Şimdi Ara

Digiturk Kamu kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
25.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: max0007

Bende bayram şekeri kampanyasından üye olmuştum 9.ayda ekospor paketi...... süper pakete geçebilirimiyim dedim % 50 indirimli......1.MT ''ok dedi kurum kimliğini faksla'', fakslayıp aradım........ 2. MT. ''arkadaşlarımız sizi arayacak işleminiz tamalanacak'' dedi.3-4 saat sonra tekrar aradım ........3.MT ''olmaz öyle şey'' dedi..!!!!!!...e tabi bende ''KESİN HESABIMI'' dedim, 100 küsur tl.girdi ama olsun, en azından kendimi enayi gibi hissetmiyecem...

ya daha hersey bitmez onlar birakmazlar yaparlar sana bi indirim guzellik :)
  • Şimdi bu Kamu Kampanyası başladı mı?? Size ne zaman başlıcak dediler??
    Eko-Spor 34,40 ytl olacak galiba
    Ancak lig tv 2010 a kadar Digitürkte gözüküyor.
    2 yıl taahhüt isterse maçları kaybetme sıkıntısı yaşanır
    (bide eko-spor da sinema kanalları (1-2-3) var mı?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telekomum -- 22 Şubat 2009; 0:45:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: telekomum

Şimdi bu Kamu Kampanyası başladı mı?? Size ne zaman başlıcak dediler??

super paket ligtv+spormax+tum sinema ve dizi kanallari --aylik 46.9...
  • quote:

Orjinalden alıntı: telekomum

Şimdi bu Kamu Kampanyası başladı mı?? Size ne zaman başlıcak dediler??

Sanırım platformlar karıştı!
    Bold olanlar Dsmart ta
  • quote:

Orjinalden alıntı: evcimen

quote:

Orjinalden alıntı: mturgut

evcimen,
    benim bir arkadasım da aynı sekilde basvurdu. Kabul etmediler. Sana cevaplarını ben de merak ediyorum.

suan kullanmakta oldugum yilbasi kampanyasindan super pakete 63.9 verirken, kamu kampanyasina gecip 46.9 vermem gerektigini ilettim, bana herhangi bir kampanyadan faydalanirken baska kampanyaya gecis yapamayacagimi soylediler...ben de az once uzun bir mail yazip, uyelik iptalimi istedim, bakalim neler olacak?
    ---
    bunun uzerine az once digiturkten aradilar ve istersem kamu kampanyasina gecis yapabilecegimi ancak tahahhut farki olarak 41 ytl vermem gerektigini soylediler. kabul etmedim ve iptal islemi yaptirdim. bunun uzerine 120 ytlye cikti tahahhut farki dediler (plus tahahutu ve kurulum ucreti 45 ytl ilave oldu herhalde) ona da tamam dedim iptal ettiriyorum...

bunu neden mi yaptim? bu adamlara taviz vermekten biktim da ondan...120 ytl gitse olmem ama bunlar adam olursa cok sey kazanirim...

sonucu soyleyeyim arkadaslar...

kamu kampanyasina gecirmediler ama soyle yaptilar...
    super pakete gectim aylik 63.9 ytl yine fakat aylik kira bedeli 25.9 yerine 9.9 oldu...sonuc 73.8 ytl'ye 21 ocak'a kadar super paket + digi plus...

ustune fb yenildi tum bu guzelliklerin icine etti...

ya peki bu yeni yazlim olayi nedir :)

• Kaç ay yarı ücret ödenecek ki?

Ama Digitürk gerçekten güzel bir kampanya yapmış
  • digitürl plus sahibi olanlar kamu indiriminden faydalanamıyorlar
  • Ben ilk kez digitürk üyesi olucam 42.40 tan SPOR PAKETİ çok uygun geldi
  • az once telefonda konstum mt ile hemen bu gun geceyım dedım ama belgelerı pazartesı faxlarım dedim..olmaz dediler ..eger gecirselerde spor pakete gececektim ve cok ta ıyı olacaktı bu aksam gs macını izleyecektım ne güzel..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkevil_26

Kaç ay yarı ücret ödenecek ki?

Ama Digitürk gerçekten güzel bir kampanya yapmış

1 yil ayni ucretten...ama soyle bir durum var, 1 yil sonunda liste fiyatina gecirmeye calisiyorlar olmaz kapatirim diyorsun ayni fiyat ya da 5 lira fazlasina 1 yil daha bagliyorsun. :))
  • bu televizyonda reklamlarda çıkan fiyatı 9.99 olan paket hangisi?bu pakette bu kampanyaya dahilmi o zaman 9.99 un yarısı 5 tl ye yakın bişey oluyor.eğer ayda 5 tl ödüyeceksem o zaman digitürk alacağım.bu konuda bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliass

bu televizyonda reklamlarda çıkan fiyatı 9.99 olan paket hangisi?bu pakette bu kampanyaya dahilmi o zaman 9.99 un yarısı 5 tl ye yakın bişey oluyor.eğer ayda 5 tl ödüyeceksem o zaman digitürk alacağım.bu konuda bilgisi olan varmı?
    o Bahsettiğiniz giriş paketi ve kampanya dışı.
    Ekonomik Paket ve üzeri paketler; Kamu personeli, Kamu Emeklisi ve Gazi Ailelerine yarı fiyatına !

http://www.digiturkburada.com/default.asp?sayfa=kamu_kampanya

• Zaten LigTV'yi 39.9 a veriyorlar, üstelik 1-2 ay önceki kampanyalarda kurulum bile bedavaydı. Ekospor'u 68,80 yapmışlar, %50 indirim yaptık diyorlar. Aynı fiyata geliyor.
  • 42.90'a spor paketi çok uygun geldi bana.

Annem kamu emeklisi.Onun üzerinden yaptırabilirim sanıyorum.Bu arada kampanyaya katıldığımız zaman uydu alıcısını veya gerekiyorsa çanağı digitürk mü getirip kuracak?
  • evet onlar kuracak. 1 sene taahhüt ettiğiniz taktirde 40 lira kurulum parası vermiyorsunuz, sadece 40 lira aktivasyon parası veriyorsunuz.
  • digiturku aradım kamu kampanyasından yararlanmak istediğimi ve tarifemi süper veya spor paketi yapmak istediğimi söyledim,

giriş-spor paketini kullandığımdan ve eski üye oldugumdan yararlanmayacağımı söylediler...
  • Sadece taahütlü bir üyeliğin varsa yararlanman mümkün olmayabilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: e_equal_mc2

digiturku aradım kamu kampanyasından yararlanmak istediğimi ve tarifemi süper veya spor paketi yapmak istediğimi söyledim,

giriş-spor paketini kullandığımdan ve eski üye oldugumdan yararlanmayacağımı söylediler...

• digitürk plus sahibi ve aile paketi üyesiyim
    benim eşim meb da öğretmen var ona devredip indirimden faydalanacaktım ama
    digitürk plus sahipleri devir yapamayacağı için
    bu indirimden faydalanamadım
    yazık çok yazık
    digitürk bana plus ile çok büyük kazık attı
    devir yapamıyorum
    üyelik bitince kutudan faydalanamıyorum
    çok yazık çok büyük kazık
    mülkiyeti benim ama
    1 ytl değeri yok bu kutunun
  • AXESS'E 12 taksit 39.90 ekospor paketi almıştım, kamu kampanyasından faydalanmak için süper pakete geçecektim müşteri temsilcisini aradım en az 4 kişi ile görüştüm hepside farklı cavap verdi, bütün evrakları hazırladım fax çekeceğim birde üye numaramı öğreneyim diye aradım en son aradığım olmaz dedi şaşırdım kaldım, bu nasıl hizmet hepsi ayrı telden çalıyor, müşteriye ellerinden gelen zorluğu gösteriyorlar, bilmiyorsan orda ne işin var, hepsi de önce bir 30 saniye bekletelim diyor kime soruyorlarsa artık, yetkli kimse ver ona anlatayım diyorum benim yetkili diyor ama bir şey bilmiyor, bu kadar dandik müşteri hizmetleri ilk defa gördüm her halde ilk işim bu digitürkten ayrılmak olacak, yasal izleyelim dedik zorla illegal yöntemlere itiyorlar....
  • Bu ne saçma iş anlayamadım.
    Bana kamu kam.dan yararlanmakla birlikte PLUS kiralayabileceğimi söylediler.Ne farkı var ki Plus sahiplerine bu imkan tanınmıyor?
    quote:

Orjinalden alıntı: atsuma

digitürk plus sahibi ve aile paketi üyesiyim
    benim eşim meb da öğretmen var ona devredip indirimden faydalanacaktım ama
    digitürk plus sahipleri devir yapamayacağı için
    bu indirimden faydalanamadım
    yazık çok yazık
    digitürk bana plus ile çok büyük kazık attı
    devir yapamıyorum
    üyelik bitince kutudan faydalanamıyorum
    çok yazık çok büyük kazık
    mülkiyeti benim ama
    1 ytl değeri yok bu kutunun

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.