Epeydir aklımda Comme Des Garcons Wonderwood parfüm almak vardı. Hazır sevgililer günü yaklaşıyorken indirimlerden faydalanıp alayım dedim. N11 üzerinden mağaza puanı yüksek ve fiyatı uygun olan mağazalardan biri Dibibu idi. Firmadan ürünün batch kodunu istedim, gönderdiler. Sorguladığımda parfüm Eylül 2017 üretimiydi. Siparişimi verdim, normal süresinden 1 gün sonra kargoya verdiler, problem değildi, hediye olarak değil kendime aldığım için sevgililer günü öncesi yoğunluktandır dedim. Kargo geldi, bana Wonderwood yerine Wonderoud göndermişler. Mağazaya parfümü yanlış gönderdiklerini söyledim ve değişim istedim. Bana geri gönderin diyip değişimi onayladılar. Ürünü geri gönderdim, ellerine ulaştıktan sonra stok kalmadı diye mail aldım. Sonrasında bana 2 seçenek çıktı, ya para iadesi yada ilk gönderilen ürünün tekrar gönderilemesi. Sorun değil Wonderoud kullanırım zaten fiyat olarak aynı, koku olarakta Wonderwood un baharatlısı diyip ilk gönderilen ürünün tekrar gönderilemesini seçtim. Ancak firma bana ilk parfümüde göndermedi. Defalarca N11 üzerinden şikayet kaydı açtım, firma ciddiye almadı. En sonunda ürün kargolanmadığı için sistem otomatik para iadesi yaptı. Bu süreç toplamda 15 gün kadar sürdü. Bu arada gönderdikleri Batch kodu da Wonderoud'a aitti. Ayrica bir arkadaşıma bu süreçte magazaya soru sordurdum. Arkadaşıma da yanlış batch gönderip ürün ellerinde varmış gibi davranldılar. En sonunda benim şikayetimle ürünün satışı kapandı. Sonrasında da bana yanlış gönderilen Wonderoud 'u 499 TL gibi bir fiyattan satışa sundurlar. Ben Wonderwood 'u sipariş verdiğimde fiyat 375 TL idi, siparişimden 2 gün sonra 450 TL yaptılar fiyatı. Hemde daha 14 şubatı geçmeden bu fiyat arttırdılar, normalda özel günlerde yapılan kampanyalar özel günler geçince biter. Tahminimce 375 TL den sattıklarına pişman oldular. Bu süreçte firmayı hiç armadım, tüm işlemleri N11 in yönlendirdiği seçenekler üzerinden yaptım, magaza hiç bir talebe karşılık vermediği gibi 3 iş günü +24 süreyi sonuna kadar kullanıp, hiç bir aksiyonda almadı. Onların yüzünden de diğer magazalardaki sevgililer günü indirimlerini kaçırdım.
Kısaca Özetlersek - Yanlış parfümün batch kodunu gönderdiler - Stoklarında olmayan ürünü sattılar - Değişim talebime önce onay verip sonra stokta yok dediler - İlk gönderdikleri ürünü göndermeleri istememe rağmen onuda göndermediler - Bu süreçte ne bir özür ne de telafi girişimleri oldu. Üstüne üstlük sürekli oyaladılar.
Sonuç olarak ciddiyetsiz bir firma, orjinalmi yoksa sahtemi gönderiyorlar onu da bilmiyorum ama sorun yaşadığınızda çözüme ulaşmanız çok zor orası kesin. N11 de onlara çanak tutuyor resmen, mağaza hakkında yaşadığım olumsuzlukları için yorum bile yapamadım, çünkü ürünü teslim alıp ödeme yapmış olmalısınız, diğer türlü N11 yorum yaptırmıyor.