Şimdi Ara

Diagne takımda kalırsa digiturk almayacaklar/kombine almayacaklar klubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fazla söze gerek yok. Bu boş adamı alan yönetimi başka şekilde adam edemeyiz. Futbol gol atarak kazanılan bir oyundur ve tam 1 senedir forvetsiz oynuyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok da umrumuzda. lütfen al.

boş boş konular. bir de 1 numaraya kendisini yazıyormuş.
  • 16milyon euroya satıldı bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

16milyon euroya satıldı bile.
  • quote:

16milyon euroya satıldı bile.
    Ağzından Allah 'ın kulağına. Hadi inşallah. Ben 5 milyon euro verene bile veririm.

• diagne ticari olarak yapılan bir transferdir. emin olun. al sat olay bu.
  • quote:

diagne ticari olarak yapılan bir transferdir. emin olun. al sat olay bu.
    Aynen öyle hocam. Devre arası yaptığımız satışlar sonrasında +13 milyon euro'luk hakkımızı kullanmamız şarttı. Öbür türlü bu +13 milyon euro diğer transfer dönemlerine aktarılamayacaktı. Tamamen stratejik ama biraz da riskli bir hamle. Diagne'yi satmamız durumunda hem devre arası transfer hakkımızı kullandık hem de satılırsa yaz transfer dönemi için kendimize bütçe açtık. Riski ise elimizde patlaması. Ama böyle bir transfer piyasasında 30 golle Gomis'in rekorunu kıran bir oyuncunun elimizde patlayacağını düşünmüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana da al sat transferi gibi geliyor cunku gol krallığı bu adamda kalacağı belliydi üzerine şampiyonluk eklendi. Şimdi iyi pazarlanır gibi. Ama TR yöneticilerinin de sağı solu belli değil eğer satılmazsa taraftarın büyük protesto etmesi lazım. Bu adam takımda kalmayı 1kuruş kazanmayı cidden hak etmiyor. Eren bu kadar sevgi görmemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 18 Haziran 2019; 22:6:39 >
  • yaz beni 2

• aydın yılmazlar, sigdorsonlar varken aldınız da diganeyi mi beğenmediniz.
    evet galatasaray için yeterli değil, ama o varsa ben gidiyorum denilecek seviyede de değil.
    o beğenmediğiniz penaltılar yüzünden geçen sezon şampiyonluk gidiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manciaa

Aynen öyle hocam. Devre arası yaptığımız satışlar sonrasında +13 milyon euro'luk hakkımızı kullanmamız şarttı. Öbür türlü bu +13 milyon euro diğer transfer dönemlerine aktarılamayacaktı. Tamamen stratejik ama biraz da riskli bir hamle. Diagne'yi satmamız durumunda hem devre arası transfer hakkımızı kullandık hem de satılırsa yaz transfer dönemi için kendimize bütçe açtık. Riski ise elimizde patlaması. Ama böyle bir transfer piyasasında 30 golle Gomis'in rekorunu kıran bir oyuncunun elimizde patlayacağını düşünmüyorum.

Alıntıları Göster
    Birkaç gün önce dediğim gibi bugün 16 milyon euro'ya satıldığı haberleri dönüyor. Bu sayede devre arasındaki 13 milyon euro'luk hakkımızı yaz dönemine 16 milyon euro olarak taşımış olacağız. Muhteşem bir hamle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.