Şimdi Ara

diğer oyuncuların sesini kapatma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
15.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna yeni başladım . Oyunda ki diğer oyuncuların sesini kapatmak istiyorum böyle bir seçenek var mı ? Diğer oyuncuların sesi rahatsız ediyor. Kısmak yerine komple kapatmak gibi seçenek var çok iyi olur . En azından internet kullanımı da düşer .

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çok Oyunculu Oyunlarda Oyuncu Sesini Kapatma

Çok oyunculu oyunlarda, diğer oyuncuların sesi bazen rahatsız edici veya dikkat dağıtıcı olabilir. İşte {cs go oyuncu sesi kapatma} veya {forza horizon 4 sesli sohbet kapatma} için bazı ipuçları:

CS:GO'da Oyuncu Sesini Kapatma

• Oyuncuyu susturma: Skor tablosunda oyuncunun adının üzerine sağ tıkla ve "Sustur" seçeneğini belirle. Bu, yalnızca belirli bir oyuncuyu susturacaktır.
    • Tüm oyuncuları susturma: Konsola "~" tuşuna basarak "voice_enable 0" komutunu gir. Bu, tüm oyuncuların sesini kapatacaktır.
    • Sesli sohbetin tamamını kapatma: Konsola "~" tuşuna basarak "voice_enable 0" komutunu gir. Bu, hem takım arkadaşlarınızın hem de rakiplerinizin sesini kapatacaktır.

Diğer Oyunlarda Oyuncu Sesini Kapatma

Çoğu çok oyunculu oyun, oyuncuların sesini susturma veya sesli sohbeti tamamen kapatma seçeneği sunar. Oyun ayarlarını kontrol et veya çevrimiçi yardım belgelerine göz atarak bu seçeneğe nasıl erişeceğinizi öğrenin.

Oyuncu sesini kapatma nedenleri kişiden kişiye değişebilir. Bazıları rahatsız edici gürültüyü engellemek isterken, diğerleri daha fazla oyuna odaklanmayı tercih edebilir. Hangi nedenle olursa olsun, yukarıdaki ipuçlarını kullanarak {cs go sesli sohbet kapatma} veya {forza horizon 4 sesli sohbet kapatma} ile çok oyunculu oyun deneyimini kişiselleştirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • konsola ' voice_enable 0 ' yazabilirsin.
  • diğer oyuncuların sesini kapatmaktan ziyade mute yapmalın yoksa iletişim kuramadan oynayamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reikideiki kullanıcısına yanıt
    Nasıl mute yapıyoruz hocam ? Bir de şu ana kadar oynarken hep küfür var ya da goygoy pek takım ruhu görmedim . Bu ara da dediğiniz rekabetçi mod için mi benim daha seviye 2 oyüzden rekabetçi mod nedir nasıldır bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanberxd

Nasıl mute yapıyoruz hocam ? Bir de şu ana kadar oynarken hep küfür var ya da goygoy pek takım ruhu görmedim . Bu ara da dediğiniz rekabetçi mod için mi benim daha seviye 2 oyüzden rekabetçi mod nedir nasıldır bilmiyorum.

Taba bas sag tik yap oyuncuya tikla mute de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.