Şimdi Ara

* Digiturk 12. yıl Hediyeleri * (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
11.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dasarum

quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Orijinalden alıntı: erkinkose

quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Yuh yaaa...10 Yıllık üyeyiz . Gelen hediye ; 3 Aylık Film Paketi...

sana iyi
    11 yıllık üyeyim 1 ay film paketi geldi
    ben ne yapayım!!!

Bu hediyeler kesin tombala usulu belirleniyor

10 yıllık üyeyim plus kullanıyorum, tüm HD kanallar açık, bana 10 aylık HD servisi çıktı tombaladan. Artık yayınları Duble HD olarak çok daha net izlerim

Digitürk, senin yapacağın kampanyanın...........

Beceriksizlikte z
    irveye çıktın.

niye begenmedin anlamadim :S

daha ne 10 ay beleş?

• evet yani
  • Orijinalden alıntı: omsima

daha ne 10 ay beleş?

Bunu ciddi mi şaka olarak mı yazdın anlayamadım. Ciddi yazdı isen veya mesajım tam olarak anlaşılmadı ise tekrar net olarak yazayım.

Benim üyeliğim zaten tüm HD kanalları içeriyor, yani tüm HD kanalları izleyebiliyorum. Ha eğer bu 10 ay boyunca HD kanal ücret farkını düşerlerse bir anlamı olur. Yoksa bu HD servis hediyesi, Limitsiz ADSL kullanan birine sana X GB ek download hakkı verdik demek kadar saçmadır.
  • Orijinalden alıntı: dasarum

Orijinalden alıntı: omsima

daha ne 10 ay beleş?

Bunu ciddi mi şaka olarak mı yazdın anlayamadım. Ciddi yazdı isen veya mesajım tam olarak anlaşılmadı ise tekrar net olarak yazayım.

Benim üyeliğim zaten tüm HD kanalları içeriyor, yani tüm HD kanalları izleyebiliyorum. Ha eğer bu 10 ay boyunca HD kanal ücret farkını düşerlerse bir anlamı olur. Yoksa bu HD servis hediyesi, Limitsiz ADSL kullanan birine sana X GB ek download hakkı verdik demek kadar saçmadır.

hocam duserler tabii ya yoksa ne anlami var :D ara bir sor
  • arkadaşlar ben farklı bişe sorcamda bildiniz üzre nba lokavt 25 aralıkta bitip maçlar başlıyo nba tv tekrar yayına başlıcakmı bilen varmı
  • Bana 6 hafta tum kanallar hediye cikti. Turksatta kac kanal varki anasini satim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasarum

daha ne 10 ay beleş?

Alıntıları Göster

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aradım, detaylı mail attım. Şikayetinizi ilgili birime bildirdik konuyu inceliyorlar size en kısa zamanda döneceğiz dediler.

Görünüşe göre, DT sizin kadar iyi niyetli düşünmüyor. 4 gün oldu bunun araştırılacak nesi var. Alt tarafı pardon hata olmuş diyip düzeltecekler.
    Sanki bana "bir damacana ile paşabahçeden Bardak seti" verecekler gibi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasarum -- 6 Aralık 2011; 9:29:28 >

• Digiturk hediyeyi verdi. Hediye süresi bitti.Bir sonraki faturaya 30 TL zam giydirdi.
  • süre bitmeden aramışlardır.uzatırsanız 80 lira yoksa normalde şu kadardır dedilermi peki?
  • Hayır, aramadılar. Yıllardır 30 TL sabit fiyat ödedim, bir yıl kadar önce Plus kiraladım, 20 TL o ilave ile yaklaşık 52 TL ödüyordum. 4 hafta Süperlig hediye ettiler. 4 hafta bitti, Aralık faturası 84 TL.
  • Bu arada 8 yıllık sinema paket üyeliğim var.
  • Bu gün fatura ulaştı.Ayrıntısına bakınca meğer 33 TL nin Digi TV Magazin yıllık ücreti ilavesi olduğunu gördüm. Yani fiyat değişmemiş.
  • Arkadaşlar banada 2 ay 5 temel paket hediyesi gelmişti. Ancak digiturk faturasında asagidaki gibi bir ifade var.

"Faydalandığınız indirimli veya ücretsiz servisler, farklı bir talepte bulunmadığınız takdirde hizmet teklifinizin bitiş tarihinden itibaren liste fiyatı üzerinden fiyatlandırılmaya başlayacaktır."

Bu konu hakkında detaylı bilgisi olan varmı? Hediye yağmuruna tutulduk derken fatura yağmuruna tutulmayalım:S
  • Hediye paketim bitti, 1 daha yolladım, yemedi
  • 5 Temel Paket'ten kasıt nedir ?

Ben daha az zannediyordum ama 11. senemizmiş, 5 temel paket 3 ay için tanımlanmıştır diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

5 Temel Paket'ten kasıt nedir ?

Ben daha az zannediyordum ama 11. senemizmiş, 5 temel paket 3 ay için tanımlanmıştır diyor.

* Digiturk 12. yıl Hediyeleri *
  • quote:

Orijinalden alıntı: __NeRoMaN__

quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

5 Temel Paket'ten kasıt nedir ?

* Digiturk 12. yıl Hediyeleri *

Şuradaki kanallara bakınca neredeyse çoğu açık birşey değişmeyecek anlayacağın.
    Teşekkür ederim ilgilendiğin için.

• Rica ederim.
  • hediyeyi mesaj göndererek mi alıyoruz?
  • benimde hediye sürem bitti
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.