Şimdi Ara

diferansiyel denklemlerden kalacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • diferansiyel denklemlerden kalacağımdiferansiyel denklemlerden kalacağımdiferansiyel denklemlerden kalacağımdiferansiyel denklemlerden kalacağımdiferansiyel denklemlerden kalacağımdiferansiyel denklemlerden kalacağımdiferansiyel denklemlerden kalacağımdiferansiyel denklemlerden kalacağım

yks çalışırken integrali çok iyi öğrenmediğim için kendimden utanıyorumyks çalışırken integrali çok iyi öğrenmediğim için kendimden utanıyorumyks çalışırken integrali çok iyi öğrenmediğim için kendimden utanıyorumyks çalışırken integrali çok iyi öğrenmediğim için kendimden utanıyorumyks çalışırken integrali çok iyi öğrenmediğim için kendimden utanıyorum

hayatınızın geri kalanı türev ve integral olacak ve çok keyifli ama düzgün öğrenmeniz lazım

• İki haftaya Mat2 finali var triple integraller vector fieldlar beni bekler  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baya kek ders aslında, millet çok zorlanıyor bizim okulda da

• Bu sene ilk dif dersine girdikten sonra bu çekilmez dedim ve okulu bıraktım🫡😎

• Tek kelime
    Sıkıcı.
    Ders sıkıcı.

Mat2 çok daha iyiydi.

• Sizin bolüm nedir hocam?

• Kalmayacak olsam da iyi bir harf notuyla geçemeyeceğim ben de (demek ki neymiş: 4 bölüm dersinin orta yerinde zor ders almamak lazımmış seçmeliden)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seneye alıcam diferansiyeli o yüzden yazın oturup diferansiyel çalışıcam herkesin dilinde şu ders belli ki dönem içinde sıkıntı çıkaracak

• Nphexy N kullanıcısına yanıt

Önceki dersleri düzgün öğrenmek gerekiyor hem mat2 hem lineer cebiri, bir de düzenli gitmezsen bir yerde kopuyor diffin ucu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.