Şimdi Ara

Digitürk 20. Yıla Özel Yeni Receiver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün Digitürk’ten 20. yıla özel yeni bir kutu değişimi yapılacağına dair bir mesaj geldi. Böyle bir mesaj size de geldi mi gelip değiştirdiler bir kutuyu hakkında yorumlarınızı alabilir miyim deneyimleyen varsa. Ücretsiz değişim galiba.

Digitürk 20. Yıla Özel Yeni Receiver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulkose -- 11 Haziran 2019; 14:42:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• X-Men

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 11:20:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihto kullanıcısına yanıt
    Hocam,

Şuan için kesin bıraktı gibi bir şey yok fakat bu fiyatlara zor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mesaj bana da geldi. Gorustum digiturk iqplus cihaz yollayacakmis. İlk 6 ay kayit ucretsiz. Daha sonra kayit ozelligi ucretli olacak dedi. Teyit icin tekrar sordum kayit icin talep acmazsaniz cihazi ucretsiz kullanirsiniz 6 ay dolunca dedi.
    Evde 9504 ve 9505 var. 9504 ile degisim yapmali miyim?
    Biraz arastirdim donma ve hatalari yuksek kutuymus iq plus. (4k degil)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www2 kullanıcısına yanıt
    farklı modelleri var mı bilmiyorum ama ben sagem iq plus yıllarca kullandım ve herhangi bir donma ya da problem yaşamadım. Kayıt özelliği bazen işe yarıyordu ve rahat oluyordu. Ama hız olarak 9505 daha iyi şuan onu kullanıyorum. 9504 bilmiyorum hiç.
  • www2 kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar,

9504 göre daha iyi bir kutudur, fakat hız olarak humax 9505 biraz daha hızlıdır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.