsınlar. Gerekirse cep telefonuyla görüşürüz.

Ödeme yolları Paypal, işbankası.
  • PM attım hocam

@cikitare

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playful penguin -- 26 Haziran 2013; 11:38:23 >
  • Oyunu abimle birlikte oynuyoruz kendisi oyunu bıraktı ve kendine ait olan hesabı satıyoruz 1300 saat gameplay süresi vardır el emeği göz nuru

Battle tag değişim hakkı kullanılmadı

İtemlidir rahat bir şekilde mp10 farm yapabilmekte ayrıca yanında 1 milyar gold hediye ediyorum

Kutusu, Cd-key ve Cd'si bulunmakta istenirse kargo yaparım.

Fiyat olarak 300 lira düşünüyoruz pazarlık yapılır

Hesabın tüm bilgileri mevcut alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun

Not: Battle tag ciddi alıcılara pm den verilecek
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.