Şimdi Ara

Diğer Bilgisayarda İnternet Hızlı Benim PCde Yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yurtta kalıyorum ve internet benim pc de ortalama 100/kbps indirme yaparken arkadaşın pcsinde 3.7/mbps indirme yapıyor bilgisayarım Casper CNVSD4712B daha yeni en fazla 1 yıllık.

• Bu iki indirme aynı anda yapılıyorsa normal ama hep böyleyse wireless driverını güncellemeyi deneyebilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle modem uyumluluk ayarlarını denetlemek lazım wireless driverın güncel olup olmadığını kontrol edip arayüzden frekans değerlerini paylaşır mısın? Muhtemelen otomatik seçili olacaktır ardından arkadaşından kontrol edip belli bir değer baz alınarak mı yapılmış yoksa seninle aynı değerlere mi sahip öğrenmek gerekli eğer aynı ise başka bir yöntem deneyebiliriz.
  • Merhaba
    Dağıtıcı cihaz ve pc leri görmeden net bişey söylemek tam doğru olmayabilir ama

Arkadaşınız 5ghz bandı ile net alıyor siz de 2.4ghz ile alıyor ve bu bant yoğun ise sizde yavaşlık olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli cevaplarınız için teşekkür ederim.Yurtta çok fazla modem var ve modem arayüzüne giremiyorum.Driveri güncelleyeceğim sonucu yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Big Meech

Öncelikle modem uyumluluk ayarlarını denetlemek lazım wireless driverın güncel olup olmadığını kontrol edip arayüzden frekans değerlerini paylaşır mısın? Muhtemelen otomatik seçili olacaktır ardından arkadaşından kontrol edip belli bir değer baz alınarak mı yapılmış yoksa seninle aynı değerlere mi sahip öğrenmek gerekli eğer aynı ise başka bir yöntem deneyebiliriz.

Wireless driverım 2013 seneliydi 2014 bulabildim pek birşey değişmedi açıkçası.
    Model: realtek rtl8723ae

• MolonLabe61 M kullanıcısına yanıt
    İndirme aynı anda mı gerçekleşiyor? Sinyal değerlerin arkadaşa göre daha düşük olabilir bu da interneti onun sömürmesine sebep olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big Meech

İndirme aynı anda mı gerçekleşiyor? Sinyal değerlerin arkadaşa göre daha düşük olabilir bu da interneti onun sömürmesine sebep olabilir.

İndirme farklı zamanlarda gerçekleşiyor ve internetim 2014 tarihli güncellemeyi yükledikten sonra aşırı derecede yavaşladı.

• MolonLabe61 M kullanıcısına yanıt
    Aygıt yöneticisinden sürücüye sağ tıklayıp özelliklere tıkla sürücü sekmesinden eski sürücüye dönebilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımlarınız için teşekkür ederim,
    Başka bir ağa bağlandığımda gayet normal hız elde ediyorum ancak söz konusu internet bağlantısında dediğim gibi 150/kbps hıza tapar oldum.
    Anlaşılan sorun yurdun internetinde.Modemi resetleyeceğim umarım birşeyler değişir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.