Ben de dün kamu kampanyasından süper paketi aldım.
quote:
Orjinalden alıntı: bitter end
selam arkadaslar
Daha once illere özel bır kampanya dahılınde EKOSPOR paketı 39.9 a seyredıyorum . suanki kampanya ile bende SPOR pakete gecmek istiyorum . sanırım spor paketı ındırım sonrasında 39,9 a gelıcek.buradakı amacım spor pakete gecıp sonrasında da 14,90 lık DG+ olayına gırmek.her iki pakette 39,9+14,9 a gelıcek bana ,ancak ekospor pakette movıe max HD , spor max HD yok.yanı aynı paraya daha fazla kanal seyretmek ıstyıyorum..
şimdi burada benı mevcut paketımden( ekospor ) spor paketıne gecırırlermı , gecirirlerse fiyat 39,9 olucak dimi ? bu kampanyadan faydalanırsam DT+ ı 14,9 a kıralama uygulamasınıda kullanabılırmıyım
tesekkürler :)
eski kampanya uyesi isen bu kampanyadan faydalanamassın.ancak uyeligini kapatıp, eski kampanya suresince kullandıgın butun indirimleri odedigin zaman eski uyeligin sona erip yeni kampanya kapsamında uye oluyorsun.yani biraz tuzlu oluyor. uyelik iptali......bende senin gibiydim cunku..lol..kabul etmedile..
Son 2 maç bitiminden sonra bende almayı düşünüyorum..
Kampanya 31 Mayısta sona eriyor Bende geçen yıldan aldığım altın paket üyeliğimi HD vermedikleri için bitirdim ve dün kamu kampanyasından yeni üyelik başlattım.
quote:
Orjinalden alıntı: max0007
quote:
selam arkadaslar
Daha once illere özel bır kampanya dahılınde EKOSPOR paketı 39.9 a seyredıyorum . suanki kampanya ile bende SPOR pakete gecmek istiyorum . sanırım spor paketı ındırım sonrasında 39,9 a gelıcek.buradakı amacım spor pakete gecıp sonrasında da 14,90 lık DG+ olayına gırmek.her iki pakette 39,9+14,9 a gelıcek bana ,ancak ekospor pakette movıe max HD , spor max HD yok.yanı aynı paraya daha fazla kanal seyretmek ıstyıyorum..
şimdi burada benı mevcut paketımden( ekospor ) spor paketıne gecırırlermı , gecirirlerse fiyat 39,9 olucak dimi ? bu kampanyadan faydalanırsam DT+ ı 14,9 a kıralama uygulamasınıda kullanabılırmıyım
eski kampanya uyesi isen bu kampanyadan faydalanamassın.ancak uyeligini kapatıp, eski kampanya suresince kullandıgın butun indirimleri odedigin zaman eski uyeligin sona erip yeni kampanya kapsamında uye oluyorsun.yani biraz tuzlu oluyor. uyelik iptali......bende senin gibiydim cunku..lol..kabul etmedile..
Evet bende eski kampanya üyesiyim ve ağustosta bitiyor, o zamana kadarda bu kampanya olmayacak, değiştirmek için de 260 tl fark çıkarttılar(indirimleri toplayıp yansıtıyolar) bu durumda ne yapılabilir, geçirmezseniz kapatırım tehdidi mi :))
quote:
Orjinalden alıntı: onurhunters
quote:
Orjinalden alıntı: max0007
quote:
selam arkadaslar
Evet bende eski kampanya üyesiyim ve ağustosta bitiyor, o zamana kadarda bu kampanya olmayacak, değiştirmek için de 260 tl fark çıkarttılar(indirimleri toplayıp yansıtıyolar) bu durumda ne yapılabilir, geçirmezseniz kapatırım tehdidi mi :))
Bugun DG MH ile görüştüm , paketim tahahhütlü oldugu için değişiklik yapamayacaklarıını , yaptıkları taktırde daha önceki ındırımlerım fatura edılecegını soyledıler.bende 3 HD kanal için DG+ a gecmeyecegımı ( ki lig de artık bitiyo,kaldı 2 HD kanal ) , d smartın sundugu HD alternatıfnı degerlendırecegımı ( blöf ) falan söyledım , banamısın demedıler ..
şimdi ben burada her ay dıgıtürke 39 tl veren bır aboneyım.Ben adamlara dıyorumkı benı baska bir kampayanızdan faydalandırın , tahahhüdümde devam etsin , ben de DG + a geceyım ve size her ay 15 tl daha fazla vereyım , adamlar kabul etmıyor hanı olmayan bır kampanya yada uygulamada ıstemıyorum , tahahhüd vermem de demiyorum , benım suankı paketımden ucuz bir pakette istemiyorum.Ama kurumsal sırket ya ( güya ) , uygulama bu yönde diyor.
ee digitürk , gün olur devran döner , bir gün bu tahahhüdler biter , .. o zaman hesaplaşıcaz ...
quote:
Orjinalden alıntı: onurhunters Evet bende eski kampanya üyesiyim ve ağustosta bitiyor, o zamana kadarda bu kampanya olmayacak, değiştirmek için de 260 tl fark çıkarttılar(indirimleri toplayıp yansıtıyolar) bu durumda ne yapılabilir, geçirmezseniz kapatırım tehdidi mi :))
Ben böyle yapmayı düşünüyordum ama farklı bir yönteme gittim. Şu an Ağustos başına kadar spor pakete üyeyim.
Bu pazartesi itibarı ile en düşük paketten kamu kampanlasından yeni digiturk alıyorum. Sonra Ağustos başı itibarı ile eski üyeliğim bitince onu iptal edip, buna geçiyorum.
Aradaki 2x11,5TL ve 40TL aktivasyon parasını çıkartmak için de, benimle aynı şekilde Ağustos'a kadar taahhüdü bulunan ve spor paket izleyen bir arkadaşla birbirimize dostlar kampanyasından referans olduk. Yani 66TL oradan kurtarıyoruz.
Hatta daha sonra bir de HD kampanyasından referans olacağız bakalım. bir 50TL de oradan kurtarırız.
kampanya bittimi acaba?
Mayıs sonunda bitecekti ancak kesin bilgi için müşteri hizmetlerini arayabilirsin
Kampanya 31 mayısta sona erdi.
Tüh kaçırdık göz göre göre ya digiturkun işi belli olmaz hiç üye olan oldumu 31 mayıstan sonra?
Yok be hocam kaçtı, ben gittim 2 yada 3 hazirandı bayi aradı digitürkü yok dediler, adamda biraz daha bekle yeni bi kampanya yapar belki dedi ama dur bakalım bekliyeceğiz..
quote:
Orjinalden alıntı: mascherano*
Tüh kaçırdık göz göre göre ya digiturkun işi belli olmaz hiç üye olan oldumu 31 mayıstan sonra?
Kamu kampanyasından şu anda yararlanıyoruz ne zaman bitecek kampanya ?
quote:
Orijinalden alıntı: TheCrank
süresi ne kadar 1 sene mi yararlanılıyor 6 ay mı vs. ?
quote:
quote:
süresi ne kadar 1 sene mi yararlanılıyor 6 ay mı vs. ?
Verdiğiniz taahhüt kadar devam eder, biterse de üzülmeyin yazın yeni kampanya başlar
ilk kampanyada taahhüt yoktu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme