Şimdi Ara

Diablo/Hesap ve İçerik Pazarı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
7
Favori
31.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkinci battle.net account'umu satmak istiyorum. içinde sadece diablo 3 vardır. Battle tag: HKS2#2352.

Karakter profiline buraya tıklayarak bakabilirsiniz.

Paragon 7LvL barbarian var hesapta. Unbuffed 171K DMG'a sahip. Account'da yaklaşık 5M altın var.

İstediğim fiyat 75 TL. Herhangi bir sorunuz olursa PM ile ulaşabilirsiniz bana ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hksdejavu -- 27 Temmuz 2013; 12:55:33 >
  • Paraya ihtiyacım olduğundan diablo 3 oyunumu gittigidiyor üzerinden satıyorum.Sadece cd key satılacaktır.Fiyat 50tldir ilgilenen arkadaşlar linke tıklasın.http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/diablo-3-eu-global-cd-key-ucuz-90614265

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acrux- -- 27 Temmuz 2013; 17:28:51 >
  • 5 milyar gold 200tl
  • cikitare kullanıcısına yanıt

Herkese merhabalar ,

Satılık Diablo 3 hesabım mevcut , Paragon 100 barbar full level (:

Detaylar aşağıdadır ;

http://forum.donanimhaber.com/m_73547333/tm.htm

Fiyat ise = 65 TL dir !

• İstanbul Kadıköyden 3.1 milyar gold satılıktır fiyat 125 tl.
  • selamlar d3 hesap satılıktır. 60demon hunter(94) -39 monk ve 111m gold bulunmaktadır. ilgilenenler detay için pm atabilirler. tşk. iyi forumlar.
  • Diablo 3 hesabım satılıktır , paragon 43, 240 k dps dh, ve diğer bütün classların 60 leveli ve hf ringi mevcuttur .

İstediğim Fiyat 50 TL pazarlık yoktur...

battle tag: r4hm4n#2228 battle tag değiştirme hakkı duruyor , ve cd keyde verilecektir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r4hm4n -- 6 Ağustos 2013; 0:05:58 >
  • Arkadaşlar alınık Diablo 3 EU-key arıyorum elinde olupta satmak isteyen varsa görüşelim.
  • http://eu.battle.net/d3/en/profile/KUTOGHAN-2422/hero/16082972

orjinal paketi , key vs full paket ile satılıktır item vb ayrıntılar için sadece ciddi alıcılar lütfen 554 589 23 98
  • Selamün aleyküm.

Konyada satan bir arkadaş varsa bana ulaşabilirmi veya buraya yazsın ben pm atayım 30-40 tl gibi bir bütçem var bilginize.
  • Vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :emotion -- 21 Ağustos 2013; 19:29:07 >
  • selam eski itemlerimi satıyorum birazdan resimleri koycam 3tane ecofury var ben atak speed hastası olduğum için ecofurylerin en hızlısını aldım kullandığım ecofury oyunun en hızlı ecofurysi yani 1. oyunda
    2. ve 3. olanları satıyorum daha önce kullandığım ve daha iyisini aldıktan sonra satışa koyduğum itemler var AH de 2milyara koyduğum itemleri trade ile 1.700 e gold satıyorum

İNNA1.750B
     [sizer]Diablo/Hesap ve İçerik Pazarı

BELT1.750B

RİNG1.750B SATILDI

ECO 8.500B

ECO2B

DAGGER2.550B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANPOLAT68 -- 26 Ağustos 2013; 7:17:22 >

• Diablo 3 gold alabilirim.Satmak isteyen varsa pm yoluyla elindeki toplam goldu ve ne kadar istediğini yazarsa sevinirim.
  • Arkadaşlar boş hesap arıorum karakter item para olması önemli değil artık oynamayan satmak isteyen varsa iletişime geçsin
  • Öncelikle herkese merhabalar...
    Daha önce bu forum sayesinde mevcut 2 adet hesabımı satmıştım. Ancak arkadaşların ısrarı yüzünden yeniden bir hesap aldım ama gelin görün ki bundan da sıkıldım ve satmayı düşünüyorum. Daha önce satış yaptığım kişilerden herhangi bir şikayet almadım eminim ki bu satışımda da bana kefil olacaklardır.
    Gelelim hesaba. hesabı yeni almama rağmen gold çekerek ıtem dizmiştim.

Hesabın Linki:http://eu.battle.net/d3/en/profile/TrTrapzone-1612/hero/25641606

Bu DPS ile de bir çok aktiviteyi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.
    Hesaba herhangi bir fiyat düşünmedim.

İletişim: 0543 773 33 77
    E-mail: ilhami_cakmak@hotmail.com

İnşallah bir alıcı bulabiliriz. Şimdiden alıcı arkadaşa hayırlı olsun...

• Diablo+WoW hesabımı satıyorum. İlk sahibiyim.

WoW: Mop dahil; hesap şu an donuk. 90 lvl Hunter.
    Diablo 3: Monk (100), Barbar (38), DH (18), Barbar (HC 10)

WoW'da yanlış hatırlamıyorsam 10-15k gold var. Afilli binekler ya da petler yok.
    Diablo'da 250m civarı gold ve satılmaya müsait item/gem mevcut (bir 250 daha gelebilir).

WoW+Diablo, tek hesap, 250-300 lira arası olabilir.

Piyasa hakkında pek fikrim yok; talep doğrultusunda fiyatlar inebilir.
  • Merhaba,

sc 100 LVL İTEMLİ Accountum satılıktır.İcerisinde:

1 Adet Sc İtemli Barbarian 60(100 paragon)

1 Adet Hc az itemli Barbarian 60(5 paragon)

karakterler mevcuttur.Teşekkürler..

FİYAT=100 LİRADIR.

sanalpazar linki AÇILIR(komisyon alıcıya ait)

NOT:itemlerini satsanız daha fazla para eder,sadece echo 1 kusur milyardir.Alacak arkadaş kafasında soru işareti varsa referanslarıma bakabilir

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AwpElite-2360/hero/18736595

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 11 Eylül 2013; 12:18:28 >
  • Diablo 3 PC/Mac
    Hediye olarak gelmiştir.Oynamadığım için satıyorum.Jelatini dahi açılmamıştır.İçerisinde DVD ve CD-Key bulunmaktadır.(hiç bir şekilde kullanımadı)
    Kargo ile gönderilir
    ankara içi elden teslim yapılır.
    Takas yoktur.
    0554 402 52 03
    100TL
     [sizer]Diablo/Hesap ve İçerik Pazarı  [sizer]Diablo/Hesap ve İçerik Pazarı

• Diablo 3 hesabı almak istiyorum ama takas ile. origin hesabımdaki battlefield 3 ile Fifa 13 oyunları karsılıgında diablo 3'ü almak istiyorum.İlgilenen arkadaşlar pm atabilir mi?
  • satılık d3 hesap. 60lvl(94)demon hunter ver 39lvl monk var. Fiyat 50tl
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.