Şimdi Ara

Digiturk 450TL Teknik Servis ücreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

trabzon da geçen hafta fırtına ve yağış etkisi ile digiturk çanağımın frekansı gitti.

müşteri hizmetlerini aradığımda 450TL teknik servis ücreti yansıtılacağını söylediler.

ben sorun yaşamayayım diye interneti tv yi çanağı kablosunu hepsini digiturk ten aldım ama hava şartları yüzünden frekans kaybı sebebiyle çanağımı ayarlamaya gelin dediğimde servis ücreti talep edildi.

servis ücreti ödemeden bu sorunu nasıl çözebilirim digiturk için yöntemini var mı yardımcı olabilir misiniz?

• Çanağın ucunda anten gibi cıkıntı var.Ona bak gevsediyse sık.Büyük ihtimal düzelecektir.televizyondan gelen kablonun takılı oludugu antendeki kablo.

• lithran kullanıcısına yanıt

üstad çoğu şeyi denedim hatta baştan kurulum vs yaptım önce geldi sinyal artırdılar ama sonra gidip geliyor en ufak hava bozunca. çanağı düzelttim aslında kendim ufak tefek yukarı aşağı yaparken ama önümüz kış yine giderse sürekli çanak çevirmek can sıkıcı. adamlar gelip sinyal bulucu takıp 2dk da yapıp geçiyorlar ve bunun için 450TL istemeleri saçma.

• Benimde yayın gitmişti 3 5 güngelemdi kayıt actım yine gelmediler.Bir arkadasıma dedim suna gel bak.Kendisi bu işleri yapıyor.Aletle ölctü bir sıkıntı yok.Kabloyu takip edip canağa takılan yerini eliyle sıktı yayın geldi.Hava sartlarından gevsiyormus .Dene bakalım belki benim ki basit bir sorundur.

• Benim yayın yağmurda gitti. LNB ve çanak ayarlarını elle rastgele yaptım, yayın %100 geldi. Bir daha denesem yapamam. Bu arada, tek yayıncı kuruluş olması kadar saçma bir şey yok; en az 2-3 firma olması lazım. Rekabet olmayınca hizmet kalitesi de olmuyor maalesef. Yap abi ihaleyi, 200 milyon veren alır; kendine güvenen girip alsın. Exxen, S Sport, Tivibu nerede? Halkı düşünen bir hizmet yok. Her şeye gelince “Rekabet Kurulu’na aykırı” diyorlar ama konu bu olunca malum derin sebepler var. Bein, Katarlılar… Arkada ne anlaşmaları var, asla bilemeyeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuslaKing48 -- 9 Kasım 2024; 11:50:51 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ücretsiz servis yok artık arkadaşlar digitürk'te. Ne olursa olsun geldiklerinde servis ücreti alıyorlar. Yani kiraya verdikleri cihaz bozulsa bile o cihazı ücretsiz değiştiriyorlar fakat gelme ücreti 450 tl'yi faturaya şak diye yansıtıyorlar.

• beinconnect ten izle internet üzerinden

• kiraya verdikleri cihaz 1 yıl olmadan bozuldu ve gelip değiştirdiler. Direkt servis ücretini yansıttılar. Bu kiracı olarak ev sahibinin kapısını kiracının değiştirmesi gibi bir şey. Hiç adil bulmuyorum bir digitürk kullanıcısı olarak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.