Engelli kampanyasından yararlanarak %50 indirimle full spor-3 keyif-ulusal kanallar-platin paket dahil olmak üzere 38 tl. digitürk aldım.Gelen elemanlar dt kendi hd uydu alıcısı olan 5102 cihaz takıp, 5 tl farkla 2 sene taahhütlü abonelik sözleşmesi imzaladık.fiyat olarak uygun geldi ama bana sizinde görüşlerinizi almak istedim.
Bence fiyat gayet iyiymiş.Hemde full paketmiş
merhaba, engelli,gazi ve şehit ailelerine uygulanan yarı fiyat indirimleri gerçekten çok uygun,yalnız full spor + 3 keyif paketi ve hd yayın 40,5 tl ye denk geliyor sanırım yanlış bilgi verilmiş. giriş paketi 9,9 yerine 5 tl,keyif paketleri her biri 4 tl yerine 2 tl,3 tane aldığınız için girişle birlikte bu kısım 11 tl yapar.full spor paketi 49 tl yerine 24,5 tl yani toplam 35,5 ve 5 tl de hd yayın bedeli toplamda 40,5 tl ödemeniz gerekecek.
Merhaba, Engelli ve Gazi İndirmlerinden faydalanan üyeler normal üyelerden oldukça cazip bir fiyata yayın izlemektedir.Şuanki üyelik fiyatınız oldukça uygundur
Aslında 2 ay öncesine kadar bende d-smart 2008 kutusu mevcuttu malasef o bozuldu teknik servise gittim ana kartın yandığını sölediler bana 200 tl. para istediler bende pek vermeye yanaşmadım.50 veya 60 günden beri araştırma yapıyordumki uyducu arkadaşlar bana fazla para vermeye gerek olmadığını serverli bir cihaz almamı tavsiye ettiler.İşin püf noktasıda evde net bağlantısı yok ona vereceğim parayı ve alıcı parasına digitürk bu fiyattan bağlattırmak son derece avantajlı.
Hayırlı olsun üyeliğiniz
Digiturk hala akillanmadi. Fiyatı yine artirmislar. Dun baktigimda 1 keyif paketi (aylik 4TL) hediye + hd kutu (aylik 8TL) hediyeydi.
Alsam mi diye dusunuyordum ama bugun baktim uygulamayi kaldirmislar, fiyat aylik 12 lira artmıs, 29 yerine 41 olmuş.
Musterilerine cok cektirdiler, cok insanin ahını aldilar, fiyati dusurseler belki donerim diyorum ama, ustune bir de fiyat artiriyorlar.