< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crow in cornfield -- 21 Aralık 2018; 22:11:38 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crow in cornfield -- 21 Aralık 2018; 22:11:38 > |
şimdi gelip sana sövsem olacak iş mi bu ? anana bacına söveyim sonra da alıngansan interneti kullanma diyeyim. eleştiri ayrı hakaret ayrı herkes haddini bilsin.
|
Bu kadar alingansaniz takilmayin abi internette.
|
senin gibi ekabir ekabir laf sokana ne yapacağız peki? Sen de Adanayı aşağılıyorsun, Adanalılar dava açıyor mu?
|
Birader ne boş yapmışın ya. Ne kadar boş insansın. Ulan bu tip insanların asıl yargılanması lazım. Biz şimdi niye ayni nefesi alıyoruz senle. Sonra islam eşitlik dinidir. He oldu.
|
Mahkemelerin hiç işi yok ya bide sizin boş işlerinizle uğraşsın doğru. bana popo dedi hakim bey.. yazıyla dedi sözlü bile değil
|
Ne dolandırıcılar, ne yaralayanlar, ne taciz tecavüzcüler ifadesi alıp bırakılıyor, adam str dedi diye ceza mı alacak tehtid yok bir şey yok..
Adama ağzının payını vermiyor sonra dava edicem diyor. Mahkemeyi bununla meşgul etmek ayıptır. Önce gidicen vatandaşa kendin cevabını vereceksin. |
Bende sağlam kalayladı, iyi sövdü sandım yaa, adam has adanalı demekki, adanalı kime öyle cümle kursan onu derdi kardeşim hiç kusura bakma
|
boş işlerle ugrasma
|
Hocam sen de Adana şehrine hakaret etmişsin yalnız. Adamın ettiği küfür çok hafif denilecek bir küfür. Ceza alacağını bile sanmıyorum. Millet ne küfürler ediyor birbirine ana bacı demeden. Böyle küçük küfüre hem ceza almaz hem boşuna uğraşırsın.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 20 Aralık 2018; 23:38:25 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gustawa -- 21 Aralık 2018; 0:10:2 > |