Şimdi Ara

Digituk Play'i Yayın Kalitesi Hakkında Bilgi Vermediğinden Dolayı BTK'ya Şikayet Ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Digituk Play'i Yayın Kalitesi Hakkında Bilgi Vermediğinden Dolayı BTK'ya Şikayet Ettim

Gönderdiğim yazı;

Bir Digiturk play abonesi değilim. Digiturk play sitesine müşteri olarak girip paket almak istediğim zaman yayın kalitesi hakkında hiçbir bilgi verilmiyor. "https://www.digiturkplay.com.tr/superlig " linke tıklayıp girdiğimiz zaman paket almak istediğim zaman kalite hakkında hiçbir bilgi yok. Yayın kalitesi 1800k, yada 1200k, veyahut 1920*1080p çözünürlükte gibi bilgiye rastlamıyoruz.

Yani ben neye göre paket satın alacağım. Süper lig maçlarını hangi kalitede izleyeceğini müşteri nereden bilecek? Siteye bu konu hakkında hiçbir bilgi vermemişler.

Sadece 3 ekran, 4 ekran ve fiyat konusunda bilgi veriliyor. Ödeme aşamalarında "yayın kalitesi" hakkında bilgi yok.

============

Edit:Gelen cevap komedi gibi.

Ben onlara kalite sitede yer almıyor diyorum. Onlar bana kaliteyi söylüyor. İyi tamam bana söylediniz. Peki siteye giren adam kaliteyi nasıl bilecek?

Digituk Play'i Yayın Kalitesi Hakkında Bilgi Vermediğinden Dolayı BTK'ya Şikayet Ettim

720p yayın? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 31 Ağustos 2018; 18:13:25 >

• benimde bakarken dikkatimi çekti, eskiden SD ve HD seçenekleri vardı. Ya komple HD ye geçti yafa komple SD ye düştü 😂😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu konu hakkinda canli chat den musteri hizmetleriyle konustum. Bana tum yayinlar hd dedi. Ama genede almadim cunku sampiyonlar ligi durumu var

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur5392

Ben bu konu hakkinda canli chat den musteri hizmetleriyle konustum. Bana tum yayinlar hd dedi. Ama genede almadim cunku sampiyonlar ligi durumu var
    HD demesi bir şeyi değiştirmez. Açıklama falan yok. HD dedikleri 1800k :)

• ugur5392 U kullanıcısına yanıt
    Şampiyonlar Ligi durumu nedir? Digitürk yayınlarsa ayrı para mı isteyecekler onun için?
  • İyi yapmışsın hocam,geçen ay arayıp sorduğumda düzelteceklerini söyledir fakat düzeltmemişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 11 Ağustos 2018; 17:38:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elinize sağlık,
    Zahmet olmuş,
    Bunlar halen şam.ligi paketinden haber vermiyorlar
  • kakakaladze kullanıcısına yanıt
    bende bılmedıgım ıcın henuz almadım paketı.
  • İyi yapmışsınız hocam elinize sağlık.

Parayı isterken çuvalla hizmeti sunraken gıdım gıdım veriyorlar.

Verdikleri maximum taahhüt 2100k oda maximum'u hesap kitap edin ancak HD yayına denk geliyor. 2100K dışında verdikleri hiç bir yayın HD değildir. Fakat bu ahlaksız kurum bunun altındaki pakeltleri bile HD gibi yaparak satmaya çalışıyor. Wikipedia da bunun ile ilgili ayrıntılı bir karşılaştırma var.

Türkiye de kullanıcı olmak çok zor. Bu zorbalar ile tek başınıza uğraşıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 000hasan

İyi yapmışsınız hocam elinize sağlık.

Parayı isterken çuvalla hizmeti sunraken gıdım gıdım veriyorlar.

Verdikleri maximum taahhüt 2100k oda maximum'u hesap kitap edin ancak HD yayına denk geliyor. 2100K dışında verdikleri hiç bir yayın HD değildir. Fakat bu ahlaksız kurum bunun altındaki pakeltleri bile HD gibi yaparak satmaya çalışıyor. Wikipedia da bunun ile ilgili ayrıntılı bir karşılaştırma var.

Türkiye de kullanıcı olmak çok zor. Bu zorbalar ile tek başınıza uğraşıyorsunuz.
    Hocam 1800k yayın veriyorlar. Ancak mobilde izlersen kaliteli olur. Tv de izlediğin zaman yayın gerçekten çöp. En az 3000k yayın kalitesi olacak ki verilen paraya değecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Hocam 1800k yayın veriyorlar. Ancak mobilde izlersen kaliteli olur. Tv de izlediğin zaman yayın gerçekten çöp. En az 3000k yayın kalitesi olacak ki verilen paraya değecek.

Alıntıları Göster
    Evet hocam çok doğru.
  • 000hasan kullanıcısına yanıt
    Valla digitürkplay geçen sene 4 ekran 1800k kullandım, bu sene ip tv kullanıyorum ip tv digiplayin 2 katı çözünürlükte.Tonla para alıp ip tvnin yarısı kadar kalite vermek sömürgecilikten başka bir şey değil.
  • Çivisi çıktı bu işinde bunlar tv den ne anlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orka55 -- 14 Ağustos 2018; 23:57:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugunay35

Valla digitürkplay geçen sene 4 ekran 1800k kullandım, bu sene ip tv kullanıyorum ip tv digiplayin 2 katı çözünürlükte.Tonla para alıp ip tvnin yarısı kadar kalite vermek sömürgecilikten başka bir şey değil.
    Ama bunun farkına duvara tosladıktan sonra varacaklar.

O zaman bağzı şeyleri değiştirmeye çalışacaklardır ama iş işten geçmiş olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 000hasan -- 15 Ağustos 2018; 12:40:25 >
  • quote:

Ama bunun farkına duvara tosladıktan sonra varacaklar.

O zaman bağzı şeyleri değiştirmeye çalışacaklardır ama iş işten geçmiş olacak.

Alıntıları Göster
    Türkiye'de iptv işi tam anlamıyla oturmuş değil. (Piyasada) gezen iptvlerin hemen hemen hepsi sorunlu. Satıcılar gösterişli siteleri ve yalan dolan sözleriyle milleti kandırmayı iyi beceriyor.

UHD kanal diyorlar. UHD kanal diyence akla yüksek çözünürlük bir kanal geliyor. Ama işin aslı öyle değil.

1920*1080 kanallar bile sadece çözünürlükten ibaret. Kalitesi yerlerde.

Yani araştırmadan İPTV almak pişmanlıktır.

• quote:

Türkiye'de iptv işi tam anlamıyla oturmuş değil. (Piyasada) gezen iptvlerin hemen hemen hepsi sorunlu. Satıcılar gösterişli siteleri ve yalan dolan sözleriyle milleti kandırmayı iyi beceriyor.

UHD kanal diyorlar. UHD kanal diyence akla yüksek çözünürlük bir kanal geliyor. Ama işin aslı öyle değil.

1920*1080 kanallar bile sadece çözünürlükten ibaret. Kalitesi yerlerde.

Yani araştırmadan İPTV almak pişmanlıktır.

Alıntıları Göster
    Valla digitürkplaya 600 tl verip o çamur görüntüyü izlemektense 100 tl verip 6 ay ip tv kullanmak daha mantıklı.Ha 3. ayda patlasa bile misal yine zarar olmaz zaten playın aylığı 60 tl ye geliyo :)

• İlk yıllarda alıyordum ama kaçak yayın kalitesindeki görüntüye istedikleri fahiş fiyatlar yüzünden uzun zamandır almadım. Her sezon başı bu forumdan yorumları takip ediyorum. Değişen birşey olmadığını görünce almıyorum.

• Hala cevap gelmedi.

• quote:

Hala cevap gelmedi.
    Hocam bence bir hatırlatıcı gönderebilirsiniz.

Muhtemelen Bein ne diyeceğini bilememiştir. Bildiğim kadarı ile kanuni süre 14 gün. Yani 14 günde cevap vermeleri gerekiyor.
  • quote:

Hocam bence bir hatırlatıcı gönderebilirsiniz.

Muhtemelen Bein ne diyeceğini bilememiştir. Bildiğim kadarı ile kanuni süre 14 gün. Yani 14 günde cevap vermeleri gerekiyor.

Alıntıları Göster
    Cevap geldi hocam. Konuya eklendi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.