Bildirim
Digitürk Fox Sports u kaldırdı.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
73.Kanaldaki Bursaspor tv de gitti... -
yerlerine mutlaka yenii 2 kaliteli spor kanalları getirmeleri gerekmektedir. Özellikle Extreme yerine -
Arkadaş ne spor sevdasıymış bi kere bile açmadığım kanal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam,
Açmayabilirsiniz fakat çok kaliteli 2 kanal kaybettik maalesef 😕
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Nat geo ve disco gitmediği sürece önemi yok benim için spor yerine belgesel bakmak herkes için daha faydalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ralli falan bakıyordum güzeldi gerçekten. Kendi adıma memnun değilim. Dediğiniz gibi Allahtan belgesel kanalları duruyor.
Benimde izlediğim kanallar değildi ancak üzüldüm ...mutlaka meraklısı vardır en azından kanal çeşitliliği oluyordu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ralli yayınladığını pek görmedim beyzbol amerikan futbolu falan oluyordu genelde. Ayrıca BS TV kaliteli kanal olarak görüyorsanız gerçekten birşey diyemicem. Bence bir tek fox sports gittiği için üzülebiliriz. -
Hocam,
Arada çıkıyordu. Ayrıca arada motor gösterisi falan vardı. Görüşünüze saygı duyuyorum fakat bana göre değerli bir kanaldı.
Mgm movies gitmişti gerisi boş
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bein gerçekten iyi yolda.
Bir kaç tane kanal daha kaldırıp aboneliği de aylık 200 TL'ye çıkardımı tamamdır. Hatta ben sinema ve dizi paketlerini komple kaldırmasını bekliyorum.
O zaman platform düzlüğe çıkar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X