Şimdi Ara

Dick ADVOCAAT an yönetime 10 maddelik şok raporu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fanatik gazetesinin haberi ne kadar doğru bilmiyorum ama haklı olduğu yerler var...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Grasshoppers ve Başakşehir maçlarını analiz ettikten sonra yönetim kuruluna takımla ilgili tespitlerini aktardı.

Hollandalı hocanın 10 maddelik raporuna FANATİK ulaştı

Öyle ki, Hollandalı hoca Fenerbahçe taraftarının gözdesi olan Volkan Demirel'le ilgili bile olumsuz görüş bildiriyor.

Advocaat ayrıca yönetim kuruluna taraftarın beklentilerini düşürmeleri tavsiyesinde bulunuyor.

Fener'in teknik patronunun, Grasshoppers ve Başakşehir maçları sonrası hazırladığı rapordaki ana başlıklar şöyle:

1- Bu takım hazırlık kampı yapmamış!

2- Test sonuçları açık değil. Bazı futbolcuları gözünüzde büyütüyorsunuz, ben o kadar iyi olduklarını görmedim.

3- Fernandao sahada yürüyor.

4- Kimse kafasını kaldırıp, kontrollü oynamıyor.

5- Kalecilerle savunma arasında iletişim yok. Kalecilerden ses çıkmıyor.

6- İleriye giden futbolcu geri dönemediği zaman yatıp sakatlık numarası yapıyor.

7- Volkan Demirel, Salih Uçan ve Ertuğrul Taşkıran, bana anlattığınız seviyede değil.

8- Kjaer olmadığında defans organize değil.

9- Acele başarı bekliyorsanız, boşa beklersiniz. Sabırlı olun.

10- Taraftarlara bu konuda telkinde bulunun. Başarı hemen gelmez.

kaynak
    http://www.fanatik.com.tr/foto-galeri/fenerbahce/dick-advocaat-tan-fenerbahce-yonetimi-ne-sok-rapor-1249250

• Bunları söylediyse kovulması yakındır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılanlar yanlış olmayabilir de,
    "Yönetime" sunulan bu raporu, bu kadar açık bir şekilde fanatik nasıl elde ediyor.

Bir de "Telefonda şöyle şöyle dedi", "yakın çevresine bunu dedi" versiyonu var.
    Sanırsın hepsi dedektif, her yer dinleme cihazı.
    Adamın karısıyla olan diyaloğunu bile naklen kelime kelime yazıyorlar.
  • Çok bariz Fanatik uydurması. Advocaat gibi 68 yaşındaki adamın ilkokul çocuğu gibi onu bunu ispiyonlarcasına ve kendi sorumluluğunu başkasına atmaya çalışırcasına yazmış gibi gösterilen 10 madde olacağına ihtimal vermiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu raporu yönetime veriyor yönetimde tarayıcıdan geçirip, Fanatik'e faks olarak yolluyor herhalde :)

Şöyle haberlere inanmayın beyler, hiç bir teknik adam oynatacağı ihtiyacı olacağı adama böyle saçma sapan şeyler söylemez.

Şimdi Volkan'a Fernandao'ya böyle atar yapıyor, fakat bunu onlara değil yönetime rapor ediyor. 2 gün sonra bu adamlara hadi parçalayın rakibi nasıl diyecek ? :)

Bu adamların kafası çalışmıyor gibi haber yapıyorlar, sizde bunlara itibar ediyorsunuz.
  • ertuğrulu ne gördük de ne anlatıcaz advoocata. sallamışlar yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Çok bariz Fanatik uydurması. Advocaat gibi 68 yaşındaki adamın ilkokul çocuğu gibi onu bunu ispiyonlarcasına ve kendi sorumluluğunu başkasına atmaya çalışırcasına yazmış gibi gösterilen 10 madde olacağına ihtimal vermiyorum.

Haber yalan olsa da tüm teknik direktörler bunları yönetime söyler.

Kendi sorumluluğu demissin. Neyin sorumluluğu , yukarıdaki maddelerin hangisi kendisi yüzünden oldu ferdi nin 100 kilo olması mi , hazırlık kampı yapmaması mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6- İleriye giden futbolcu geri dönemediği zaman yatıp sakatlık numarası yapıyor.

• 3- Fernandao sahada yürüyor.

Sanki diğer herkes maç boyunca koşuyor,rakip takım baskıdan kafasını kaldıramıyor da,Klasik masa başı haberi.
  • 6 ya inanırım görüyoruz zaten

• 6

• Bunları söylemek için takıma hoca olmak lazım değil. 2 senedir biz de söylüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

quote:

Çok bariz Fanatik uydurması. Advocaat gibi 68 yaşındaki adamın ilkokul çocuğu gibi onu bunu ispiyonlarcasına ve kendi sorumluluğunu başkasına atmaya çalışırcasına yazmış gibi gösterilen 10 madde olacağına ihtimal vermiyorum.

Kendi sorumluluğu demissin. Neyin sorumluluğu , yukarıdaki maddelerin hangisi kendisi yüzünden oldu ferdi nin 100 kilo olması mi , hazırlık kampı yapmaması mi ?

5- Kalecilerle savunma arasında iletişim yok. Kalecilerden Ses çıkmıyor.

6- İleriye giden futbolcu geri dönemediği zaman yatıp sakatlık numarası yapıyor.

Fernandao yürüyorsa onu forma sokacak koşturacak gerekirse kadro dışı bırakacak Hoca'dır. Bu Hoca'nın sorumluluğudur.

Kimse kontrollü oynamıyorsa, kaleciler arasında iletişim yoksa, ileriye giden futbolcu geri dönmüyorsa bunu düzeltmesi gereken kişi Hoca'dır.

Defans organize değilse de bunu düzenleyecek kişi Advocaat'tır.

Diğerleri yönetim ile konuşulabilecek konular ama teknik konulara zaten TD'ler yönetimin karışmasından nefret eder, gidip onu bunu ispiyonlamaz yani TD'ler. Eğer bunları söylemişse de, yine kendi hatası, sezon başlamasına 1 hafta kala TD'sini gönderen bir takımın uçmasını bekleyipte milyon eurolar kazanacağı bir kontrata imza atmış olmayı ummuyordu herhalde.

• Eğer bunları geçrekten söylediyse aziz sakinleştirici almış demektir. Şimdiye kovalaması lazımdı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Fernandao yürüyorsa onu forma sokacak koşturacak gerekirse kadro dışı bırakacak Hoca'dır. Bu Hoca'nın sorumluluğudur.

Kimse kontrollü oynamıyorsa, kaleciler arasında iletişim yoksa, ileriye giden futbolcu geri dönmüyorsa bunu düzeltmesi gereken kişi Hoca'dır.

Diğerleri yönetim ile konuşulabilecek konular ama teknik konulara zaten TD'ler yönetimin karışmasından nefret eder, gidip onu bunu ispiyonlamaz yani TD'ler. Eğer bunları söylemişse de, yine kendi hatası, sezon başlamasına 1 hafta kala TD'sini gönderen bir takımın uçmasını bekleyipte milyon eurolar kazanacağı bir kontrata imza atmış olmayı ummuyordu herhalde.

Adam zaten duzeltmeyecegim demiyor. Benden önce böyle yapmışlar , alışkanlık olmus manasında demiş

• Gazetede bu haberi yazan adamlar kendilerine göre 10 madde hazırlamışlar, Avdocat söylemiş gibi haber yapmışlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Adam zaten duzeltmeyecegim demiyor. Benden önce böyle yapmışlar , alışkanlık olmus manasında demiş

Bu listeyi her TD çıkarabilir onda hem fikiriz. Takımın swot analizini yapıp, güçlü yönleri daha da güçlendirmeye zayıf yönleri de bir şekilde kapatmaya çalışır profesyonel biri. Lakin bu raporu gidipte yönetime vermez.

Kalecinin konuşmamasını Kaleci antrenörüne iletir, çözüm yolu aranır.
    Fernandao'nun kilosunu, atağa çıkanın geri gelmemesini kondisyoneri ile konuşur, çözüm yolu aranır.
    Diğer teknik meseleleri de antrenörü ile konuşur.

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Bu raporu yönetime veriyor yönetimde tarayıcıdan geçirip, Fanatik'e faks olarak yolluyor herhalde :)

Şöyle haberlere inanmayın beyler, hiç bir teknik adam oynatacağı ihtiyacı olacağı adama böyle saçma sapan şeyler söylemez.

Şimdi Volkan'a Fernandao'ya böyle atar yapıyor, fakat bunu onlara değil yönetime rapor ediyor. 2 gün sonra bu adamlara hadi parçalayın rakibi nasıl diyecek ? :)

Bu adamların kafası çalışmıyor gibi haber yapıyorlar, sizde bunlara itibar ediyorsunuz.

fax eskide kaldı, artık tüm kulüp yöneticileri maillerinde ccye fanatiği koyuyor, fanatiksiz mail atılması yasak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

• td azizsilin görüşmesi bugun. Yani bu rapor yalandır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.