Brezilyalı oyunucumuz Diego Ribas de Cunha alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle TFF'ye başvurdu. 16:44
Benim bildiğim Aziz kadroya sokmaz bundan sonra
Oha ilk defa fenerbahcede bir oyuncunun odemesinin geciktirildigini duyuyorum dunya tersine döndü herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen
Oha ilk defa fenerbahcede bir oyuncunun odemesinin geciktirildigini duyuyorum dunya tersine döndü herhalde
1 saniye ile benden önce açmışsınız
quote:
Orijinalden alıntı: Be_Yourself
1 saniye ile benden önce açmışsınız
Alıntıları Göster
sezon sonu bir arap kulübüne 5m euroya kakalasak süper olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Marcus Glory
Alıntıları Göster
Tüh kötü oldu bu ya.
Eğer doğruysa Fenerbahçe'den ayıralacak demektir. Ne güzel oynuyordu bıyıklı kardeşimiz.
quote:
Orijinalden alıntı: Marcus Glory
Alıntıları Göster
Haberin doğrulu nedir
quote:
Orijinalden alıntı: dengesizherif
Haberin doğrulu nedir
Alıntıları Göster
Demek ki tek fakir biz değilmişiz
2 aylık gecikmeden dolayı başvuru mu yapılır la? Başkaları sabah öğlen akşam menemen yer bazılarınde aç kalmasınlar diye yönetim elini cebine atar ama bu ne yapıyor?
Gitmek istiyor belli biz de kalsın edemiyoruz para getirsin yeter .
quote:
Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı
2 aylık gecikmeden dolayı başvuru mu yapılır la? Başkaları sabah öğlen akşam menemen yer bazılarınde aç kalmasınlar diye yönetim elini cebine atar ama bu ne yapıyor?
bazıları senetle öder bizim beyefendi bulmuş sıcak parayı 2 ay gecikti diye itiraz ediyor muhahah azizin yerinde olsam devre arası uçururum takımdan bi işe yaradığı yok zaten
quote:
Arkadaşlar haber sallama bir habere benziyor çünkü haberi yapan site özel haber demiş ama haber içerisinde bu haberi hazırlayan kişinin adı ve ayrıca kaynak belirtilmemiş. Büyük olasılıkla bu haber yalanlandığında haberi yapan kişi laf işitmemek için kendi adını saklamayı tercih etmiş.
Ödeyemeyecekseniz niye alıyorsunuz ki
quote:
Orijinalden alıntı: Noctivagant
Arkadaşlar haber sallama bir habere benziyor çünkü haberi yapan site özel haber demiş ama haber içerisinde bu haberi hazırlayan kişinin adı ve ayrıca kaynak belirtilmemiş. Büyük olasılıkla bu haber yalanlandığında haberi yapan kişi laf işitmemek için kendi adını saklamayı tercih etmiş.
Alıntıları Göster
diego dur allahını seversen zaten ortalık karışık
quote:
Adamın parası ödenmediyse başvurur en doğal hakkı ne var bunda
quote:
Orijinalden alıntı: _nick falan yok_
Alıntıları Göster
Diego adam mıdır?
quote:
Bunu demek için girmiştik 6 dakika ile kaçırdık
quote:
Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi
quote:
Bunu demek için girmiştik 6 dakika ile kaçırdık
biri yazar diye tahmin ettim zaten öncesinde, baktım yazan olmamış adet yerini bulsun dedim bu sefer isim de tutuyor..
quote:
Orijinalden alıntı: D.
quote:
Adamın parası ödenmediyse başvurur en doğal hakkı ne var bunda
Hakkı yok demedim ama yapması doğru değil. Biz de bekleneni verene kadar A2 ye yollayalım boşuna masrafı arttırmasın diye?Bekleneni verecek olursa kadroya alalım.. Uçak masrafı , maç başı filan derken tasarruf yaparız ...
Bide bizle dalga geçiyorlardı
batıyor fb bizden de beter bu şl olmazsa kilidi vururlar artık