Şimdi Ara

Digitürk 181. Kanal (Nat Geo HD) Nereye Gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan 2 ay önce izliyordum. 181. Kanal yani Nat Geo HD. Wild olanı değil. Az önce müşteri hizmetlerini aradım kendileri bile bilmiyorlar daha önce böyle bir kanal olduğunu. Dünyadan haberleri yok. Oysa sitelerinde bile var bu kanalın tanıtımı.

Malum yaz tatilinde izlemedik. O arada gitmiş. Birkaç kez kurulum yaptım yine yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hd kanallariniz 300 lerde ise 381 e basin orda olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.shadowx

Arkadaşlar bundan 2 ay önce izliyordum. 181. Kanal yani Nat Geo HD. Wild olanı değil. Az önce müşteri hizmetlerini aradım kendileri bile bilmiyorlar daha önce böyle bir kanal olduğunu. Dünyadan haberleri yok. Oysa sitelerinde bile var bu kanalın tanıtımı.

Malum yaz tatilinde izlemedik. O arada gitmiş. Birkaç kez kurulum yaptım yine yok.

çanak ayarınız bozulduğu için kolay kurulumda kanalı bulamıyordur uydu alıcı
  • mr.shadowx kullanıcısına yanıt
    Yerinde duruyor hocam kanal büyük ihtimal çanakta problem var
  • Kanalların tümünü kontrol ettim. Çanak ayarı bozulmuş olsa atlıyor olabilir ama digitütk müşteri hizmetlerinden neden böyle bir kanalın olmadığını söylediler peki? Yav bir yıldır izliyorum hayal görmüş olamam ya.

Şu an böyle bir kanal var mı yok mu arkadaşlar? Nat Geo Wild HD var tamam. National Geographic de var. Ama Nat Geo HD yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: KuzeyRüzğarı

Yerinde duruyor hocam kanal büyük ihtimal çanakta problem var

Hocam kontrol ettiniz mi siz? 181. Kanalda mı?

Benim çanak balkondan görmediği için 2 kat yukarıdaki komşunun balkonunda. Düzeltmem çok zor. Manuel arama yapsak çıkmaz mı? Frekans verebilir misiniz?

• Şu anda Nat Geo HD'yi 181. kanaldan seyrediyorum. Sürekli seyrettiğim kanallardan. MH'nin bilmemesi normal çünkü bir kısmının birşeyden haberi yok. Önlerindeki yönergeye göre iş yapıyorlar. Daha önce benim başıma da kanal kaybolması gibi durum gelmişti. Çanak veya kabloyla ilgili bir sorun. Birkaç kez kolay kurulumu deneyin bence.
  • kanal yerinde duruyor 181. Kanalda. Müşteri hizmetlerini arayın refresh (sinyal göndrme) yapsınlar. Sorun düzelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tcdlmlt

kanal yerinde duruyor 181. Kanalda. Müşteri hizmetlerini arayın refresh (sinyal göndrme) yapsınlar. Sorun düzelir.

adam daha öyle bir kanalın olup olmadığını bilmiyor. gel de bu dediğini anlat adamlara.
  • aradığınız yapamıyorsa başkasına aktarmasını söyleyin. Malum genelde acemiler denk geliyor. Onlarda pek birşey bilmiyor. Ancak paket eklemeyi gösterirler geri kalan birşey öğretmezler.
    Sinyal gönderdikten sonra 5-15dk arası bekleyin uydu açık bir şekilde gelmezse uydunun fişini çekip tekrar takın ve kolay kurulum yapın düzelecektir.

• Bende de Fashion HD kayboldu.

181 de Nat Geo Hd hala yayına devam ediyor.

Fashion kacıncı kanalda biliyor musunuz?
  • tcdlmlt kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam deneyeceğim. Teşekkürler.

• fasihon hd 110. Kanalda olması gerek şimdi tv başında değilim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.