|
Bildirim
Bundan yıllar önce insanlar "Gelecek teknoloji ile ne oyunlar çıkar be..." diyordu. Hiç bir halt çıkmıyor geçmişte yaşıyor oyunculuk sektörü. Gerçek anlamda heyecan verici çok az yapım var. Eskiden Yarım milyon dolar ile yapılan oyunların remake versiyonlarını bile şimdi anca 10 milyon dolarlar ile yapabiliyorlar! REZİLLİK!
|
|
|
Süper bir haber efsaneyi eski haliyle halen oynuyorum Diablo III iyi değildi o havayı yeniden yaşamak güzel olacak. |
|
|
Diablo4 en erken 2023 de cikar zaten, her etkinlikte yeni class gosterirler. rogue icin guzel sinematik yapmislar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Ben olsam şansımı zorlamam. Warcraft III: Reforged rezilliği hala akıllarda. İnşallah ondan ders almışlardır. |
reforged i yapan ekip dagitildi tamamen. vicarious visions yapiyor. cok basarili 3 tane remastered yaptilar. zaten diablo2 de wc3 de oldugu gibi gereksiz soz vermediler. sanmiyorum kotu olacagini. |
40 euro çok fazla blizzard inatla tl kurunu getirmiyor. çok canım çekerse eski versiyonu oynarım olur biter. |
|