Şimdi Ara

Digiturk Kamu kampanyası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
25.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kamu kampanyası için anlaşmalı kredi kartlarından faydalanmak çok mantıklı..34,40 TL'ye Eko Spor alacağıma 36,12 TL'ye spor paket alırım...

Ama ben faturalarımı anlaşmalı kredi kartlarının birinden otomatik ödeme ile ödüyorum...faydalanıp faydalanamayacağımı sordum ama müşteri temsilcisi apışıp kaldı ve 1 Mart'ta arayın dedi....
  • quote:

Orjinalden alıntı: UNDYING

Kamu kampanyası için anlaşmalı kredi kartlarından faydalanmak çok mantıklı..34,40 TL'ye Eko Spor alacağıma 36,12 TL'ye spor paket alırım...

Ama ben faturalarımı anlaşmalı kredi kartlarının birinden otomatik ödeme ile ödüyorum...faydalanıp faydalanamayacağımı sordum ama müşteri temsilcisi apışıp kaldı ve 1 Mart'ta arayın dedi....

Anlaşmalı kartlar hangileri ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telekomum -- 26 Şubat 2009; 16:14:33 >
  • BURADA belirtilmiş.

Advantage, Axess, Bonus, Cardfinans, Worldcard ile geçerli..

çok çok avantajlı bir kampanya oldu

quote:

Orjinalden alıntı: telekomum

quote:

Kamu kampanyası için anlaşmalı kredi kartlarından faydalanmak çok mantıklı..34,40 TL'ye Eko Spor alacağıma 36,12 TL'ye spor paket alırım...

Anlaşmalı kartlar hangileri ?

• Ancak bir yıl peşin ödemelide,yani taahütlüde 2 ay dondurma ve alt pakete geçme şansınız yok.
    quote:

• Sıcak fırsatlardaki Digitürk konusu niye kapatıldı?
  • Bu kampanya kaçmaz arkadaşlar

Hiç bir taahhüt vermeksizin tüm kamu personeli ve emeklileri üyeliklerini iptal ettirmedikleri sürece Digiturk kullandıkları süre zarfında mevcut fiyatların yarısını ödeyecekler.

Bana göre bu kampanya şu kriz ortamına özel bir kampanyadır; Digiturk bağlatmaya niyetli olanlar ekonomik paketten olsa bile mutlaka bu kampanyadan yararlanma fırsatını kaçırmamalı.

Örneğin benim şu an taahhütlü bir ana üyelik(spor-taahhüdlü) ve bir yan odaya üyelik(ekonomik) olmak üzere iki üyeliğim var ve temmuz ayında paketin taahüdü ağustosta plus'ın kira taahhüdü doluyor.Ben de yan oda üyeliğimi iptal ettirmek suretiyle bu yeni kampanyaya bir giriş yaptım en azından diğer taahhütler dolduğunda %50 indirimin tadına varacağız inşallah

• quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

Bu kampanya kaçmaz arkadaşlar

Hiç bir taahhüt vermeksizin tüm kamu personeli ve emeklileri üyeliklerini iptal ettirmedikleri sürece Digiturk kullandıkları süre zarfında mevcut fiyatların yarısını ödeyecekler.

Bana göre bu kampanya şu kriz ortamına özel bir kampanyadır; Digiturk bağlatmaya niyetli olanlar ekonomik paketten olsa bile mutlaka bu kampanyadan yararlanma fırsatını kaçırmamalı.

Örneğin benim şu an taahhütlü bir ana üyelik(spor-taahhüdlü) ve bir yan odaya üyelik(ekonomik) olmak üzere iki üyeliğim var ve temmuz ayında paketin taahüdü ağustosta plus'ın kira taahhüdü doluyor.Ben de yan oda üyeliğimi iptal ettirmek suretiyle bu yeni kampanyaya bir giriş yaptım en azından diğer taahhütler dolduğunda %50 indirimin tadına varacağız inşallah

Zekice, ama bu kampanyaya geçmek istiyorum yoksa iptal edin digiturkumu diye bi blöf çekseydin görürler miydi acaba?

• bu kampanya sonunda dekoder bizde mi kalıyor? eğer kalmıyorsa kalması için özel bir şart gerekiyor mu ? (acele yazarsanız sevinirim şimdiden tşkler...)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ~hsyn~

bu kampanya sonunda dekoder bizde mi kalıyor? eğer kalmıyorsa kalması için özel bir şart gerekiyor mu ? (acele yazarsanız sevinirim şimdiden tşkler...)

benim bildiğim kalmıyor...

O kalanlar 9.90 tl lik paketler
    Eski Vestel ZAP uydularını veriyorlar
  • peki ilk başta o 2 senelik giriş paketine üye olup dekoderi alsak hemen ardından yani 15 marta kadar kamu üyeliğe abone olsak olur mu. çünkü 1 adet uydu alıcısı lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~hsyn~ -- 27 Şubat 2009; 19:13:19 >
  • quote:

peki ilk başta o 2 senelik giriş paketine üye olup dekoderi alsak hemen ardından yani 15 marta kadar kamu üyeliğe abone olsak olur mu. çünkü 1 adet uydu alıcısı lazım.

Digitürkle pek münasbetim olmadı ama bazı arkadaşlardan duydum...

Eğer sen Giriş paketinden girersen 2 yıl taahüt vermiş olacaksın. Taahüdü devam edenler Biz Kamu kampanyasından yararlanamadık dediler. Sen yine de bi ara sor.

Bi de o verdikleri uydu alıcıya değmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: telekomum

quote:

peki ilk başta o 2 senelik giriş paketine üye olup dekoderi alsak hemen ardından yani 15 marta kadar kamu üyeliğe abone olsak olur mu. çünkü 1 adet uydu alıcısı lazım.

Digitürkle pek münasbetim olmadı ama bazı arkadaşlardan duydum...

Eğer sen Giriş paketinden girersen 2 yıl taahüt vermiş olacaksın. Taahüdü devam edenler Biz Kamu kampanyasından yararlanamadık dediler. Sen yine de bi ara sor.

Bi de o verdikleri uydu alıcıya değmez

yarın bi gidip digitürk bayisine soriim o zaman. çok mu kötü o uydu gerçekten.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

Bu kampanya kaçmaz arkadaşlar

Zekice, ama bu kampanyaya geçmek istiyorum yoksa iptal edin digiturkumu diye bi blöf çekseydin görürler miydi acaba?

Aslında onu da sormadım desem yalan olur ama müş. hiz. arkadaş taahhüd bozma ücretini hesaplamaya girişince hiç üstelemek istemedim açıkcası,çünkü nasıl anlatırsan anlat anlamıyorlar.

Bu arada Digiturkü kurmaya gelen teknik servisteki arkadaş bu kampanyanın tamamen Digiturkün satışlarının krizden etkilenmesiyle doğrudan alakalı olduğunu söyledi.Eskiden günde nerdeyse 120 kurulum yaparken -Ankara ana bayii - şimdilerde 60-70'i zor gördüklerini söyledi.

• Bu kampanyadan yararlanmak için Digiturke kayıt olanın belgeleri mi isteniyor. Kamu çalışanı değilim ama babam emekli acaba onun üzerinden indirim alabilir miyim?
  • evet, ama babanızın emekli tanıtım kartı veya bu yoksa son çalıştığı kurumdan emekli olduğuna dair belge istiyorlar. Bu arada üyeliği babanız adına yapmanız gerekiyor.
  • Bende dün itibariyle kamuya geçtim. Yıllık indirimli süper pakete üye oldum aylık yaklaşık 38 ytl ye falan geliyor.Bütün kanallar açık zaten 9,9 ailecek paketine bu aydan iyibaren verecektim ve hiçbir kanalı izleyemeyecektim(6 aydır pepsi şifresiyle bedava izliyodum bu ay bitiyodu) Bu kampanya hızır gibi yetişti nede olsa beşiktaşın şampiyonlugunu kaçırmamak için 70dende olsa ekospora üye olacaktım ve sadece lig tv izleyecektim gerçekten iyi oldu. Bu arada yıllık fiyatına aylık kampanyasındaki fark paket degiştiremiyosunuz daha dogrusu alt pakete geçemiyosunuz ama bormal üyelikte yazın falan lig tvyi kapattırabilme şansınız var .Bence yıllık üyelik daha mantıklı. Zaten fiyatlar sinema paketi seviyesinde.
  • Yıllık paket iyidir fakat üyelik dondurma hakkının olmamasından dolayı futbol sezonu kapalıyken üst kanallar için gereksiz yere fazla ücret ödenmesine sebep oluyor. Ben o yüzden tercihimi aylık olarak kullanacağım. Ha birde BJK şampiyonluğu için kesin konuşmayın derim. Futbol enteresan bir oyundur ;)

quote:

Orjinalden alıntı: brandnew

Bende dün itibariyle kamuya geçtim. Yıllık indirimli süper pakete üye oldum aylık yaklaşık 38 ytl ye falan geliyor.Bütün kanallar açık zaten 9,9 ailecek paketine bu aydan iyibaren verecektim ve hiçbir kanalı izleyemeyecektim(6 aydır pepsi şifresiyle bedava izliyodum bu ay bitiyodu) Bu kampanya hızır gibi yetişti nede olsa beşiktaşın şampiyonlugunu kaçırmamak için 70dende olsa ekospora üye olacaktım ve sadece lig tv izleyecektim gerçekten iyi oldu. Bu arada yıllık fiyatına aylık kampanyasındaki fark paket degiştiremiyosunuz daha dogrusu alt pakete geçemiyosunuz ama bormal üyelikte yazın falan lig tvyi kapattırabilme şansınız var .Bence yıllık üyelik daha mantıklı. Zaten fiyatlar sinema paketi seviyesinde.

• tercihi aylık kullanma konusunda size katılıyorum.Beşiktaşın şampiyonluğu ile ilgili kesin konuşmayın sözünüze ise asla katılmıyorum.Düşe kalka da olsa sonunda karakartal şam...
    quote:

Orjinalden alıntı: NEWEST

Yıllık paket iyidir fakat üyelik dondurma hakkının olmamasından dolayı futbol sezonu kapalıyken üst kanallar için gereksiz yere fazla ücret ödenmesine sebep oluyor. Ben o yüzden tercihimi aylık olarak kullanacağım. Ha birde BJK şampiyonluğu için kesin konuşmayın derim. Futbol enteresan bir oyundur ;)

quote:

Orjinalden alıntı: brandnew

Bende dün itibariyle kamuya geçtim. Yıllık indirimli süper pakete üye oldum aylık yaklaşık 38 ytl ye falan geliyor.Bütün kanallar açık zaten 9,9 ailecek paketine bu aydan iyibaren verecektim ve hiçbir kanalı izleyemeyecektim(6 aydır pepsi şifresiyle bedava izliyodum bu ay bitiyodu) Bu kampanya hızır gibi yetişti nede olsa beşiktaşın şampiyonlugunu kaçırmamak için 70dende olsa ekospora üye olacaktım ve sadece lig tv izleyecektim gerçekten iyi oldu. Bu arada yıllık fiyatına aylık kampanyasındaki fark paket degiştiremiyosunuz daha dogrusu alt pakete geçemiyosunuz ama bormal üyelikte yazın falan lig tvyi kapattırabilme şansınız var .Bence yıllık üyelik daha mantıklı. Zaten fiyatlar sinema paketi seviyesinde.

• Şu kamu kampanyasına imreniyorum:)

Geçenlere hayırlı olsun. Kamu kampanyası ne zamana kadar devam biliyormusunuz?

Yani koltukcuların durumu netleşmeden bitecekmi?
    Öyle ise kamu personeli yada emeklisi akraba bulmak lazım:)
  • Bugün Spor Paketinden aldık
    Saolsunlar başvururvurmaz gelip bağladılar. Bina altyapısı biraz karışıkmış ama en iyi şekilde hallettik.
    İlk defa digitürk kullanıyorum.. Şimdiden digitürk farkını anladım. Gerçekten izlencek çok şey var
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.