Şimdi Ara

Digiturk HD'ye geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 30-40 dakikadır forumda bu tür konuları okuyorum. Ancak 2013 bitmekte ve okuduğum konular hep eski tarihli olduğu için yeniden konu açarak güncel bilgi almanın ve bu tarz karışıklık yaşayan arkadaşlarında yararlanabilmesi için yeni bir konu açma ihtiyacı duydum.

Öncelikle LG 42LA620S 3D Smart TV aldım. Yaklaşık 3 yıldırda Digiturk Lig TV Şampiyonlar Paketi'ne üyeyim. Artı olarak 10 Tl ücret dahilinde Turksat Aile paketine üyeyim. Digiturk yayınında oluşan bir sorun nedeniyle bir süre öncede uydu alıcısı DT 5002 olarak değiştirildi. Pek memnun değilim. Çağ dışı gibi geliyor bana bu uydu alıcısı. Bir kere basıyorum geç alıyor, atlıyor kanal değiştirirken falan filan. Ancak yayınlarda bir problem yok. Benim sorunum bu uydu alıcısının gıcıklığıyla ilgili. Sevemedim. TV'yi değiştirincede SD yayınlar 107 ekranda biraz düşük kaldı. Bu sebeple Yukarıda belirttiğim mevcut paketime ek olarak HD yayını aktif etmek istiyorum. Aylık 8-10 TL galiba. Fakat ilk kurulum değişim vs toplam ücret ne kadar olur bana. Aylık ücreti değilde geçiş ücretinin ne kadar olacağını bilemiyorum. Ve uydu alıcısını hangi modelle değiştirirler. Ayrıca HD kanallara geçince ek olarak kanal gelir mi. Bilen arkadaşlar sorularımı yanıtlarsa çok makbule geçecek. Şuan acayip kafam karışık. Online işlemlerden Aylık 9.99TL'ye geçiş falan diyordu. 20 TL kutu ücreti diyordu onaylayın arayalım yazıyordu. Ancak sitede de tam net bir bilgi yok. Tuzak gibi geliyor bana. Aylık 9.99TL diyor Şu pakette olursa 20 TL'ye çıkıyor sen onaylayacaksın tufaya düşürecekler gibi sanki. O bilgilerden çok kullanıcı arkadaşların yaşadıkları tecrübeler en sağlamı... :)

• Hd kutuya geçebilmeniz için Eutelsat üyesi olmanız gerekir.en az üyelik giriş paketi+2 tane keyif paketi+hd kutu=14+10+4=28 TL aylık fatura gelir.Eğer,Türksat paketinizin taahüdütü bitmek üzere ise iptal edip,Eutelsat olarak yeni üye olun.Yeni üyelere çok avantajlı kampanyalar yapıyorlar.
  • Turksat üzerinden yayın alıyorum şuan. 2010'da 2 yıllık taahhüt ile üye olmuştum çoktan bitti süre.
  • Web yardımından konuyu açıklığa kavuşturdum. Biraz tuzlu gibi :)

Digiturk HD'ye geçiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swatreco -- 19 Ekim 2013; 14:45:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.