Şimdi Ara

DIGITURK İPTALİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar temmuz ayında engelli indirimiyle 2 yıl taahhütlü abone olduğum digitürkü iptal ettirmek istgiyorum.
    Öğrenciyim ve part time bi işe başladım. Sadece cuma, cumartesi ve pazar akşamları çalışacağım. Haliyle maçları izleyemeyeceğim.
    Digitürk üyeliğimi iptal ettirmek istesem 2 yıl taahhüt imzaladığım için ne kadar masrafı olur iptal işleminin?
    Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. 2 yılın ücreti mi alınır, yoksa izlediğim ay kadar yararlandığım indirim farkı mı alınır?
    temmuz ve ağustos ekonomik paket izledim. Eylül ve ekim ise ekospor paketi. %50 engelli indirimli.

• Valla biri ile anlaşıp ona verebilirsin bayağı indirimlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erigdoupos

Arkadaşlar temmuz ayında engelli indirimiyle 2 yıl taahhütlü abone olduğum digitürkü iptal ettirmek istgiyorum.
    Öğrenciyim ve part time bi işe başladım. Sadece cuma, cumartesi ve pazar akşamları çalışacağım. Haliyle maçları izleyemeyeceğim.
    Digitürk üyeliğimi iptal ettirmek istesem 2 yıl taahhüt imzaladığım için ne kadar masrafı olur iptal işleminin?
    Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. 2 yılın ücreti mi alınır, yoksa izlediğim ay kadar yararlandığım indirim farkı mı alınır?
    temmuz ve ağustos ekonomik paket izledim. Eylül ve ekim ise ekospor paketi. %50 engelli indirimli.

ben iptal ettirdim,para cezası ödedim.lanet olsun bir daha digitürkmü asla.iki ay dayanamadım ben bunlara

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.