Şimdi Ara

Digitürk İhraç Sebebi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.memurlar.net/haber/646472nternette

ihraclarla ilgili haberlere bakarken memurlar.net'te bi haber okudum. Orada digitürk ihrac sebebidir diye bir bilgi var. Nedir bu olay arkadaslar bilen var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hic kimse birsey duymadi mi bu konuda arkadaslar ? Bende ihrac edildim. Bu haberi okuyunca sebep budur herhalde diye dusundum. Cunku digiturk kullaniyorum yaklasik 1yildir. Ne istir bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thequiz -- 19 Şubat 2017; 14:47:54 >
  • ne alaka ,dijitürk fötö nün kanalı değil ki
  • Digiturk nereden çıktı şimdi?
  • Fetö'nun kanalları Digiturk'ten çıkartılmıştı önceden. Buna tepki olarak toplu şekilde bu grup Digiturk uyeliklerini iptal ettirmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HCan35 -- 19 Şubat 2017; 18:21:0 >
  • Tivibu Digitürk gibi kanallardan STV'nin kapanma zamanı çıktıysan onu ihraç sebebi sayıyorlar.
  • Bu isin suyu cikti artik. Bankada hesabin varsa atiyorlar, dernege bagis yaptiysan atiyorlar, bir sirkette maasli iste calistin diye atiyorlar.

Tek istisna malum partili olmak. O zaman zamaninda ne yapmissin olursan ol, ne kadar bilincli olursan ol masum oluyorsun.
  • Bu platformlardan ayrılırken sebep olarak Stv kanallarının olmayışını göstenler ihraç edilmişlerdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İhraç sebebi değil de kanser sebebi. İzlediğim her maç sinir krizi geçiriyorum bu aralar

• quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Bu isin suyu cikti artik. Bankada hesabin varsa atiyorlar, dernege bagis yaptiysan atiyorlar, bir sirkette maasli iste calistin diye atiyorlar.

Tek istisna malum partili olmak. O zaman zamaninda ne yapmissin olursan ol, ne kadar bilincli olursan ol masum oluyorsun.

Berat Albayrak ve Melih'in oğulları Fetö'nün önde gelen okullarından mezun , sen ben olsak yanmıştık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgora

quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Bu isin suyu cikti artik. Bankada hesabin varsa atiyorlar, dernege bagis yaptiysan atiyorlar, bir sirkette maasli iste calistin diye atiyorlar.

Berat Albayrak ve Melih'in oğulları Fetö'nün önde gelen okullarından mezun , sen ben olsak yanmıştık.

Sorun burada aslinda da kimse nedense problem etmiyor.

Yukarida saydigim kadar basit sebeplerden atilip ceza alinca "fetocudur, hakketmistir" diyorlar ama ne istenilse bilerek vermelere, devletin tum imkanlarini seferber etmelere karsi "kandirildik" lafini kabul edip her seyi yok sayiyorlar. Bu nasil bir mantikdir? Artik fanatik sekilde parti tutmaktan mi boyleler acaba?

• Hocam Tivibe yada Digitürk değil de yaklaşık 1-1.5 yıl önce D-Smart kullanıyordum. İnternet ve Tv paketi olarak. 8 Megabit hız veriyordu. süresi dolunca kapattım Türk Telekoma geçtim. Tivibu + İnternet şeklinde. Acaba kapattığım zaman o zamana mı denk geldi de böyle saçma sapan birşey oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.