2.3 milyar gold 150tl. + para 100 dh 50 tl... yanında starcraft 2 hediye...
oyundan sıkıldım arkadaşlar okulda bitti iş güç bekler o yüzden full itemli halde barbarımı satmak istiyorum. paragon 70 leveldir 1.7.13 itibari ile . yan karakter paragon 82 DH EU BATTLE hesabı http://eu.battle.net/d3/en/profile/Polat-2411/hero/26013631 şimdi sorulara gelelim
İlk başlangıç cd-key biliniyor mu? EVET BİLİNİYOR Accounta kayıtlı e-mail bilgileri var mı? EVET VAR Accounta kayıtlı soyisim doğru biliniyor mu? EVET Gizli soru ve cevabı biliniyor mu? EVET TC numarası verilecekmi ? EVET Accountun ilk sahibi misiniz? EVET Account Payment - kredi kartından ödemelere açık mı? YOK. HİÇ ALIŞVERİŞ YAPMADIM KART İLE İletişim Tel/Email: 0531 672 672 0 / bpcanavar@gmail.com / https://www.facebook.com/Boyk4
Bursa-Yalova-Antalya içi yüz yüze satış yapabilirim. İstanbuldan da aracı bulabilirim iyi forumlar
quote:
Orijinalden alıntı: xlmnt13
Satılık Diablo 3 Hesap :
Demon Hunter Paragon Level: 66 DPS : 331 k sharp shotter sız :) Kasada 500m gold mevcut İtemler 1000m eder tahminimce
Monk 60100 Barbar73 + Mist Of Pandaria50 gün süre hediyeli Diablo 3 authenticator kullanıyorum en ufak bi sıkıntım yok accountu komple satmayı dusunuyorum tekliflere acıgım itemlere flan ücret istemıyorumkey paraları emek falan teklif beklıyorum buyrun account sıkıntısızdır fiyat konusunda anlasabiliriz Wow daki 50 gğn sürede hediyedir dk monk falan var düşük lvler zaten kacırılmı cak fırsat gel karakterlerdeki itemelr falan hediyeişdr 28m para avr wowda ki her şey dahil hafif nakit sıkıntısı hemde path of exile gecişten dolayı satılıktır
İlk başlangıç cd-key biliniyor mu? Hayır Auhenticator kullanıyorumo yüzden en ufak sıkıntı yasamadım Fakat wowun tüm patchlerini ben satın aldım accounta Accounta kayıtlı e-mail bilgileri var mı? EVET VAR Accounta kayıtlı soyisim doğru biliniyor mu? EVET Gizli soru ve cevabı biliniyor mu? EVET TC numarası verilecekmi ? EVET Accountun ilk sahibi misiniz? Hayır Account Payment - Diablo 3 de real money dahil bi çok satısım oldu İletişim Tel/Email:seringitbi@hotmail.com face de bu mailden ekleyebilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lakpo -- 2 Temmuz 2013; 14:03:54 >
quote:
Orijinalden alıntı: cikitare
quote:
quote:
Herkese merhabalar ,
Satılık Diablo 3 hesabım mevcut , Paragon 100 barbar full level (:
800m Gold = 50 TL ' ye forumdan bir arkadaşa satılmıştır .
Karakter Satışı Devam Ediyor , 1-2 arkadaşla görüşüldü fakat anlaşılamadı .
Satış Devam ; Fiyat 125 TL olmuştur .
GünceL !
2.3milyar gold 120TL son fiyat.
herkese selam. Arkadaşlar D3 account aramaktayım ve her türlü bilgisi vs olan bir account aramaktayım açıkcası callback vs durumları olmaksızın güvenebileceğim. 75lira gibi bir bütçe ayırdım max 80lira. Kimsenin emeğine saygısızlık etmek istemiyorum o sebeple pm atıp su kadar olur mu demek istemedim buraya yazdım. Eğer satmak isteyen arkadaş olursa armory ve fiyat ile pm atarsa sevinirim. saygılar.
SATILIK 5 milyar gold 250 tl
quote:
Orijinalden alıntı: lakpo
Monk 60100 Barbar73 + Mist Of Pandaria50 gün süre hediyeli Diablo 3 authenticator kullanıyorum en ufak bi sıkıntım yok accountu komple satmayı dusunuyorum tekliflere acıgım itemlere flan ücret istemıyorumkey paraları emek falan teklif beklıyorum buyrun account sıkıntısızdır fiyat konusunda anlasabiliriz Wow daki 50 gğn sürede hediyedir dk monk falan var düşük lvler zaten kacırılmı cak fırsat gel karakterlerdeki itemelr falan hediyeişdr 28m para avr wowda ki her şey dahil hafif nakit sıkıntısı hemde path of exile gecişten dolayı satılıktır
İlk başlangıç cd-key biliniyor mu? Hayır Auhenticator kullanıyorumo yüzden en ufak sıkıntı yasamadım Fakat wowun tüm patchlerini ben satın aldım accounta Accounta kayıtlı e-mail bilgileri var mı? EVET VAR Accounta kayıtlı soyisim doğru biliniyor mu? EVET Gizli soru ve cevabı biliniyor mu? EVET TC numarası verilecekmi ? EVET Accountun ilk sahibi misiniz? Hayır Account Payment - Diablo 3 de real money dahil bi çok satısım oldu İletişim Tel/Email:seringitbi@hotmail.com face de bu mailden ekleyebilirsiniz
güncel+++
2.3 milyar gold 100TL.
Oyunu bırakacagımdan dolayı satmak istiyorum. paragon 67 wizard bulunmakta oynamaya devam ediyorum paragon level artmakta lvl arttıkca istedigim ucrette değişecektir tabiki.mp7-8 i gözünüz kapalı tek tuşla farmlayabilirsiniz.
350k a yakın dps 70k hp 900 civarı all res bulunmakta.Exp kastıgım için üzerindeki ring ve helmdeki gem exp e gore ayarlı suan o yuzden hp 60k dps 315k civarı gozukmekte.
800m Gold = 50 TL ' ye forumdan bir arkadaşa satılmıştır .
Karakter Satışı Devam Ediyor , 1-2 arkadaşla görüşüldü fakat anlaşılamadı .
Satış Devam ; Fiyat 125 TL olmuştur .
GünceL !
Fiyat 110 TL olmuştur .
Oyunu bırakacagımdan dolayı satmak istiyorum. paragon 67 wizard bulunmakta oynamaya devam ediyorum paragon level artmakta lvl arttıkca istedigim ucrette değişecektir tabiki.mp7-8 i gözünüz kapalı tek tuşla farmlayabilirsiniz.
350k a yakın dps 70k hp 900 civarı all res bulunmakta.Exp kastıgım için üzerindeki ring ve helmdeki gem exp e gore ayarlı suan o yuzden hp 60k dps 315k civarı gozukmekte.
Looney tunes ve pokemon tasoları ile takas olur :))
Arkadaşlar bir sorun yüzünden diabloyu bırakmaya karar verdim ve karakterimi satıyorum. karakter Europe serverında Wizard 150 k damagesi vardır. 3.1 M goldu vardır MP4-5 multiplayer cok rahat oynanmaktadır. Karakter Frost nova buildine göre yapılmıştır critcial hit chance 47.00 dır ve 60 elvel paragorn 35 dir. AH de satılmakta olan 10 tane legend vardır. Fiyat olarak 110 TL ve izmir veya kemalpaşa elden olarak düşünüyorum sahibindene koydum ama onaylanma süresi 1-2 gün arasıymış linki koyacagım.
Diablo 3 17 yada 16 level wd var ve 122m gold bulunmakta Starcraft 2 wings of liberty Starcraft 2 heart of the warm Warcraft battlechest oyunları mevcuttur
fiyat:150 tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maul* -- 24 Temmuz 2013; 12:44:55 >
İmzamdaki paragon 86 level Witch Doctor satılıktır. İtemleri, çoğu wd tarafından bilinmeyen bear buildin farklı bir versiyonu olan panzer builde göre özenle dizilmiştir. İtemlerin kalitesi ortadadır ahdan bakabilirsiniz. Kullanılan build gereği witching hour hariç ias itemlerden kaçınılarak 207k dps elde edilmiştir. Scoundrel ile birlikte unbuff 215k dps vardır. DPS'nin düşük olması yanıltıcı olmasın bütün sistem bear'a göre ayarlandığından gerçek unbuff dps değeri 489k'dır. Çok seri biçimde kafada ruby ile mp8 farm yapabilirsiniz. Kasadaki ametisi takınca da mp10 farm yapabilirsiniz.
Kasada;
Acid cloud build oynamak istediğinizde gerekli 180int, 4.5cc 8cc acid bonuslu visage of guiya sı ve TOTD mojosu,
2 adet hf ring, 10 adet makina
575m gold bulunmaktadır.
Ayrıca hesapta paragon 2 Barbar, 60 Wiz, 59lvl DH ve 53 lvl monk bulunmaktadır.
Teklifler pm.
Not: Bende hesabı başka bir arkadaştan aldığımdan dolayı battle tag kullanım hakkı dolmuştur.