Şimdi Ara

Digiturk Kamu kampanyası (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
25.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Digiturku kendi adıma daha önce açtırdım. Üyelik kendi üzerime olduğu için bu kampanyadan yararlanamıyorum. Sanıyorum ki üye olanın belgeleri gerekli.
    Peki Digiturku babamın üzerine devredip onun bu kampanyadan yararlanmasını sağlayabilir miyim? Devir işlemi oluyor mu?

quote:

Orjinalden alıntı: Heavy1

evet, ama babanızın emekli tanıtım kartı veya bu yoksa son çalıştığı kurumdan emekli olduğuna dair belge istiyorlar. Bu arada üyeliği babanız adına yapmanız gerekiyor.
  • son tarih 15 mart dediler.
    temennin için teşekkürler.İnşallah insanlara sıkıntı çektirmeden bu kampanyayı bir an önce tüm üyeler yararlanacak hale getirirler.Kamuda çalışmasam
    şu an ne kadar kızgın olacağımı tahmin bile edemiyorum.

İnsanı çileden çıkaran şey büyük ölçüde de farklı fiyatlar uygulaması sonucu oluşan kazık yeme hissi.

Dt de birileri bu anlamsız fiyat politikalarına dur diyecektir diye düşünüyorum.
    Selamlar.

quote:

Orjinalden alıntı: Elendil

Şu kamu kampanyasına imreniyorum:)

Geçenlere hayırlı olsun. Kamu kampanyası ne zamana kadar devam biliyormusunuz?

Yani koltukcuların durumu netleşmeden bitecekmi?
    Öyle ise kamu personeli yada emeklisi akraba bulmak lazım:)

• Kamu çalışanında Kasıtları nedir acaba?
    bu kamu öyle menem bir şey ki memuru var işçisi var geçiçi işçisi var 44 a sı c si b si var var da var
    Acaba kıyısından köşesinden herhangi bir şekilde kamuda çalışanlar mı yoksa 657 falan şartı var mı?
  • arkadaşlar reciever ve çanakğı bizmi alıyoz yoksa digiturk temin ediyomu
  • @elninom1,

bizim işyerinden bir arkadaş yaptırdı bunu, nasıl olduğu konusunda müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: elninom1

Digiturku kendi adıma daha önce açtırdım. Üyelik kendi üzerime olduğu için bu kampanyadan yararlanamıyorum. Sanıyorum ki üye olanın belgeleri gerekli.
    Peki Digiturku babamın üzerine devredip onun bu kampanyadan yararlanmasını sağlayabilir miyim? Devir işlemi oluyor mu?

• bir yıllık taahhütte bulunursanız çanak+LNB+receiver+kurulum bedava. herşeyi onlar getiriyor. yalnız kurulumda çekilen kablo 20 metreyi geçince metre başına ekstra ücrete tabi.

quote:

Orjinalden alıntı: emre_eyi

arkadaşlar reciever ve çanakğı bizmi alıyoz yoksa digiturk temin ediyomu
  • bir devlet dairesinde çalışmanız gerekiyor. sadece kamu kurum kimliği fotokopisi istiyorlar, detaylı bir inceleme falan yapılmıyor. yine de müşteri hizmetlerinden belki bir bilgi alabilirsiniz..

quote:

Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR

Kamu çalışanında Kasıtları nedir acaba?
    bu kamu öyle menem bir şey ki memuru var işçisi var geçiçi işçisi var 44 a sı c si b si var var da var
    Acaba kıyısından köşesinden herhangi bir şekilde kamuda çalışanlar mı yoksa 657 falan şartı var mı?
  • müşteri hizmetlinden sorduğumda geçen hafta son tarih 15 mart, ama belki önceden sonlanabilir haftaya mutlaka başvurun demişlerdi..

quote:

Orjinalden alıntı: dr.say

son tarih 15 mart dediler.......

• Arkadaşlar kampanya ilanı şu dakika itibariyle siteden kaldırılmış görünüyor,sabah siteye yeniden eklenirse bu mesaj hükmünü yitirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joedumars -- 3 Mart 2009; 0:20:50 >
  • Evet resmi sitede kaldırılmış, ama ilk sayfada linkini verdiğim digiturkburada sitesinde devam gözüküyor :)

Digiturkburada linki

bilemiyorum, ama düşünen arkadaşlar ellirini çabuk tutsunlar bence, geçen seneki koltuk bekleyenlerin durumuna düşmesinler..
  • Müşteri Hizmetleriyle az önce bir görüşme yaptım,kampanya devam ediyor.
  • Sevgili Arkadaşlar, kafam biraz karıştıda bir kaç sorum olacak; Ben Kamu Emeklisiyim ilk sorum, ben HD yayınlarıda seyretmek istiyorum LigTV + Spormax + Eurosport kanallarını HD olarak hepsinin olduğu paket hangisi oluyor acaba? 2: Başvuru için nerden yapmalıyız? benim bir tane kredi kartı var oda maksimum kart internet ortamında muhakkak kart usulü üyelik oluyordur muhakkak bu durumda ben yetkili servislerinemi gideceğim? 3: Birde bu paket fiyatına HD kutu kirasımı ekleniyor o da %50 olarak düşülüyormu? birde bu aylık ödemeli ne anlama geliyor? Son sorum Benim LCD TV FullHD bildiğim kadarıyla DG 720P yayın yapıyor bu, görüntüde bir eksikliğe sebep oluyormu? Saygılar sunarım.
  • @akkaynak;

1-Ligtv+Spormax'in bulunduğu paket Spor Paketidir ve 15 Mart'a kadar emekli olduğunuza dair elinizde bulunan belgeyle Digiturk'e baivurduğunuz zaman aylık 42,40 gibi bir rakama bu paketi izleyebilirsiniz.HD yayınları alabilmeniz için Digiplus kutuyu aylık 25,90'lık bir ücretle kiralayabilirsiniz yani toplamda bu işin size aylık faturası 68,3 Lira olacaktır.

2-Başvuru için (0212) 4737373 no'lu telefondan Digiturk Müş.Hizmetleriye irtibata geçebilirsiniz,onlar size en yakın teknik servisin numarasını verecek,ve teknik servisle görüştüğünüz zaman gelip kurulumunuzu yapacaklar.Mutlaka kredi kartı kullanmak durumunda değilsiniz.

3-Doğrudur,Digiturk+'ta Hd kanallar şu an için 720p çözünürlüğünde yayın yapmaktadır,ancak bu sizin FullHd tv'nizde herhangi bir eksikliğe sebep olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: akkaynak

Sevgili Arkadaşlar, kafam biraz karıştıda bir kaç sorum olacak; Ben Kamu Emeklisiyim ilk sorum, ben HD yayınlarıda seyretmek istiyorum LigTV + Spormax + Eurosport kanallarını HD olarak hepsinin olduğu paket hangisi oluyor acaba? 2: Başvuru için nerden yapmalıyız? benim bir tane kredi kartı var oda maksimum kart internet ortamında muhakkak kart usulü üyelik oluyordur muhakkak bu durumda ben yetkili servislerinemi gideceğim? 3: Birde bu paket fiyatına HD kutu kirasımı ekleniyor o da %50 olarak düşülüyormu? birde bu aylık ödemeli ne anlama geliyor? Son sorum Benim LCD TV FullHD bildiğim kadarıyla DG 720P yayın yapıyor bu, görüntüde bir eksikliğe sebep oluyormu? Saygılar sunarım.

maximum kart anlasmali degil...ama spor paketi kamu kampanyasi fiyati : 42.4...
    digiturk plus kira : 25.9...

sonuc : 68.3 tl/aylik...

eger advantage, axess, bonus, cardfinans, worldcard'in varsa bu fiyat 36.125 tl/aylik denk gelir...digiturk plus'la beraber 62.025 tl/aylik fiyata gelir...

digiturk'u arayacaksin 0312 4737373...

• Gianfranco çok teşekkür ederim.
  • Merhaba,

Öncelikle paket olarak spor paketi istediğiniz özellikleri karşılıyor, yalnız bununla sinema seyredemiyorsunuz, dolayısıyla size tavsiyem bunları da içeren süper paket'i almanız. Anlaşmalı kredi kartlarına 39.75'e geliyor (aylık). Maksimum yok, ancak eşinizin veya bir yakınınızın kartı varsa o da kabul ediliyor.

HD receiver için kiralama yapabiliyorsunuz, aylık 25,90, ancak ilk ay bedava. Benden bu ay sadece paket ücreti kesmişler, dün reklamını da gördüm.

Abonelik için müşteri hizmetlerini arıyorsunuz, onlar sizi hemen servise yönlendiriyorlar. Çok çok basit, aynı gün kurabiliyorlar.

Bir de dostlar kampanyası var, digiturk abonesi sizin adınıza başvurup bilgilerinizi verirse ve siz üye olursanız ilk ay bedava seyrediyorsunuz. bunun için eğer kişisel bilgilerinizi PM atarsanız müşteri hizmetlerini arar sizin aranmanızı sağlayabilirim.

yayın 1080i olarak yapılıyor, ancak görüntü çıkışını değiştirip 720p de yapabiliyorsunuz. ama maksimum 1080i oluyor. bu da emin olun sizi tatmin edecektir.

saygılarımla

quote:

Orjinalden alıntı: akkaynak

Sevgili Arkadaşlar, kafam biraz karıştıda bir kaç sorum olacak; Ben Kamu Emeklisiyim ilk sorum, ben HD yayınlarıda seyretmek istiyorum LigTV + Spormax + Eurosport kanallarını HD olarak hepsinin olduğu paket hangisi oluyor acaba? 2: Başvuru için nerden yapmalıyız? benim bir tane kredi kartı var oda maksimum kart internet ortamında muhakkak kart usulü üyelik oluyordur muhakkak bu durumda ben yetkili servislerinemi gideceğim? 3: Birde bu paket fiyatına HD kutu kirasımı ekleniyor o da %50 olarak düşülüyormu? birde bu aylık ödemeli ne anlama geliyor? Son sorum Benim LCD TV FullHD bildiğim kadarıyla DG 720P yayın yapıyor bu, görüntüde bir eksikliğe sebep oluyormu? Saygılar sunarım.

• arkadaşlar benim babam kamu görevlisi benim süper paket üyeliğim var babam başvurup indiirimli yararlanabilirmiyiz
  • Evet
  • quote:

Orjinalden alıntı: Heavy1

bir yıllık taahhütte bulunursanız çanak+LNB+receiver+kurulum bedava. herşeyi onlar getiriyor. yalnız kurulumda çekilen kablo 20 metreyi geçince metre başına ekstra ücrete tabi.

quote:

Orjinalden alıntı: emre_eyi

arkadaşlar reciever ve çanakğı bizmi alıyoz yoksa digiturk temin ediyomu

peki süper lig ne zamana kadar lig tv de
  • 2010 a kadar ligtv de ama diğer sezonu alcak çünkü tek rakibi THY :):):):):)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.