Şimdi Ara

DİĞER aygıtları tanımıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayara format çektim ama aygıt yöneticisindeki diğer aygıtlar bölümündeki aygıtları tanımıyor . DİĞER AYGILAR bölümünde olanlar ise = 1) çoklu ortam denetleyicisi 2) SM bus denetleyicisi bunları tanımadı.. ya bilgisayara camera yüklüyorum sonra da kamerayı takıyorum aygıt kamerayı tanımıyor.. sizden istediğim bu aygıtları nasıl tanıtabilirim bilgisayara ... CD olarak bunların ayrı bir CD si yok eğer CD tak çalıştır derseniz yani

• Anakartının modeli nedir?Modelini biliyorsan internetten driverlerini aratıp bulabilirsin...
  • hiç ağlama tekçözüm internet
  • tamam çözdüm işi arkadşlar anakartın cd'sini taktım ve herşey haloldu bu arada asıl planladığım orite olan webcam ı devreye sokmaktı bensanıyordum ki bu sm bus denetleyiciler ve çoklu ortam denetleyicilerini tanımadığı için olmuyr ama onlardan değilmiş yani bu da bilginize .. sorun ne yzıkki orite cam'de bilginize sunulur... ne yazıkki yani iki saattir uğraşmama rağmen olmadı bir ara oldu bu seferde cam göstermiyor nedendir bilinmez halbuki arkadaşlarda gösteriyordu ya neyse artık yarın uğraşacam
  • hadi hadi sen onuda çözersin :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.