Bildirim
Digitürk Bitrate Rezilliği! (Kaliteyi Düşürdüler)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Bu konuda Digiturk kendini geliştirmiyor ve tepki gösterilmeden de bence düzeltmeyecekler kendilerini. Forumda buna karşı bi hareket oluşturmak lazım bence. -
İlk önce 5.1 sesin kaldırılması ve şimdi de bu. Digitürkü Katarlılar aldıktan sonra pozitif yönde değişir diye düşünmüştüm fakat negatif yönde değişim var. Arkadaşlar bu durumu destek@digiturk.com.tr adresine mail atarak tepki gösterebiliriz. Tepki çok olursa ciddiye alacaklarını düşünüyorum. -
Kaliteyi arttırmaları lazım -
Bunu kesinlikle düzeltmeleri lazım. -
Düzeltileceğini hiç zannetmiyorum maliyetden kaynaklı bunlar,bir sürü kanal çıkarıldı zaten doğru düzgün kanalda kalmadı.Lig maçları olmasa kimse yüzüne bakmaz. -
Eğer bu durum düzeltilmez ise seneye üyeliğimi yenilemem. Yakından takip ettiğim dizileri Digiturk üzerinden izliyorum çünkü Amerika yayınının 24 saat sonrası Türkçe altyazılı olarak yayınlıyorlar. Fakat bu bitrate düşürülmesi yüzünden beni ve benim gibi bir çok müşteriyi kaybedecekler. İnsanlar bu konuda bilgileri olmadığı için HD yazısını görünce o görüntüyü iyi sanıyorlar. Bu konuda ne kadar çok kişiyi bilinçlendirirsem iyidir. -
quote:
Orijinalden alıntı: jedi39
Eğer bu durum düzeltilmez ise seneye üyeliğimi yenilemem. Yakından takip ettiğim dizileri Digiturk üzerinden izliyorum çünkü Amerika yayınının 24 saat sonrası Türkçe altyazılı olarak yayınlıyorlar. Fakat bu bitrate düşürülmesi yüzünden beni ve benim gibi bir çok müşteriyi kaybedecekler. İnsanlar bu konuda bilgileri olmadığı için HD yazısını görünce o görüntüyü iyi sanıyorlar. Bu konuda ne kadar çok kişiyi bilinçlendirirsem iyidir.
Kanallarda ki bitrate i emin olun forumda ki azınlık bir kitle biliyordur.
Belgesel,film,dizi önplanda ise sizin için d smart çok daha iyi.Diyorum ya lig olmasa kullanıcılarının %90 ı nı kaybederler bunuda çok iyi biliyorlar.Eski iz tv nin belgeselleri nerede şimdi ki nerede,resmen uzatmaları oynuyorlar içerik üretimi durdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.R.W. -- 7 Aralık 2017; 16:46:54 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: E.R.W.
quote:
Orijinalden alıntı: jedi39
Eğer bu durum düzeltilmez ise seneye üyeliğimi yenilemem. Yakından takip ettiğim dizileri Digiturk üzerinden izliyorum çünkü Amerika yayınının 24 saat sonrası Türkçe altyazılı olarak yayınlıyorlar. Fakat bu bitrate düşürülmesi yüzünden beni ve benim gibi bir çok müşteriyi kaybedecekler. İnsanlar bu konuda bilgileri olmadığı için HD yazısını görünce o görüntüyü iyi sanıyorlar. Bu konuda ne kadar çok kişiyi bilinçlendirirsem iyidir.
Kanallarda ki bitrate i emin olun forumda ki azınlık bir kitle biliyordur.
Belgesel,film,dizi önplanda ise sizin için d smart çok daha iyi.Diyorum ya lig olmasa kullanıcılarının %90 ı nı kaybederler bunuda çok iyi biliyorlar.Eski iz tv nin belgeselleri nerede şimdi ki nerede,resmen uzatmaları oynuyorlar içerik üretimi durdu.
İz tvye yatırımı zaten 1 seneden az biraz daha fazladır komple bıraktılar, saçma sapan tezleri belgeselleştiriyorlar, trt belgesel fark atacak fikirleri uygulamaya sokuyor.
-
-
-
Telefon ile yakalayamıyordum fakat bunu çok güzel yakaladım. -
Çakallar HD yayını neredeyse SD ile HD arasına düşürdüler. -
Dt için derim çok para alır sıfır,kötü hizmet verir diye oldum olası hep böyle idi böylede devam eder onun için bir şey beklemeyin yani. üzülürsünüz. Maçlardan maça bile değişiyor görüntü kalitesi -
Zaten berbattı. -
katılıyorum dolby ses de yok artık kanallarda, normalde el değişince iyi birşeyler olur mu dedik daha da kötü oldu.. -
Lig tv olmasa yayın kalitesi rezalet sinyal seviyesi kalitesi %90 olmasına karşın -
Daha iyi bir film platformu yok var dersen komik olur.
Tüm oscar adayı filmler digiturk de malum ve buna ek olarak yüksek gişe yapmış filmlerde bol kepçe geliyor. Diğerleri ise uyuyor.
Spor kanalları olmasa bile film severler için Digiturk açık ara gönüllerin lideri.
Bitrate ve dolby konusuna bende katılıyorum. Düzeltilmeli acilen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 5 Mart 2018; 0:40:26 > -
Şuanda bbc ve mtv live dolby digital yazıyo hocam yeni eklemişler galiba
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Benzer içerikler
- program hdmi bağlantısı ile görüntülenemez
- digitürk sinyal seviyesi nasıl yükseltilir
- digitürk e52-32 hatası çözümü
- digitürk e48-32 hatası çözümü
- digitürk yeni yazılım yükleniyor ne kadar sürer
- türksat frekans
- tod açılımı
- digitürk kimin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X