Şimdi Ara

Digiturk Kamu kampanyası (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
25.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün abim aradı 30mayısa kadar geçerliymiş kampanya..
  • Bu arada digitürk+ kiralamada 14,99 TL'yte indirilmiş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavizaman

bugün abim aradı 30mayısa kadar geçerliymiş kampanya..

babamın adına yaptırdım, süper oldu
  • Bizde süper pakete abone olduk bukampanya ile
  • buraya yazayım bilmeyenlerinde haberi olsun.
    babam emekli esnaf ekim09da bitecek 2 ılıık hoş paket(ekonomik paket açık) üyesiydik.
    abim kamu çalışanı biz sözleşmeyi abimin üzerine geçirttik kabul ettiler.
    böylece kampanyaya da dahil olmuş olduk.
    tabi 6aylık süreçte eknonomik paketi gene 20liraya(11+9.90) izlemiş olacağız o ayrı konu..
    :)
  • bir sorum var ben izmirde kendi evimde kamu paketine üye oldum ankarada babamların evinde de benim kimligimle üye olabilirmiyiz yani tek kamu kimligiyle 2 farklı eve üye olunabiliyomu bu konuda bilgisi olan varmı şimdiden teşekkürler
  • zannetmem.
  • Arkadaşlar bu paket üyeliği Türksat üzerinden mi yoksa Eutelsat üzerinden mi?
    Türksat üzerinden olan hangi kampanyalar var bildiğiniz. Teşekkürler...
  • eutelsat.

türksatla ilgili bir bu var sanırım.
    http://www.digiturk.com.tr/kampanyalar/image/poster/poster_bugolkacmaz.jpg
  • selam arkadaslar

Daha once illere özel bır kampanya dahılınde EKOSPOR paketı 39.9 a seyredıyorum . suanki kampanya ile bende SPOR pakete gecmek istiyorum . sanırım spor paketı ındırım sonrasında 39,9 a gelıcek.buradakı amacım spor pakete gecıp sonrasında da 14,90 lık DG+ olayına gırmek.her iki pakette 39,9+14,9 a gelıcek bana ,ancak ekospor pakette movıe max HD , spor max HD yok.yanı aynı paraya daha fazla kanal seyretmek ıstyıyorum..

şimdi burada benı mevcut paketımden( ekospor ) spor paketıne gecırırlermı , gecirirlerse fiyat 39,9 olucak dimi ? bu kampanyadan faydalanırsam DT+ ı 14,9 a kıralama uygulamasınıda kullanabılırmıyım

tesekkürler :)
  • Selamlar,

Dün 1 senelik anlaşmalı kredi kartına 253 liraya (ayda 22 liraya geliyor) sinema paketine üye oldum.

Bugün eve montaja gelmişler, kullanılmış kutu getirmişler(philips).Ben de bayiyi aradım.Nedir bu yeni kutunuz yokmu diye, "Bu kampanyada sadece kullanılmış takılıyor" dediler.Ben de öyle bir şey söz konusu olmayacağını, ellerinde varsa sıfır kutu takmaları gerektiğini, ellerinde yoksa kullanılmış kutu
    takabileceklerini söyledim.Kadın ısrarla bu kampanyada sıfır kutu yok dedi.Ben de merkezi aradım.Müşteri hizmetleri benim söylediklerimi teyit etti.Ellerinde yenisi yoksa kullanılmış takabilirler dedi.

Tekrar bayiyi aradım ve müşteri hizmetlerinin söylediklerini ilettim.Eski kutu istemediğimi ısrarla vurguladım.Uzunca süre münakaşadan sonra, "tamam o zaman biz sıfır kutu isteyelim, siz mevcut kutuyu kurdurun, yenisini 1 hafta sonra takarız" dedi.

Düşünün ilk görüşmede "bu kampanyada sıfır kutu kesinlikle yok" diyen bayi en son böyle dedi.

Başınıza gelirse sizler de ısrarcı olun, dediklerine aldırmayın.Sesinizi yükseltmezseniz netice alamıyorsunuz Digiturkte...

• Bendende bir uyarı.. Eğer kredi kartı ile bir paket alıyorsanız dahada indirimli hale geliyor.. Örn : Ekonomik paket 11,45 tl 'den 10,30 tl ye geliyor..Tabi bu indirim oranı daha yüksek ücretli paketlerde dahada artıyor.. Ayrıca ilk ay bütün kanallar hediye olayını bu kampanya için sadece kredi kartı ödemelerine uyguluyorlar..
  • Kredi kartıyla 1 yıl peşin abone olsak digitürk ayın 3'ünden 3'üne fatura olayından etkilenir miyiz?
  • Bugün ilk fatura geldi beyler.
    eko paket 11.45lira
    1.55 mini paket + 9.90 hoş paket + vergiler=11.45lira demiş.
    ben 11 + 9.90=20 gelecek zannetmiştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ucarikarga

Selamlar,

Dün 1 senelik anlaşmalı kredi kartına 253 liraya (ayda 22 liraya geliyor) sinema paketine üye oldum.

Bugün eve montaja gelmişler, kullanılmış kutu getirmişler(philips).Ben de bayiyi aradım.Nedir bu yeni kutunuz yokmu diye, "Bu kampanyada sadece kullanılmış takılıyor" dediler.Ben de öyle bir şey söz konusu olmayacağını, ellerinde varsa sıfır kutu takmaları gerektiğini, ellerinde yoksa kullanılmış kutu
    takabileceklerini söyledim.Kadın ısrarla bu kampanyada sıfır kutu yok dedi.Ben de merkezi aradım.Müşteri hizmetleri benim söylediklerimi teyit etti.Ellerinde yenisi yoksa kullanılmış takabilirler dedi.

Tekrar bayiyi aradım ve müşteri hizmetlerinin söylediklerini ilettim.Eski kutu istemediğimi ısrarla vurguladım.Uzunca süre münakaşadan sonra, "tamam o zaman biz sıfır kutu isteyelim, siz mevcut kutuyu kurdurun, yenisini 1 hafta sonra takarız" dedi.

Düşünün ilk görüşmede "bu kampanyada sıfır kutu kesinlikle yok" diyen bayi en son böyle dedi.

Başınıza gelirse sizler de ısrarcı olun, dediklerine aldırmayın.Sesinizi yükseltmezseniz netice alamıyorsunuz Digiturkte...

Banada aynı şekilde Philips'in eski kutusundan taktılar.Yarın arayıp yeni kutu istemeyi düşünüyorum bende.

Bu yeni kutular philip'in mi oluyor gene yoksa opv 3900 denilen kutulardan mı.Bilgisi olan var mı bu konuda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanka26 -- 11 Mayıs 2009; 23:17:59 >

• ailecek lig tv üyesiyim 36 tl den haber vermeden 53 tl yaptılar bende kapattırdım
  • Arkadaşlar biz eski digiturk üyesiydik 2 sene önce kapattırdık.Şimdi tekrar geçmek istiyoruz. Annem kamu emeklisi. Ve bu kampanyadan faydalanmak istiyoruz. Sadece Ligtv ve Spormax için almak istiyorum. Normalde D-Smart var zaten. En uygun şekilde nasıl yaparız? Tüm ücretler dahil ne kadara gelir? Bide bu kampanya fiyatları sadece 1 yılmı geçerli sonra ne kadar ödeyeceğiz?
  • valla biliyorsunuz digiturkun sağı solu belli olmuyor, 1 yıl sonra ne olacağı mechul.. ama sanırım %50 indirim bir hak olarak verilmiş, o zamanki fiyat listesinde yine alınır diye tahmin ediyorum. Olmadı kapattırırız gider

Annenizin üzerinde yeni bir üyelik almanız gerekecek. Birisi referans verirse paketi bir ay bedava seyredebilirsiniz. HD kutu da isterseniz 2 ay bedava oluyor bu referansla.

Üye olmaya karar verirseniz PM atın, yardımcı olayım. selamlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mascherano*

Arkadaşlar biz eski digiturk üyesiydik 2 sene önce kapattırdık.Şimdi tekrar geçmek istiyoruz. Annem kamu emeklisi. Ve bu kampanyadan faydalanmak istiyoruz. Sadece Ligtv ve Spormax için almak istiyorum. Normalde D-Smart var zaten. En uygun şekilde nasıl yaparız? Tüm ücretler dahil ne kadara gelir? Bide bu kampanya fiyatları sadece 1 yılmı geçerli sonra ne kadar ödeyeceğiz?

Dostum aynı durum bende var.D-Smart var ama Lig Tv ve Spormax izlemek için abone oldum.Spormax istiyorsan ekospor ve üzeri paket seçmek zorundasın.Bunun için spor paket istersen aylık 36.Ama ben 3 lira daha vereyim sinema kanalları da olsun dedim ve süper pakete abone oldum.Aylık 39 lira.Kredi kartından ödeme talimatı ile.

Eğer abone olursan vestel'in OPTV3900 cihazından iste.Philips ile D-Smart'ı bir arada kullanmak çok zor oluyor.Bana Philips vermişlerdi değiştirmelerini istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanka26 -- 15 Mayıs 2009; 17:31:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ermanka26

quote:

Orjinalden alıntı: mascherano*

Arkadaşlar biz eski digiturk üyesiydik 2 sene önce kapattırdık.Şimdi tekrar geçmek istiyoruz. Annem kamu emeklisi. Ve bu kampanyadan faydalanmak istiyoruz. Sadece Ligtv ve Spormax için almak istiyorum. Normalde D-Smart var zaten. En uygun şekilde nasıl yaparız? Tüm ücretler dahil ne kadara gelir? Bide bu kampanya fiyatları sadece 1 yılmı geçerli sonra ne kadar ödeyeceğiz?

Dostum aynı durum bende var.D-Smart var ama Lig Tv ve Spormax izlemek için abone oldum.Spormax istiyorsan ekospor ve üzeri paket seçmek zorundasın.Bunun için spor paket istersen aylık 36.Ama ben 3 lira daha vereyim sinema kanalları da olsun dedim ve süper pakete abone oldum.Aylık 39 lira.Kredi kartından ödeme talimatı ile.

Eğer abone olursan vestel'in OPTV3900 cihazından iste.Philips ile D-Smart'ı bir arada kullanmak çok zor oluyor.Bana Philips vermişlerdi değiştirmelerini istedim.

Sağol bilgilendirme içinde acaba süre kesin olarak bellimi kampanyanın bitiş süresi resmi bi bildiri varmı? Lig bitimine 2 hafta ligtv almakda pek mantıklı durmuyor..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.